Огляд гри Cassiodora

Огляд гри Cassiodora

Гра Cassiodora — це нова назва на середньовічну тематику, натхненна класичними іграми Shoot ’em Up, яка використовує в ігровому процесі нову механіку, якої не було в інших іграх цього жанру. Звичайно, дивлячись на зображення гри, ви помітите схожість цієї назви з серією Маріо, насправді її ігровий процес розроблений із стереотипним припущенням у стилі Маріо, який сьогодні застарів, і з цієї причини, Кассіодора може виступати блискуче. залишити позаду З відеороликів гри видно, що творці приділили всю свою увагу та зацікавленість етапам розробки, а тому кінцевий продукт заслуговує на більшу увагу. У цій статті з сайту GamingNatsiya ми розглянули цю гру.

Історія гри розповідає про принцесу на ім’я Кассіодора, яку викрав злий чарівник на ім’я Кензар. Тепер тобі належить врятувати життя принцеси будь-якою ціною. Для цього вибирають трьох лицарів на ім’я Агні, Колден і Люкен, які повинні використовувати всі свої здібності для боротьби з великою армією відьом, привидів і демонів, розкиданих по всьому королівству Асторія. Ви не самотні в цій подорожі, і чернець на ім’я Фарамікс проведе вас. Він також пояснює елементи керування грою в розділі ігрового процесу. Оскільки вбити принца є складним і небезпечним завданням, Framix дає героям пару крил і унікальні магічні сили, які дуже допоможуть їм під час пригод гри. Відповідно до сюжету гри, є три різні класи, кожен з яких має різні навички та переваги над іншими.

Цікавим у грі є те, що під час ігрового процесу є можливість змінити героя та вибрати того, хто відповідає вашому стилю повітряного бою. Оскільки кожен персонаж має власні навички та спорядження, це робить гру з кожним із них новим досвідом. У грі загалом 7 основних областей і 35 етапів, і, незважаючи на коротку тривалість частини кампанії, завдяки бездоганному та повністю ручному дизайну вона може розважати вас протягом тривалого часу та має високу цінність повтору. Ви можете грати в сюжетний режим поодинці або з двома друзями на одному екрані, і екран не буде розділеним. У розділі кампанії є чотири рівні складності під назвою «Учень», «Сквайрем», «Воїн» і «Лицар», які представляють режими для початківців, легкий, звичайний і складний. Ігровий світ сповнений різноманітних місць, які ви можете пройти; Від страшного кладовища та лісу до таємничого храму та пустелі, кожен із них має свої налаштування, завдання, спеціальні нагороди та унікальні предмети.

Однією з сильних сторін гри Cassiodora є те, що з трьома різними персонажами вона дозволяє гравцеві використовувати особливі здібності кожного під час гри; Агні – жінка-воїн, яка вважається головним лицарем і є дуже хороброю людиною. Він дуже вміло ухиляється від атак ворога. Колден — наймолодший і найстрашніший лицар у команді, і коли він ухиляється, на останньому місці, де він був, створюється аура льоду, що приваблює найближчих ворогів. Люкен також вважається найстарішим і найдосвідченішим лицарем, а його головним навиком є ​​відображення ворожих пострілів.

Цікаво, що всі ці персонажі оснащені всіма видами заклинань, такими як заклинання вогню, заклинання льоду та заклинання блискавки. Крім того, на кожному етапі ви збираєте бонуси, які використовуються для покращення атак. Крім того, у кожного персонажа є своя зброя; Від енергетичних куль до магнітних бомб чи каменедробарок, є багато цікавих речей, які варто відкрити. Нарешті, у гру також включено ряд міні-ігор, що є чудовим вибором для тих, хто шукає веселого досвіду для кількох гравців. У цьому розділі ви можете насолоджуватися невеликими іграми з друзями.

Дизайн середовища та візуальних ефектів Cassiodora абсолютно бездоганний, і більшість його середовищ намальовано вручну, а палітри кольорів, які використовуються на етапах, привернуть вашу увагу. Саундтрек гри також чудовий і чудово відтворює настрій середньовічної епохи.

7.5
8
7.5
8

Незважаючи на те, що Cassiodora має відносно короткий досвід, вона справляється зі своєю роботою завдяки новій механіці та динамічному та захоплюючому геймплею, обіцяючи години веселого вмісту для тих, хто шукає серйозних викликів. Будьте готові випробувати привабливу гру-кліше і водночас одну з найсмішніших і найцікавіших ігор Shoot em up.

7.8