Огляд гри Prinny Presents NIS Classics Volume 1

Зараз ми живемо в період, який вважається золотим віком ремейків відеоігор, і з цієї причини більшість ігрових компаній замість того, щоб створювати нові назви, прагнуть випускати свої популярні та старі ігри з сучасною графікою. Таким чином , гравці, які не мали можливості випробувати ці титули, можуть грати в них. У більшості випадків ці ігрові творіння містять лише графічні покращення, які роблять гру повністю сумісною з сучасними системами. Але в інших випадках, крім внесених нових змін, окрім графічної частини, реконструкція також включає зміни в механізми ігрового процесу. У будь-якому випадку, головною метою публікації цих версій є отримання більшого прибутку, що, звичайно,; Розглянуто політику ігрових компаній. Про Prinny Presents NIS Classics Vol. 1 також є графічним ремейком, який включає дві найкращі тактичні рольові ігри епохи PlayStation 2, тепер випущені для консолі Nintendo Switch. У цій статті ми розглянули цю колекцію.

Prinny Presents NIS Classics Volume 1 включає ігри Phantom Brave і Soul Nomad & the World Eaters разом із їх книжкою з мистецтвом, яка тепер доступна гравцям у комплекті. Якщо ви належите до тих, хто ніколи не грав у жодну з цих ігор, зараз є найкращий шанс відчути одну з найвидатніших ігор японського жанру рольових ігор. Обидві ці ігри були одними з найочікуваніших ігор свого часу для консолей PS2, створюючи унікальний стиль рольової гри, який відрізняв їх від інших ігор у своєму жанрі. Ця класична колекція була раніше випущена для власників ПК, а тепер власники Switch також можуть насолоджуватися нею.

Першою грою в серії є Phantom Brave, випущена в 2004 році, яка була тактичною рольовою грою з ізометричною камерою, де ви керували персонажем Мароною, коли вона намагалася врятувати світ від знищення. У цій версії є різні герої, кожен з яких відіграє важливу роль у розповіді історії. Битви в грі відбуваються тактично, під час яких ви можете викликати воїнів, яких називають фантомами, які дуже допоможуть вам у битвах. Фантоми мають спеціальні навички, які ви використовуєте під час битв, які дають вам більше контролю над ними. Однак загалом ця версія набагато більше схожа на класичну рольову гру NIS, тобто вона більше зосереджена на персонажах і покрокових боях. Головний герой з’являється на карті, і ви можете битися з ворогами з тієї ж частини. Я вважаю, що Phantom Brave — одна з тих ігор, яку повинен випробувати кожен любитель JRPG.

Друга гра цієї серії називається Soul Nomad & the World Eaters, у ігровому процесі якої є елементи, які, я впевнений, ви ніколи раніше не бачили в жодній японській рольовій ігрі, і вона може покращити ваші навички в цьому жанрі. перевірити Ця гра, випущена в 2007 році, розповідає емоційну історію, де кілька гігантських істот, які називаються Пожирачами Світів, є вашими головними ворогами. У ігровому процесі ви набираєте різні бойові загони та створюєте кімнати, де ви можете організовувати свої загони. Як і в інших іграх цього жанру, у цій грі ви зіткнетеся з великою кількістю підземель, які генеруються випадковим чином, і після виконання місій, закладених у них, ви зможете покращити свою кімнату. Ви пересуваєте ці одиниці по карті, і ваша мета — стати достатньо сильним, щоб битися з ворогами.

У Phantom Brave і Soul Nomad варто грати як новим гравцям, так і давнім шанувальникам серії, особливо тепер, коли вони доступні як повна версія. Оскільки Prinny Presents NIS Classics Volume 1 є оновленою версією, вона все ще дотримується своєї оригінальності та зберігає стару та ретро-графіку, і ми бачимо ті самі спеціальні візуальні ефекти, що, звичайно, може бути складним для тих, хто не був шанувальником гра перед. , виглядати непривабливо. Роздільна здатність екрану збережена на стандартному рівні, а елементи в грі покращені лише візуально.

8
8
7.5
9

Prinny Presents NIS Classics Volume 1 включає дві найбільш пам’ятні рольові ігри для PS2, тепер доступні з покращеною графікою. У цій колекції є що запропонувати шанувальникам тактичних рольових ігор, і хоча минуло близько 15 років з моменту їх випуску, вони все ще мають певну свіжість, якою ви можете насолоджуватися під час гри. Відчуйте це. Можливо, ця версія не дуже приваблива для нових гравців, але вона точно задовольнить старих гравців. Ця гра дає вам унікальний 30-годинний досвід, який не рекомендується грати новим шанувальникам.

8.1