Огляд гри Birushana: Rising Flower of Genpei

Otome — це назва одного з найвідоміших жанрів японських аніме-ігор, який вважається одним із старих стилів і використовується в сучасних нових іграх. Найуспішнішою грою, яка використовувала цей жанр, стала Tokimeki Memorial, випущена в 2002 році для консолі PS2. Якщо ви раніше не чули про цей стиль, я повинен сказати, що ігри жанру otome розповідають історію романтичної взаємодії, в якій між чоловіком і жінкою розвиваються привабливі любовні стосунки. У цих типах ігор гравці визначають сюжетну лінію гри за допомогою рішень, які вони приймають, і вибору, який вони роблять. Залишайтеся з нами, переглядаючи цю гру на сайті Ігрова Нація.

Сюжетна лінія більшості ігор Otome складається з кількох різних персонажів, у кожного з яких може бути сумний або щасливий кінець, а також хороший і поганий кінець. Фентезі та історична гра Birushana: Rising Flower of Genpei — одна з останніх ігор, яка має стиль отоме та битву при Генпеї (громадянська війна, що відбулася між двома японськими сім’ями Тайра та Мінамото з метою захоплення японців). імперія) з елементами поєднує магію. Серед японських аніме-ігор, як правило, коли говорять про візуальні романи, перше, що спадає на думку, це гра отоме. Основна сюжетна ідея цього стилю ігор — жіноча та романтична тематика. Birushana: Rising Flower of Genpei є хорошим прикладом цього жанру, який стосується емоційних проблем воїнів у Японії 12 століття. Спочатку ми розглянемо історію гри:

У грі розповідається про наймолодшого спадкоємця Гендзі, жінку на ім’я Шанао, яка була самураєм і має намір знищити попереднього тирана Хейкі. Він живе в глибині гори Курама, і члени його сім’ї були вбиті попередником Хайке. Персонаж Шанао прикидається чоловіком, і ніхто не знає про секрет того, що вона жінка. Насправді він виріс хлопчиком після жорстокої розправи над його сім’єю з дитинства, що нагадує нам характер Мулан. Він завжди має в голові план помститися, знищити попереднього ворога і повернути Гендзі знову до влади, але через деякий час він розуміє, що є щось важливіше, ніж помста і ворожнеча між племенами. Під час своєї пригоди він стикається з багатьма персонажами, які беруть участь у деяких справах, і ці сцени належать до категорії привабливих справ. Цікава річ в історії гри полягає в тому, що в ту епоху, сповнену змов і війн між племенами, також існували деякі романтичні концепції, і я вважаю, що гра була дуже успішною в представленні цих тем і відрізняла її від інших ігор. також ставить свій власний стиль. Також у форматі ігрового роману включено багато важливих історичних подій, за допомогою яких можна покращити свої знання з історії.

Рішення, які ви приймаєте під час історії, дуже важливі, і кожне з них має свої наслідки, тому дійте обережно. Сюжетна лінія гри повністю лінійна, і кожен із п’яти персонажів розповідає схожу історію, яку потрібно обирати по порядку. Крім того, на своєму шляху ви також побачите наявність другорядних персонажів, під час розмови ви помітите їхні корисні погляди, які ви навіть можете використовувати деякі з них для просування в грі. Загалом сюжет гри схожий на інші ігри свого жанру і майже на тому ж рівні. У кінці історії кожного персонажа є різні кінцівки, які містять усі види емоційних елементів. Оскільки щоразу, коли ви граєте з персонажем Шанао, перед ним постають різні ситуації, те, як він грає свою роль, також повністю відрізняється від попередніх разів.

Можливо, ви належите до людей, які мало знають про феодальну історію Японії, тому в розділі ігрового процесу та в ігровому середовищі була розглянута опція, яка дає коротку інформацію про неї. Пропонуємо обов’язково прочитати їх, щоб краще зрозуміти історію. З точки зору графіки, творці впоралися добре і використали таку точність і проникливість, що іноді ви забуваєте, що перед вами сюжетно-орієнтована назва. Щоб пройти гру, потрібно більше п’ятдесяти годин.

8
7.5
9
9

Гру Insurgency: Sandstorm можна вважати шедевром в жанрі шутерів від першої особи, і якби у її творців було більше грошей, вони могли б створити гру, яка б склала жорстку конкуренцію двом найпопулярнішим іграм цього жанру, франшизи Call of Duty та Battlefield Ця гра пропонує фантастичну та реалістичну симуляцію війни, яка, я впевнений, привабить будь-якого гравця, який цікавиться жанром шутера від першої особи.

8.4