Огляд гри Zoria: Age of Shattering

Огляд гри Zoria: Age of Shattering

Zoria: Age of Shattering — це покрокова тактична рольова гра, яка наразі доступна лише у своїй вступній версії для власників ПК, а повна й остаточна версія буде випущена у невизначену дату у 2023 році. Гра намагається представити серйозну історію війни, завоювань і непереборних труднощів, наповнюючи себе посиланнями на поп-культуру, таким чином намагаючись знайти свою ідентичність як серйозного персонажа. І все-таки в грі є певний шарм і простота, які захоплюють і вселяють у мене надію, що кінцевий продукт буде вартий витраченого часу. Хоча вступна версія цієї гри не є повною назвою, вона показала дуже хорошу продуктивність і зуміла привернути думку багатьох гравців. Продовжуйте переглядати цю гру разом з нами.

Це дуже деталізована гра, у яку було докладено багато уваги та зусиль, щоб створити зрозумілу історію з великою кількістю простих побічних місій, які ви можете виконати, виконуючи основну місію. Ця гра розроблена таким чином, що змушує вас повністю досліджувати кожен закуток вашого світу, і ви повинні звернути пильну увагу на характеристики, сильні та слабкі сторони кожного з обраних персонажів. Наприклад, ваш лідер, якого звуть Антон, є бойовим священнослужителем, тому, поки він зосереджений, він має здатність перев’язувати людей у ​​зоні дії. Його головною перевагою є скоріше клас підтримки, ніж персонаж із величезною кількістю зброї, але він все одно може завдати непоганої шкоди своєю унікальною здатністю. Ваші напарники мають вісім різних класів із розгалуженими навичками та системою підвищення навичок дерева, яка впливає на їхні бойові можливості та напряму впливає на те, як ви досліджуєте створені вручну підземелля гри. Досліджуючи ігровий світ, ви зіткнетеся з різними видами підземель, у кожному з яких є цінні предмети.

У розділі ігрового процесу Zoria: Age of Shattering ви та члени вашої групи належите до ізірської раси, яку ненавидять інші види у світі Zoria. Разом зі своїми підписниками вам належить відправитися в пригоди та екскурсії широким світом гри і ніколи не забувати, що їх життя у ваших руках. Бої в грі є покроковими, і якщо вам подобаються покрокові ігри, гра справді сяє тут.

Зіткнувшись із ворогом, ви маєте повний контроль, щоб вільно пересуватися в просторі бою та робити ходи. Під час боїв у верхній частині екрана з’являється екран меню, який відображає типи рухів, які ви можете виконати, і є загалом 10 ходів на вибір, для кожного з яких потрібні три важливі атрибути: очки дії, концентрація та споживання мана або енергія. Члени вашої групи мають різні класи, кожен зі своїми особливостями. Ці персонажі отримують певну кількість очок дії за бойовий хід, якщо їхні атаки успішні. Крім того, деякі класи мають можливість використовувати всі види магії, які можуть використовувати всі види зілля та інші витратні матеріали. Загалом, ви завжди повинні використовувати свої стратегічні навички в бою, щоб знищити ворогів.

Незважаючи на те, що Zoria: Age of Shattering є інді-заголовком від нової студії, вона має приголомшливі та красиві візуальні ефекти, які обов’язково привернуть вашу увагу. Детальний дизайн ігрових середовищ виконано дуже добре, і вони досить різноманітні, і ви не знайдете двох однакових середовищ. Моделювання персонажів зроблено дуже добре, увага приділена найдрібнішим деталям. Анімація персонажів дуже плавна і м’яка, і вони демонструють різні реакції в різних ситуаціях. Система освітлення гри також розроблена динамічно та змінюється залежно від середовища. Саундтрек і звукові ефекти також добре поєднуються з навколишнім середовищем.

9
8.5
8.5
8

Zoria: Age of Shattering — весела гра у своєму жанрі, яка ще не досягла найвищого рівня і потребує покращення якості в різних аспектах, щоб розкрити свій великий потенціал. Ознайомившись із попередньою версією гри, я можу сказати, що для гри, повну версію якої розробники хочуть випустити протягом наступних кількох місяців, потрібно виконати багато роботи. має потенціал стати супергрою. має чудовий Рідко можна побачити ігри, які так довго розроблялися і все ще вважаються прихованою перлиною серед інді-ігор.

8.5