Огляд гри Princess Farmer

Огляд гри Princess Farmer

Сьогодні ми до ваших послуг, представляючи гру-головоломку, у цій грі є багато речей, які варто переглянути. Від механіки цієї головоломки до способу створення історії, а також графіки гри, яка особливим чином відрізняє цю гру від звичайних ігор, які ми бачимо у світі головоломок. Гра під назвою Princess Farmer була випущена в 2022 році і вважається однією з тих напівпрофесійних ігор, яка привернула увагу багатьох молодих геймерів своїми елементами та візуальними особливостями. Але сьогодні ми розглянемо цю гру на сайті GamingNation для вас, постійних і закоханих геймерів. Залишайся з нами.
Гра Princess Farmer – це гра-головоломка, поглянувши на скріншоти якої новачкам, можна зрозуміти, що ця гра підходить для будь-якого віку.

По суті, структура та історія самої гри такі, що кожен може грати в неї. Таким чином, якщо ви подолаєте проблеми з головоломкою в цій грі, це не буде проблемою зробити в цій грі. Але сюжет гри нам гарно декламується відповідно до графічної частини гри. У цій грі ви граєте роль милого кролика, якому, як правило, доручили роботу на фермі. У цій грі ви збираєте моркву та сільськогосподарську продукцію за допомогою звичайної посадки та збору врожаю, але насправді, незважаючи на сильні холоди та різні кліматичні умови, вам потрібен спосіб отримати власну моркву з землі.Досліджуйте фермерство, поки більш обізнаний кролик навчить вас як садити та збирати врожай під землею.

Враховуючи той факт, що ви перебуваєте в піксельному графічному середовищі, це дуже актуально для розповіді гри. Усе піксельне та мультяшне, а персонажі гри привабливо намальовані у стилі гри поруч із рамками, які показують діалоги. Кожна історія гри, будь то початкові історії чи середні перерви етапів, складається з історій, які показують рухи кролика в його полі, і в грі не так багато діалогів. Тим часом складається головна головоломка гри.

Щоб мати можливість висаджувати та збирати врожай під землею, вам потрібно відправляти врожай рядами глибоко в землю, але щоб зібрати його, поруч із картою гри є формула, за якою ви повинні мати можливість змінити положення Овочі нижче Знесіть бажаний урожай на землю та зберіть його. Овочі, які знаходяться в глибині, називаються ще маленькими і чим ближче вони підходять до поверхні землі, тим більше ростуть. Ви повинні збирати ці овочі, коли вони повністю виростуть, або відправити їх знову, якщо вони не повністю виросли. Ця формула призвела до того, що на початку гри ігрові карти формуються в базові форми, і є маленькі квадрати, у яких ви можете побачити продукти. Проходячи через різні сезони, цей квадрат стає більшим, і ви можете культивувати їх більше. Але гра вас добре розважає, так що в грі Princess Farmer ви не завжди розгадуєте її головоломки.

Є різні місця, і вам доведеться зустріти різних персонажів. Для кожного етапу гри були створені історії, які обґрунтовують положення та формування дизайну кожної карти на початку гри. Іноді етапи гри включають землеробство та збирання врожаю для ігрових персонажів, які відводять вас на свої місця, і ви повинні вирощувати для них урожай. Незважаючи на те, що гра створена з використанням піксельної графіки, красиві кольори в грі разом з дизайном і увагою до деталей є особливостями гри Princess Farmer, які важко пройти повз.

• 7/10
    графічний - 7/10
  • 6/10
    ігровий процес - 6/10
  • 6/10
    історія - 6/10
  • 5/10
    музика - 5/10
6/10

Загалом, слід сказати, що гра Princess Farmer в основному одна з тих простих ігор-головоломок, які на перший погляд можуть здатися, що ви не отримуєте багато вмісту від цієї гри, і, безсумнівно, цю гру вдалося покращити завдяки розповіді історій Різні ігри (хоча основна головоломка гри має однаковий ігровий процес) створюють хороший вміст для всіх типів гравців, тому, якщо ви шукаєте чудову та барвисту гру-головоломку, не забудьте про гру Princess Farmer.