Огляд гри The Sorrowvirus: A Faceless Short Story

За останні роки в іграх жахів відбулися значні зміни та вдосконалення, більшість із яких були добре сприйняті фанатами. Однією з важливих речей, які посилюють страх в іграх цього жанру, є те, як використовувати страшні елементи, які добре виконано в деяких іграх, таких як серія Outlast. Основне мистецтво творців жахів полягає в тому, щоб створити атмосферу та середовище гри таким чином, щоб глядачі відчували жах навіть від їхніх зображень. Однією з нових ігор, яка вміло використовує елементи жахів, є The Sorrowvirus: A Faceless Short Story, яка представляє себе як жахлива гра жахів, що гризе цвяхи, сповнена унікальних ідей та середовища.Вона вводить знеохочення, щоб налякати гравців. Але слід побачити, наскільки вона виправдала свої гасла, і для цього ми звертаємо вашу увагу на ознайомлення з оглядовою статтею цієї гри на сайті Gaming Natsiya.

У сюжетній частині ви берете на себе роль персонажа на ім’я Уайатт Хейлл, який страждає різними захворюваннями, і через це він багато разів наближався до смерті та завжди стикався з неминучою смертю у своєму житті. З цієї причини, щоб вилікувати хворобу, його батьки ввели Ваятту Хейлу таємничий вірус під назвою Скорбота. Після успішного виконання цього завдання його хвороба виліковується, але цей вірус має непоправні побічні ефекти, які не дають Ваятту спокою ні хвилини. Іноді у нього трапляється раптовий психічний напад, який змушує його душу потрапити в чистилище, а Вайатт Хейл переносить в інший світ. Цей незвичайний і надприродний світ відомий як небезпечне і страшне місце, і наш герой повинен вижити в цьому місці.

Хоча сюжет гри короткий, він надзвичайно привабливий і захоплюючий і вважається однією з її сильних сторін. У підвішеному стані є ляльки, які постійно звинувачують Ваятта, але водночас виступають у ролі провідників і навіть ключових предметів. У підвішеному стані наш головний герой стикається з різними загрозами та небезпеками, такими як аномалії, схожі на зомбі, які блукають навколишнім середовищем і викликають миттєву смерть, якщо побачать вас. Дизайн ігрового середовища дуже деталізований і деталізований і забезпечує чудові візуальні ефекти. У всьому ігровому середовищі є колекція аудіозвітів і необов’язкових і важливих приміток до читання, які дозволяють поступово дізнаватися більше про історію та те, що чекає попереду. На жаль, у грі немає системи збереження, і якщо ви помрете, вам доведеться починати гру з початку. Звичайно, це змінить діалоги, середовище та складність гри, оскільки ви намагатиметеся відкрити інші закінчення.

У грі Sorrowvirus: A Faceless Short Story є чотири різні кінцівки сюжету. Уперше ви можете отримати доступ до справжньої кінцівки гри, тобто «Справжнього кінця», але в цьому випадку ви стикаєтеся з обмеженням часу під час гри, яке, безсумнівно, впливає на те, як ви граєте Це впливає на вас і створює багато інших проблем. Геймплей включає прогулянки в середовищах і взаємодію з предметами, а час, необхідний для завершення сюжетної частини, залежить від способу гри та того, як досліджувати ігрове середовище. Окрім красивих зображень із усілякими таємничими ефектами, лялькові персонажі гри також мають гарний дизайн і створюють різноманітні запитання, пов’язані зі змістом історії. Етапи гри розроблені таким чином, що їх варто повторити, і ви захочете почати гру знову після завершення сюжетної частини, оскільки головоломки в оточенні мають елементи, які щоразу, коли ви граєте, відрізняються одна від одної і ця проблема збільшує цінність повтору гри.

Графіка гри працює плавно, а середовище добре опрацьовано. Творці приділили велику увагу дизайну деталей навколишнього середовища, і протягом часу, коли я грав у цю гру, я зіткнувся з незначними проблемами, деякі з яких дратують. Саундтрек гри також напрочуд хороший, передаючи певне відчуття тривоги та напруги аудиторії, хоча здебільшого грає лише одна пісня, що здається дивним, враховуючи, що в грі 19 пісень.

8
7.5
8
7

The Sorrowvirus: A Faceless Short Story — це гра жахів, мета якої не тільки налякати гравців, але й надати багато випробувань і унікальний сюжетний контент, який буде займати вас до кінця гри. Цей титул справді надзвичайний досвід. Дивовижні візуальні ефекти та захоплююча розповідь історії разом із жахливими та різноманітними середовищами створюють дуже приємні та свіжі враження для шанувальників пригодницьких ігор. Я можу з упевненістю сказати, що ця гра може бути найкращою інді-грором жахів, у яку ви коли-небудь грали, якщо не враховувати деякі проблеми.

7.6