Огляд гри Chivalry 2

Огляд гри Chivalry 2

Глибокий, насильницький і нескінченно розважальний; Chivalry 2 – це багатокористувацький досвід середньовічних битв, яким можна насолоджуватися тривалий час.

Перша версія Chivalry була досить хорошою багатокористувацькою грою, яка мала приголомшливий успіх для Torn Banner Studios, ввівши гравців у багатокористувацькі битви середньовічного стилю. Тепер, у другій версії гри, ця студія намагалася створити кращий та привабливіший досвід, і ми хочемо перевірити, наскільки успішною вона була в цьому плані.

Chivalry 2, так само, як і перша частина, – це багатокористувацький досвід, який ставить гравців у ролі Мейсона та Агати, щоб битися в битвах з різними сценаріями. У командному режимі гравці ставляться в роль однієї з сил цих двох груп, але єдина відмінність між ними полягає в їх різних кольорах червоного та синього, і вони мають однакові сили. “Лицарство 2” можна випробувати як у режимі від першої особи, так і в режимі від третьої особи, причому режим від першої особи є набагато кращим варіантом для точного нанесення ударів холодною зброєю або рогатками, а режим від третьої особи є більш корисним для таких речей, як кращий огляд оточення.

Перш ніж перейти до інших аспектів гри, дозвольте мені сказати, що головна сила Chivalry 2 – це не що інше, як її боротьба. Якщо вам завжди подобалося дивитися величезні середньовічні битви у фільмах та серіалах і хотілося б відчути відчуття тримати меч, сокиру та булаву в одній грі та виходити на таке поле битви, Chivalry 2 здійснить вашу мрію. і, що ще важливіше, це буде зроблено глибоко, детально та орієнтовано на техніку, і що не втратить свого веселого та розважального аспекту.

Іншими словами, гра досягає дуже хорошого балансу між схожістю на реальність і аркадою, а не настільки симулятором, що досвід, особливо для тих, хто починає такі роботи з Chivalry 2, офіційно дратує і не настільки поверхневий, щоб визначити результат битв. Це просто швидкий клік і переміщення без продуманої програми та зброї. Коли ви вперше вступаєте в бій, потреба в героїзмі може вас охопити, і ви хочете вдарити ворога наодинці, але будьте впевнені, що це часто призведе лише до найжахливішого вбивства! Тому що ігровий процес Chivalry 2 заснований на правильній бойовій тактиці, а не на удачі та швидкості дій.

Звичайно, якщо ви ще не випробовували першої версії, хвилюватися не варто; Тому що творці надали дуже повний підручник для Chivalry 2, який викладає всі деталі ігрової кампанії та навіть як використовувати їх у різних сценаріях. Наприклад, з досвідом тренувального розділу, окрім вивчення видів легких, важких, накладних та інших ударів, ви дізнаєтесь, коли застосовувати контратаки, коли застосовувати техніку Riposte та як ухилятися або протидіяти удари ваших ворогів.

Тільки після завершення навчальної частини гри можна брати участь в офлайн -битвах з кажанами, щоб ви могли вдосконалити свої навички, взявши в них участь, перш ніж вступати в багатокористувацькі битви гри. Загалом, по -перше, бойова механіка гри має гарне розташування з точки зору виконання, і, принаймні, в комп’ютерній версії ви можете легко реалізувати ідею та план, який маєте на бій, і що більш важливо, Chivalry 2 є однією з тих ігор, де для того, щоб легко освоїти основи та стати професіоналом у них, потрібні зусилля та практика, і в тіні цього ви поступово відчуєте відчуття посилення та покращення у грі найкращим чином, а це В результаті ви переходите від гравця, який легко може програти битви на ранній стадії, до гравця, який не здається легко навіть у битвах один на один.

Насправді, окрім усіх інших особливостей гри, які ми обговорюватимемо, основним чинником привабливості та навіть успіху Chivalry 2 є не що інше, як це приємне та захоплююче обговорення його бойової механіки, яке породжує особливу жагу до кращого та сильнішого Бути заохоченим продовжувати гру навіть після програшу битв з отриманим досвідом. Це, поряд з можливістю вивчення цієї механіки, є основною чудовою особливістю Chivalry 2, в результаті якої будь -який гравець, незалежно від того, чи він вже грав у першій версії чи нових гравців, може буквально насолоджуватися досвідом Chivalry 2. Вони мають шанс на успіх, що є дуже важливою особливістю для багатокористувацької гри.

