Огляд гри House Flipper – Farm DLC

Огляд гри House Flipper – Farm DLC

Farm DLC вважається третім пакетом доповнень для успішної гри House Flipper, який дає вам різні завдання у світі цієї гри. Завдяки цьому DLC тепер ви можете обробляти свою ферму, доглядати за тваринами та вирощувати їх, а також займатися будівництвом будівель. Я вже випробував перший DLC цієї гри під назвою Garden DLC, і коли я вперше випробував Farm DLC, я відчув, що нічого не змінилося, окрім кількох доданих елементів. Але після подальшого дослідження я зрозумів, що в ньому багато цікавого вмісту, і хоча на початку його випуску було багато проблем і помилок, зрештою розробники виправили більшість із них, і тепер ви можете грати майже бездоганно. Приємної гри гра.

House Flipper був одним із найуспішніших симуляторів, у якому було багато цікавих ідей, але, на мій погляд, те, що відрізняє цю гру від інших ігор цього жанру, — це задоволення, яке ви отримуєте від відновлення колишньої слави будинку. існує Бачити перетворення напівзруйнованого та занедбаного будинку в чудово відреставрований шедевр неймовірно приємно. Завдяки цьому вражаючому успіху розробники вирішили випустити два DLC для цієї гри, кожен із яких пропонує глибший досвід, ніж інший. Завдяки можливості додавати стіни до будинків, DLC Farm повністю відновив мою любов до гри та додав мені набагато більше ігрового процесу. Щоб повернутися до тих оригінальних будинків і перетворити їх на щось більше та краще.

Фактично, завдяки цьому доданому вмісту тепер ви можете будувати ті будівлі, які хочете, надаючи вам велику свободу. Крім того, ви можете випробувати Attack on Titan Survey Corps з новими інструментами. Це весело і, як не дивно, дуже корисно. Або що ваш ландшафтний сад тепер можна знімати з повітря за допомогою дрона.

Однією з найважливіших особливостей DLC House Flipper – Farm є можливість будувати будівлі з нуля, чого не було в оригінальній грі. Розробники додали нову функцію архітектора, яка дозволяє вам додавати нові кімнати до вашого існуючого будинку, що чудово, якщо ви хочете більше налаштувати. Він також дуже простий у використанні. Насправді, завдяки цьому новому вмісту, тепер ви можете закладати фундаменти та стіни, починаючи з етапу цегляної кладки, і мати повну можливість створити будівлю від початку до кінця. У цьому випадку слід звернути увагу на можливості роботи, які надаються. Ще однією новою функцією є додавання таких інструментів, як захватний гак і фарбувальний пістолет, що збільшує привабливість ігрового процесу.

Ігровий процес загалом веселий і захоплюючий. Однак іноді місії або завдання можуть дещо повторюватися. Завдання, призначені вам у цій грі, представлені через дуже зрозумілий інтерфейс користувача, який дозволяє вам знати, що вам потрібно зробити, щоб виконати місію. Крім того, є багато цікавих секретів, які можна відкрити, коли ви потрапите в реальну гру. Було дуже цікаво виявити на міні-карті те, що виглядало як прихована кімната, і зруйнувати стіну, щоб знайти щось дуже цікаве. Саме в ті моменти, коли ви розумієте, що робить будинки унікальними, гра справді сяє.

У цьому DLC ви можете вирощувати тварин, вирощувати культури та заробляти гроші на землі. Фактично, ви можете продавати будь-яку продукцію, яку виробляє ваша ферма, за готівку. Нові випробування, які створює DLC Farm, принесуть вам багато захоплюючих годин. Графіка і звук гри дуже задовольняють. Деталі кожного куточка будинку створюють справжнє відчуття задоволення на етапі редагування.

Підсумовуючи, House Flipper – Farm DLC — це чудове доповнення, яке пропонує цікавий і унікальний досвід, як і його батьківська гра. Увага до деталей, свобода налаштування та відчуття задоволення роблять цю гру гідною того, щоб її спробувати будь-який, хто любить симулятори та конструкторські ігри. Якщо ви хочете відійти від традиційних відеоігор і хочете спеціалізуватися на фермерстві та будівництві, Farm DLC — гра для вас.

7
8
7.5
8

Для людей, які цікавляться фермерством або розведенням тварин, гра House Flipper - Farm DLC є обов’язковою. Якщо ви хочете займатися фермерством у світі гри House Flipper, цей DLC може цілком виправдати ваші очікування. Тому що завдяки цьому новому контенту тепер ви можете будувати нові будівлі та створювати оригінальні будівлі, а виконувати місії зазвичай весело.

7.6