Огляд гри Call of Duty: Modern Warfare III

Серія класичних ігор Modern Warfare завжди займала особливе місце для аудиторії франшизи Call of Duty, і можна з упевненістю сказати, що причиною високої популярності цієї франшизи є три успішні версії Modern Warfare, які буквально врятував цю серію від небезпеки. врятуй падіння Це стосується навіть двох нещодавно перезавантажених версій MW (2019) і MW II (2022), і, чесно кажучи, ці дві назви змогли повторити успіх своїх оригінальних назв. Але третя версія цього перезавантаження, яка була випущена цього року з дивних причин, незважаючи на перетягування назви MW, все одно не мала особливого успіху.

Характер серії ігор Call of Duty супроводжується багатьма парадоксами. Колекція, нова версія якої виходить щороку, і, згідно з багатьма контактами, вона потрапляє в цикл, що повторюється. Наявність трьох основних студій і кількох сторонніх розробників змусило нас щороку стикатися з іграми з різними підходами. Ця проблема призвела до створення ігор, кожна з яких має набір позитивних і негативних моментів.

Спочатку Call of Duty: Modern Warfare III мала бути основним доповненням для MW II, але зрештою, через дурість Activision, це доповнення стало окремою версією за 70 доларів, і, всупереч звичайній практиці, розробка Його також було передано Sledgehammer Games. Це неправильне рішення з боку видавництва, яке призвело до створення гри, яку багато ентузіастів вважають слабкою назвою. Чесно кажучи, ця нова гра не така погана, як її здають. Можливо, це DLC коштуватиме 70 доларів, але кількість контенту, випущеного лише для сезону 1, є досить близькою до того, що ми платили за всі DLC у старіших версіях франшизи Call of Duty. Основна слабкість цієї гри пов’язана з її історією та кампанією, які ми розглянемо спочатку.

Одним словом, кампанія MW III абсолютно жахлива. Протягом десятиліть франшиза COD мала найбільш незабутні та дивовижні кампанії, багато людей купують її саме з цієї причини. Але з цією грою це не так. Розробники вирішили, що Warzone має величезний успіх (можливо), і через це вони включили її в історію гри. Мені подобається лінійний геймплей COD, діалоги та загальна структура, але проблема в тому, що ви нічого цього не отримуєте в MW III.

Я справді не можу повірити, що ідея необхідності Warzone у кампанії є необхідною, соло ходіння без нічого та без діалогу робить місії кампанії в грі такими безглуздими. Крім того, якщо ви хочете зрозуміти історію цієї гри, вам не потрібно грати в MW2019 або MWII раніше, оскільки історія цієї нової назви повністю переписана, і між ними немає логічного зв’язку. Єдина кореляція полягає в тому, що вони обидва мають назву Call of Duty. Однак кампанія в грі надто коротка й розгортає розповідь у дивних напрямках, хоча грати один раз цікаво, вона залишає вас збентеженими та безрезультатними. Але озвучка, ролики та бойовик дуже приємні, і це гідне продовження подій MW2, і я подумав, що це круто, що вони повернули нас до подій історії, яка відбувалася у Верданській зоні бойових дій. . , це був дуже розумний спосіб зв’язати речі разом.

У розділі для кількох гравців, який є основним фокусом MW III, кілька основних карт, модифікованих від класичної MW2, разом із кількома новачками, містять багатокористувацькі ігри 6 на 6, загін проти загону та наземні війни. Усю зброю, навісне обладнання та багато елементів налаштування з MW2022 було перенесено до цієї нової назви разом із низкою нової зброї та новою системою крафта, яка надає користувацьким класам іншу роль у ігровому процесі.

Значно розширені можливості пересування, віддача зброї стала більш передбачуваною та легшою для контролю, здоров’я гравця зросло до 150. Це створює середовище, де гравці мають більше можливостей переграти один одного та розвернути результати, а також дозволяє дуже досвідченим гравцям повністю захопити лобі. У режимі Ground War зберігається задовільний горизонтальний і вертикальний масштаб GW MW2022, що дуже добре, тому що я не хочу, щоб усі карти були схожі на Promenade з MW2019. Загалом, багатокористувацький досвід є найкращою перевагою гри.

Іншим режимом у Modern Warfare III є розділ про зомбі, який пропонує захоплюючі враження. Я ніколи не був прихильником режимів Орди, на щастя, цей розділ про зомбі далекий від цього. Гра обертається навколо виконання контрактів на карті, щоб заробити гроші, купити обладнання/ключі в магазині та використовувати ці предмети для виконання контрактів у вищих областях. Це величезна карта, наповнена бункерами найманців, фортецями зомбі та автозаправними станціями. Загалом це дуже гарне доповнення до серії MW, якого не було в попередніх двох версіях.

Презентація в графіці та звуку майже не поступається попередній назві. Звуки зброї було, так би мовити, «пом’якшено», однак деяким гравцям може здатися, що гучність і реалістичність звуків зброї в попередніх іграх трохи неприємні, тому для цих людей стріляти зі зброї в цій грі має бути набагато приємніше. Мені подобаються обидва стилі, і я можу прийняти будь-який із них. Є деякі текстури, сітки та ефекти, які не мають такого ж рівня точності, як MW2022, але загалом вони зберігають візуальні ефекти та добре підходять для ігрового процесу. Крім того, ця гра не має жодних проблем з точки зору технічної продуктивності та пропонує один із найстабільніших результатів серед останніх версій Call of Duty, у які я грав досі.

Зрештою, варто сказати, що Call of Duty: Modern Warfare III — справжнє втілення очікувань і змін. Графіка та візуальні ефекти вражають і створюють захоплюючу бойову атмосферу. Нові карти вносять різноманітність, а можливості налаштування персонажа та широкий арсенал додають глибини тактичним рішенням. Однак не все ідеально. Баланс зброї іноді збивається, що робить гру незбалансованою. Сюжетна частина дуже розчаровує і має жахливий кінець, технічні проблеми і баги доставляють незручності, хоча розробники активно намагаються їх усунути. Шкода, що в режимах гри не було істотних нововведень, які могли б надати грі більше свіжості. Якщо ви думали, що MW2 надто повільний, або вам справді подобається MW2019, ця гра вам сподобається. Якщо вам сподобалася MW2, ця гра вам, напевно, сподобається.

8.5
8.5
5
9

Загалом мій досвід роботи з грою позитивний. Покращення ігрового процесу та візуальних ефектів виправдовують очікування, незважаючи на деякі недоліки. Я впевнений, що з регулярними оновленнями гра стане лише кращою, що дає мені надію на цікаве майбутнє. Якщо ви просто хочете відчути багатокористувацьку гру Call of Duty: Modern Warfare III і, можливо, зомбі, вам, ймовірно, все одно сподобається кінцевий результат; В іншому випадку немає особливої ​​причини купувати цю назву.

7.8