Якщо залишити осторонь обговорення бойової механіки, в нинішній ситуації Chivalry 2 дозволяє вибирати між режимами та розділами «Безкоштовний для всіх» для 40 та 64 осіб, і, звичайно, можна вручну шукати сервери, з яких можна підключитися до сервер з найкращим пінгом.. Частина гри «Безкоштовні для всіх» є єдиною окремою частиною; Там, де кожен гравець бореться за себе, і це зробило цю частину дуже хаотичним досвідом, звичайно, позитивним і нещадним. Оскільки моменту недбалості достатньо, щоб інший гравець напав на вас ззаду, і в результаті в цьому розділі видно більше досвіду та майстерності, ніж інші режими, і іншими словами, справжня якість гравців визначається тут !

З іншого боку, ігрові режими з 40 і 64 гравцями- це повністю командний досвід. У цих випадках ми бачимо обидва випадки, такі як Team Deathmatch, в якому, наприклад, у турнірному середовищі вам потрібно лише вбити ворожі сили, та об’єктивно-орієнтовані випадки, в яких, залежно від сценарію, визначеного для ігрових карт , Ви повинні виконати місії зі своєю командою. Загалом, одна команда завжди грає роль нападника, а інша – захисника, і хоча нападники мають такі завдання, як звільнення в’язнів, грабунок села, вбивство команди суперника Герцога та напад на замок, команда оборони також слід запобігти. Вийдіть з цього.

У поточній ситуації та на час виходу гри різноманітність карт та їх сценаріїв можна вважати достатніми; Іншими словами, різноманітність гри в цьому плані не настільки велика, що її можна вважати ідеальною і постійно залучати до абсолютно різних сценаріїв та середовищ, і не настільки обмеженою, що гравцеві дуже швидко набридає, а гра якимось чином залучається до монотонність і повторення. В результаті різноманітність ігрових режимів і карт можна вважати придатними для часу виходу, але, безумовно, продовжувати, Chivalry 2 потребує належної підтримки розробників та додавання нових режимів.

Але, окрім проблеми різноманітності, зараз у Chivalry 2 є ряд проблем із загальним балансом карти. Ігрові карти досить добре розроблені, і, наприклад, однією з їх цікавих особливостей є своєрідне відчуття динамізму на картах. Вогонь. У кутках карти також є зброя, і ви можете використовувати її, якщо кинули зброю, щоб убити ворога, який втік з ваших рук, або навіть для різноманітності. Але з огляду на всі ці позитивні риси, у деяких сценаріях серії карт ви відчуєте, що команда, що захищається, має вищу руку та більші шанси на перемогу.

Наприклад, в одному зі сценаріїв гри атакуюча команда повинна врятувати героя з в’язниці захисної команди та супроводжувати його, щоб дістатися до певного пункту призначення. З мого особистого досвіду, кількість разів, коли атакуюча команда програє в цій ситуації, була у багато разів більшою, ніж кількість разів, коли вона досягла пункту призначення, і причина в тому, що захищаюча команда, зосередивши свої атаки на героя, легко перемагає його на шляху до поразки. Він досягає перемоги. В іншому сценарії перед командою, що захищається, поставлено завдання захищати міст, і тут теж через кращу позицію вони мають більші шанси на успіх, і ми зазвичай бачимо, що нападники зазнають невдачі.

Звичайно, частково це пов’язано з поведінкою самих гравців, особливо на нижчих рівнях, які замість того, щоб зосередитися на місіях, просто хочуть набрати очки за вбивство сил противника, але не можна заперечувати слабкість балансу на деяких картах і безумовно, творці для оновлень. Далі їм потрібно покращити цю проблему.

Звичайно, хоча деякі ігрові карти мають проблеми з балансом, Torn Banner Studio дуже добре врівноважила героїв гри. У грі в цілому 12 різних героїв, які згруповані в чотири загальні групи, і спочатку доступний лише перший персонаж кожної групи, і, граючи з ним та досягаючи вищих рівнів, ви можете розблокувати наступних героїв. Різноманітність героїв у грі дуже хороша, і, наприклад, від солдата, який може завдати швидкого удару по ворогу своїм мечем, ми бачимо лицарів з обладунками та важкою зброєю або навіть лучників. Важливим моментом, однак, є не тільки хороша різноманітність сил, а й практичність умінь усіх них, що змушує кожного чемпіона мати свої сильні та слабкі сторони, і гравці, залежно від свого стилю гри, можуть піти до правильного варіанту.

Наприклад, хоча при виборі сил, таких як лицарі чи солдати, ви можете сильно постраждати від лучників, це зовсім не тому, що сили навколо вас надто сильні; Тому що достатньо бути один раз у їхній ролі, щоб усвідомити, наскільки важко грати з ними, і в результаті люди, які вміють добре грати з цим класом, досягли такого рівня більше через високу підготовку і не сильні. Його притаманне. Слід зазначити, що в цілому ці сили легко здаються в тісних боях, а по -друге, існує обмеження їх загальної кількості, так що команда не може турбувати команду суперника з великою кількістю лучників з відстані.

