Огляд гри Goat Simulator 3

Огляд гри Goat Simulator 3

Чи готові ви подорожувати у великий таємничий світ, створений вами, і шукати пригод у кожному його закутку? Це речення певною мірою описує особливості жанру пісочниці. На сьогоднішній день у світі відеоігор опубліковано багато ігор, які зацікавили гравців або викликали захоплення у критиків. Ці ігри представлені в різних жанрах: від шутерів від першої особи до платформерів, рольових ігор тощо. Але якщо у вас є трохи цікавості, ви натрапите на дивні ігри в індустрії відеоігор, які вас здивують. У деяких випадках цим дивним іграм вдалося залучити велику аудиторію протягом короткого періоду часу після їх випуску. Одним із таких випадків є гра Goat Simulator, яка змогла залучити велику спільноту шанувальників своїм надзвичайно привабливим геймплеєм. У цій статті ми розглянули третю версію цієї гри, Goat Simulator 3.

Перша версія цієї гри була випущена в 2014 році і, всупереч очікуванням, за короткий проміжок часу зуміла привернути увагу геймерів і критиків і швидко здобула несподіваний успіх. У пісочниці від третьої особи гра дає гравцям контроль над козлом, який сіє хаос на карті відкритого світу. Спочатку ми коротко поговоримо про концепцію пісочниці, щоб ви могли краще зрозуміти геймплей цієї гри.

По суті, пісочниця вважається жанром у світі відеоігор, де гравець є повністю вільним і може створювати власну історію в грі та має повний контроль над персонажем гри, а в деяких випадках він також має владу над оточуючими навколишнє середовище. Ігри-пісочниці завжди є одними з популярних жанрів завдяки неперевершеній свободі дій, яку вони надають геймеру. Тільки будьте обережні, що пісочниця відрізняється від відкритого світу, а в деяких випадках вони схожі. В іграх-пісочницях немає певної сюжетної лінії, заданих характеристик і особливих персонажів, а в області створення цих речей ви маєте повну свободу дій і можете визначати їх на свій смак.

Гра Goat Simulator 3 також використовує в своєму ігровому процесі елементи жанру пісочниці, чим і обумовлена ​​її величезна популярність. Ця версія була представлена ​​на виставці Summer Game Fest одночасно з Dead Island 2, звісно, ​​слід зазначити, що Goat Simulator 3 є продовженням її першої версії, і за рішенням творців нова версія цієї гри є Goat Simulator 2. Вона не має назви і без жодної причини переходить одразу до трьох. Безумовно, Goat Simulator — одна з найсмішніших і найдивніших ігор останнього десятиліття, в якій ви граєте роль козла і шкодите людям, скільки можете, що, звичайно, є однією з головних місій. . У цій грі у вас тільки одна мета: ви повинні завдати шкоди світу навколо вас. Гра зосереджена на дослідженні, головоломці та знищенні всього, що трапляється на вашому шляху, і ви можете грати з чотирма гравцями одночасно.

Ця гра не має насиченого сюжету, і більшість її уваги та захоплення зосереджені на ігровому процесі. У будь-якому випадку, історія цієї версії відбувається на острові Сан-Ангора, де можна бродити і чинити хаос. Функції, які вам надає гра, включають: стрибки, облизування, перенесення предметів, сурмлення та уповільнений рух. Ви також можете займатися такими видами діяльності, як альпінізм, катання на реактивному ранці та гімнастика. Наш герой не звичайний і слабкий козел, а могутніший за Супермена і знищує з першого удару все, від людей до машин, і насправді від нього ніщо не застраховано.

Основний геймплей Goat Simulator 3 заснований на руйнуванні, тож чим більше ви руйнуєте, тим більше очок отримуєте. Насправді, можливо, ви створюєте для себе гру настільки безглузду, що важко уявити, що вам це нудьгуватиме хоча б на секунду. Освітлення і графіка гри, все виглядає дуже просто і без деталей, і вони значно покращилися в порівнянні з попередньою версією. У порівнянні зі своєю першою версією, гра стала набагато оптимізованішою і компенсувала недоліки минулого.

8.5
9
8
8.5

Goat Simulator 3 сповнена смішних жартів, жартівливих ідей і несподіваних сюрпризів, які розважать кожного гравця. Можливо, ви належите до тих людей, яким ця гра байдужа або не сприймає її серйозно, але ви помиляєтеся. Маленька карта гри щільна і повна тисяч жартів і жартів, які я пропоную вам випробувати їх на собі, а не говорити про них. Ця гра ще раз нагадує нам про цінність незалежних творців ігор, творців, які можуть випустити на ринок цікаву назву, подалі від галасу та дорогої реклами. Найважливішим чинником успіху цієї гри є гумор і веселощі, тому я пропоную вам спробувати гру та просто посміятися від життєвих прикрощів!

8.5