Огляд гри Guilty Gear Strive

Огляд гри Guilty Gear Strive

Guilty Gear Strive зараз можна вважати найкращою файтингом і є чудовим варіантом для новачків цієї серії та бойових ігор.

Що стосується бойових серій, більшість користувачів звертаються до таких серій, як Street Fighter та Tekken. Однак у 1998 році вийшла перша версія Guilty Gear, яка змогла запропонувати іншу структуру файтингів та завоювати аудиторію. З випуском інших версій ця колекція також еволюціонувала, але, на жаль, iltільтґера не вважали таким, яким він мав би бути і, можливо,.

Тим часом студія Arc Systems з Guilty Gear Strive має на меті привернути увагу широкої аудиторії, коли вона не побачить нової файтинг. Однак, Guilty Gear Strive – це чудовий, веселий та захоплюючий гоночний досвід, який є хорошим початком для новачків у світі Guilty.

Історія про Guilty Gear Strive обертається навколо персонажа I-No та Сол Бадґей. Де I-No має намір помститися і довести свою силу Солу та іншим персонажам. Хоча історія Stereo є прямим продовженням Guilty Gear Xrd, але в основі гри розроблена так, що користувач може прочитати повну історію цієї серії та бути в курсі світу та його подій. Історія більшості файтингів така, що творець використовує її для розминки, щоб ознайомити користувача з механізмами бійців гри.

Серія Guilty Gear зовсім не така, а сюжетний розділ транслюється у формі багатосерійного аніме. Однією з проблем цього розділу в попередніх версіях було неправильне оформлення послідовностей та анімація персонажів, тоді як Guilty Gear Strive виправляє ці вади, і ми бачимо деякі цікаві частини. Звичайно, я повинен зазначити, що Stereo не збирається розповідати глибоку та захоплюючу історію. Насправді, у бойових іграх найважливіше – це ігровий процес та механізми, які використовуються в ньому для визначення гравців та їх перемог та поразок відповідно до їх навичок та досвіду.

Guilty Gear Strive – це 2D файтинг, що пропонує інший досвід з точки зору ігрового процесу, ніж інші файтинг. Існування таких механізмів, як «Роман», «Вибух» або «Пил» – це елементи, які були внесені в стереосистему з попередніх версій. Різниця в тому, що тут ми бачимо зміни в їх структурі. Burst і Roman були дещо простішими у використанні, а з іншого боку, ці зміни були застосовані і до комбо та ударів деяких персонажів. Звичайно, тим часом ми бачимо такі речі, як Wall Break, яка є новою системою, і через неї застосовуємо нові комбо в кутку зображення.

Однак головне питання полягає в тому, чи, незважаючи на спрощення гри та застосування змін до ігрових механізмів, ми на стороні гри, у якій майстерність гравця не важлива? У відповідь я мушу сказати, що Guilty Gear Strive-це все ще гра, заснована на майстерності, і, можливо, буде простіше використовувати згадані вище предмети, але вам все одно потрібно попрактикуватися і знати особливості гри, щоб застосувати їх у матчі. Тому ви можете добре ними скористатися, а після освоєння цих предметів досвід – це ще один предмет, який допоможе вам у змаганнях.

Наявність досвіду в різних конкурсах – це те, що вплине на вашу перемогу та програш. Все це йде рука об руку, щоб зробити Guilty Gear Strive веселою та захоплюючою грою з точки зору бойової та ігрової механіки. Продукт, який одночасно є хорошим варіантом для новачків серії Guiltier і все ще може вважатися грою на основі навичок. Guilty Gear Strive має аркадний розділ, де користувач може вибрати свого улюбленого бійця та битися зі штучним інтелектом. Також є розділ для двох осіб та сервер, щоб зробити ваш досвід ще більш повним.

Однак один з основних моментів бойової гри – це онлайн -розділ та навчальний розділ. Тренувальний режим бойової гри повинен бути таким, щоб окрім покрокового пояснення механізмів та особливостей гри, він забезпечував платформу для гравця, щоб добре ознайомитися зі структурою гри. Режим навчання Gojetger Steve (Dojo) визначається різними розділами. Розділ Навчальний посібник вчить основам гри, яка включає стрибки, ухилення та інше, але найважливіша частина – це кроки в режимі практики. На цих етапах, які розміщені в категоріях з різним ступенем складності, ви повністю вивчите механізми та функціональні можливості ігрових функцій.

Третя частина (Навчання) призначена для відпрацювання вивченого, і гравець може вільно підготувати для себе різні умови бою і повністю усунути свої слабкості. Онлайн -режим Guilty Gear Strive має цікаву та іншу структуру, яка також добре працює. В онлайн -частині гри ми маємо справу з вежею, яка має 10 різних поверхів. Ваша перша гра – це рейтингова гра, яка показує, з якої категорії слід починати.

Тепер, залежно від вашої продуктивності в грі, ви можете піднятися вгору або вниз. Онлайн -система сватання Guilty Gear Strive також вимірюється типом виступу, який ви граєте в кожній грі (кінець кожного матчу показує вашу ефективність із графіком) та вмінням, яке ви демонструєте у своїй перемозі чи програші. Тож ви можете зіткнутися з гравцем, який має вищий рівень за вас, але знання гри та її характеристик – це те, що визначить переможця. Гра також на дуже хорошому рівні з точки зору пінгу та затримки. Кожен користувач може обрати свою область, увійшовши у вежу (у кожній серії ви можете вибрати іншу область для себе). Цікаво те, що навіть якщо ви ввійдете в гру з трьома лініями пінгу з суперником, ви не відчуєте часу затримки, а якість серверів гри дуже висока.

Візуально Guilty Gear Strive-це двовимірна аніме-гра з 9-частинною аніме-сюжетом, кожна з яких розважає вас протягом 20 хвилин. Крім цього, дизайн анімації персонажів персонажів дуже добре зроблений і привертає увагу. Єдине, що можна сказати про дизайн гри – це існування 15 бійців, які могли б використовувати для роботи Архітектурну систему робіт більше персонажів.

Також в онлайн -частині гри виробнича група зробила цікавий дизайн. У цьому розділі ми бачимо персоналізацію вашого аватара у фойє вежі. Таким чином, ви можете добре змінити зовнішній вигляд свого аватара, а його піксельний вигляд додав грі цікавого відчуття. З точки зору музики, Guilty Gear Strive знаходиться у найкращому стані, а наявність рок -та металевої музики – це те, що зробило змагання ще більш захоплюючими.

Нарешті, якщо ви любитель бойових ігор, Guilty Gear Strive можна вважати найкращим варіантом у наші дні, і навіть якщо у вас немає досвіду роботи з цією серією сьогодні, я повинен сказати, що Strive може бути дуже хорошим варіантом для вас , оскільки його навчальна частина вам добре підходить. Він ознайомиться з механізмами гри.

8
8.4
8.9
9.1

Guilty Gear Strive чітко показує, що вам не обов’язково потрібно додавати багато нових елементів у свою гру, щоб створити приємний досвід, але, покращивши старі механізми та кілька нових, ви зможете забезпечити найкращий досвід. Тим не менш, кількість бійців за гру в день випуску бойової гри є низькою, і команда розробників може використати для своєї гри багато персонажів. Якщо ви любитель бойових ігор, особливо 2D -файтингів, Guilty Gear Strive стане хорошим вибором для вас.

8.6