Як завжди, Torn Banner Studio хотіла отримати максимум від моїх балансових карт. У всіх 12 різних героях, згрупованих у чотири групи, чат, як тільки вони досягають особи групи людей, і, якщо вони досягають вершин вищих груп, ви можете вирости. Героїзм героя в місті Хороша, наприклад, під час нападу, який може завдати різкого удару по спині мого меча, мені доводиться зіткнутися з трубами та важливою кількістю куль. Наразі це не трохи жахливого різноманіття сил, а їх практична уважність, яка робить шкіру чемпіона матовою своєю силою, щоб зробити слабкий удар, зробити її чудовою, створити свій власний стиль, взяти піклуватися про себе.

Наприклад, хока при виборі сили, таких осіб особи чи солдати, ви можете сильно страждати від лумників, це зосером не тому, силі силі навколо ю надто сіні; Тому, щоб доставити один один у їхній ролі, щоб отримати інформацію про те, що важливі грати з ними, і в результаті люди, які містять хороші грати з цього класу, досягли такого рівного Гоого притаманне. Слід зазначити, що в цілому чи легко вони легко розміщуються у тісних боях, а по -одночасно, існує обмеження їх загальної сили, так що команда не тубує тубу тубу команду суперника з ліки.

Розділ персоналізації гри дозволяє вам налаштовувати свої сили на основі груп Мейсона та Агати або ваших сил у розділі «Безкоштовні для всіх», і для цієї мети доступний широкий асортимент обладунків, логотипів, шоломів та багато іншого. Навіть зброю можна повністю налаштувати, і ви можете купити її, досягнувши рангу предметів; Однак меню в розділі персоналізації гри були дещо захаращеними і могли бути спроектовані набагато краще. Ще один важливий момент у цьому плані – вивчити вплив ролі реальних грошей у грі; Хоча гравці можуть купувати грошові гроші за реальні гроші та витрачати їх на персоналізацію предметів, система така, що не порушує баланс гри; Тому що, по -перше, предмети є виключно декоративними і не вплинуть на ваші показники, а по -друге, граючи, у вас буде достатньо монет для покупки ваших улюблених речей.

Torn Banner Studios також візуально та графічно добре працює в Chivalry 2; Дизайн карт та зовнішній вигляд героїв гри дійсно хороші, а ефект гри від вогню до удару каміння -катапульти на стіни та ворота добре розроблений, і навіть жорстокість та жорстокість середньовічних війн з наслідками наприклад, ампутація ворогів через гострі мечі. Однак цю опцію також можна відключити. Хорошою візуальною якістю гри доповнює відповідна музика та звук, а звуки, такі як зброя, що влучає у ворожі броні чи щити, близькі до реальності, і все це передає гравцеві атмосферу великої та жорстокої битви. Chivalry 2 також технічно працює дуже добре, принаймні у версії для ПК, і за винятком серії візуальних помилок, які, звичайно, не впливають на ігровий процес, все працює дуже гладко і безболісно.

В цілому, Chivalry 2 і справді хороші в поточному стані гри, і можна бути досить оптимістичним щодо свого майбутнього як багатокористувацького досвіду. Torn Banner Studios створив дійсно ефективне ядро ​​геймплея для ідеальної гри, і в результаті кожен може багато насолоджуватися досвідом Chivalry 2 і з часом стати кращим гравцем у ньому. Інші аспекти гри також знаходяться на прийнятному рівні, і особливо після кількох оновлень, які виправляють серію помилок у дискусії про баланс, їй можна насолоджуватися ще більше. Тож якщо ви завжди хотіли вступити у величезну та епічну битву у грі з мечем, сокирою, булавою чи рогаткою, «Лицарство 2» – це робота, яка може задовольнити вашу пристрасть.

керівництво
7.2
7.8
6.9
7.5

Chivalry 2 - це багатокористувацький досвід середньовічних битв, який може бути дуже приємним для тих, кому цікава така атмосфера. Ігровий процес, а точніше ігрові битви, захоплюючий, детальний та веселий, а завдяки повному розділу навчання навіть новачки можуть швидко вивчити основи та прагнути стати досвідченим бійцем. Різні карти та режими гри також підходять для часу випуску; Однак ми повинні побачити нові випадки з цього приводу дуже скоро. Крім того, велика різноманітність героїв спричинила задоволення гри від кожного з них, а висока якість візуальних та звукових аспектів також викликає більше задоволення від ефекту; Навіть із низкою недоліків балансу ігор, які необхідно покращити в майбутніх оновленнях.

7.4