Огляд гри Marfusha

Огляд гри Marfusha

Гра Marfusha стане дуже привабливою назвою для любителів аніме, яка неодмінно подарує їм щасливі моменти. Це гра з бічним прокручуванням з елементами стилю Tower Defense, яка нещодавно була випущена на консолі Nintendo Switch. У цій грі ви граєте роль дівчини на ім’я Марфуша, яка була покликана на війну урядом і має завдання запобігти в’їзним воротам міста від вторгнення ворогів і роботів. Гра на диво коротка. Завершено основну історію приблизно за 50 хвилин до години. Існує фактор повторної гри через кілька кінцівок у цій грі з кожним побічним персонажем.

Окрім основного та сюжетного режимів, Marfusha також має режим виклику, у якому ви можете грати за будь-якого зі своїх колег. Вони володіють різними навичками, і в них грають певною зброєю, або, звичайно, ви можете грати за Марфушу. У цьому випадку слід максимально захистити стіну. З кожним днем ​​стає все важче. В кінці ваш результат буде збережено на табло. Особисто я вважаю цей режим дуже задовільним. У цьому режимі виклику деякі дівчата спілкуватимуться з деякими своїми напарниками, що підвищить вашу поточну статистику, тож вам вирішувати випробувати комбінації. Тут також є розділ для вивчення додаткової інформації про персонажів, зброю та повторного перегляду кінцівок.

Геймплей цієї гри дуже простий: ви тримаєте кнопку, щоб стріляти, і стріляйте хвилями роботів, які намагаються знищити ворота. Після кожного бою ви отримуєте трохи коштів, щоб купити покращення з 3 випадкових карт. Але унікальною особливістю цієї гри є її система оподаткування, ви отримаєте зарплату після завершення етапів, але ви будете оподатковуватись великими податками, тому ви навряд чи отримаєте дохід. Крім того, з часом ви будете оподатковуватись більшими податками, щоб гарантувати, що ваша заробітна плата, що залишилася, буде незначною. З цією сумою чистого прибутку ви купуєте одну з трьох карт, які можуть збільшити вашу базову статистику, дати вам союзників, нову зброю та додаткові навички, кожну з яких можна використовувати один раз.

Відпочивати в гуртожитку можна кожні п’ять днів. Перед сном ви можете зробити одну з трьох речей. Ви можете отримати їжу в торговому автоматі, і якщо уряд буде добрий до вас, ви отримаєте їжу, яка підвищить показник вашого здоров’я. Ви можете взяти напій із холодильника, який якимось чином збільшить боєзапаси вашої зброї, або прийняти душ, щоб швидше перезарядити до наступного візиту в гуртожиток від хорошого фан-сервісу. Насправді роль гуртожитку полягає лише в апгрейді атрибутів, тут немає колекційних/інтерактивних елементів, а компаньйони можуть сказати лише кілька слів у сюжеті і все буде добре.

У Marfusha вам належить відкрити сюжет і кінцівки. І так, закінчення. Ця гра має 10 різних кінцівок. Крім того, система знищення зброї в грі змушує вас купувати нову зброю, але якщо вам не пощастить взяти спеціальну картку, ви отримаєте звичайний пістолет, який також зламається, і вам доведеться спробувати ще раз . Через це, залежно від рівня, який ви перезапускаєте, це може бути нудно або легко. Оскільки труднощів мало, як тільки ви навчитеся грі, вона може стати повторюваною та дещо нудною. Тим більше, що ви не можете змінити складність взагалі.

У Марфуші справді небагато контенту. Ви можете завершити основний режим (історію) за 60 хвилин або менше і грати в режим виклику протягом 30 хвилин, перш ніж вам набридне. Немає налаштувань складності, тому ви не можете зробити це більш складним для себе. Якщо ви хочете відстежувати всі досягнення, ви отримаєте максимум 2-3 години загального вмісту гри.

Що стосується графіки, як бачите, у грі використовується 2D-піксельний стиль, який я особисто вважаю дуже добре застосованим, а візуальні ефекти гри дуже приємні для очей, з точки зору звуку, у нас є дещо базові теми, але вони не настільки повторювані, щоб у підсумку виявилися нудними. Я думаю, що це гра з чудовим простим геймплеєм, яка може стати основою для чогось чудового в майбутньому.

7
6.5
7.5
7

Цілком зрозуміло, що Марфуша в основному є належним даниною Girls' Frontline з точки зору персонажів і деяких дизайнів ворогів. Це гучна гра, яка має хорошу швидкість гри, але загалом не пропонує нічого на шляху механіки. Є багато кінцівок і персонажів, які можна розблокувати, а також у грі є режим виклику, який насправді веселіший, ніж оригінальна гра, і, на мій погляд, набагато простіший, окрім антиутопічної теми, можливість розблокувати багато різних персонажів, кожен із різними діалогами та зброї, і як гра Tower Defense зі швидким геймплеєм і чудовим піксельним зображенням цього достатньо, щоб вона того варта. Вона досить незбалансована, певні типи зброї явно кращі за інші ігри цього жанру, але справді цікаво проходити основний сценарій, щоб побачити різні кінцівки.

7.0