Огляд гри Project Downfall

Огляд гри Project Downfall

Project Downfall — це кривавий шутер від першої особи, створений за мотивами серії Doom разом із однією з найкращих інді-ігор, Hotline Miami. Це переносить гравця в майбутнє, де він повинен переміщатися у світі, натхненному кіберпанком, наповненому корумпованою поліцією, жорстокими бандами та найнебезпечнішим ворогом із власними насильницькими бажаннями. Я думаю, що Project Downfall має потенціал стати чимось цікавим, але до цього ще попереду довгий шлях. Це поєднання ігрового процесу Hotline Miami та SUPERHOT, 3D- і 2D-моделей, режимів кіберпанку, безлічі секретів про фільмографію Кіану Рівза, інших популістських творінь і спеціальної психоделічної механіки, раніше випущеної для ПК, була і тепер доступна власникам Nintendo Switch. Як людина, яка захоплюється її естетикою кіберпанку, а також піксельними зображеннями, я вважаю, що це досить складна гра.

За сюжетом цієї гри, як службовець, у світі кіберпанку, ви повинні відвідати різні дивні місця, щоб почати вбивати злочинців після роботи. За іронією долі, зі свого досвіду я чесно бачив схожість із Hotline Miami, але переважно з точки зору першої особи. Насправді, завдяки введенню головного героя, локацій та ігрового процесу, гра дає мені уявлення, що я граю в Hotline Miami, але з таблетками та персонажем, який цікаво схожий на Джона Віка.

На мою думку, найвидатнішою ігровою особливістю Project Downfall є механіка ліків або таблеток, завдяки якій ви можете отримати спеціальні здібності. Механіка зілля з різними ефектами збільшує вашу здатність проходити довгі рівні та залишає більше можливостей для хороших результатів. Він має рівні, які можуть стати ще складнішими за вашим вибором, що дає вам можливість повторювати їх багато, щоб отримати ідеальне вбивство або, принаймні, як ви хочете їх закрити.

Хоча Hotline Miami компенсує ваше слабке здоров’я точним керуванням і неймовірною видимістю на великій частині карти, обмеження гри від першої особи значно обмежує час вашої реакції. Оскільки вороги абсолютно мовчазні, вони можуть легко підкрастися до вас і здивувати вас, убивши вас, навіть не підозрюючи про їхню присутність. Однак, навіть коли ви бачите ворогів, ваші удари не завдають великої шкоди, зброя ближнього бою вимагає від вас підійти близько (і зламати) із виявленням небезпечних ударів, а зброя здебільшого неточна, з невеликим або без патронів. І ви просто відчуваєте повільний і неорганізований.

Як гра-стрілялка, «Project Downfall» має багато цікавих налаштувань, ви натискаєте кнопку, щоб прийняти ліки, а потім переходите в режим «час кулі», щоб уникнути ворожих куль і отримати пістолет, який буде випущений після смерті. Тримайте ворога не ввімкнено землю, щоб розблокувати режим подвійної зброї. Звичайно, дизайн хедшотів, який часто використовується в стрілялки, все ще присутній в цій грі. Крім того, в грі є більше методів вбивства, наприклад удар ногою з польоту. Потужність цього типу удару значно вища, якщо його активувати в режимі кульового часу, ніж у звичайному режимі, і не лише знищує ворогів набагато швидше, але й дає вам більше очок, коли ви б’єте ногою по замкнених дверях.

У грі є кілька складнощів, де звичайна складність пропонує справедливе випробування, тоді як важка складність і більше є справжнім випробуванням навичок людини, і, враховуючи, що немає предметів для відновлення здоров’я, швидко розчарує їх. Також цікаво, що в цій грі обличчя Кіану Рівза є головним героєм у кутку його зображення, як у старих іграх Doom, особливо після далекого пострілу або, можливо, кількох пострілів з пістолета, коли його обличчя стає кривавим і добре. Там зазначено, що смерть близько.

Незважаючи на те, що користувальницький інтерфейс Project Downfall є 3D, іноді багато ворогів з’являються у вигляді картону. Але на відміну від цього простого інтерфейсу користувача, складність цієї гри дуже висока, і ця складність відображається в двох аспектах: найважливішим аспектом є те, що в грі немає засобів відновлення здоров’я, тому втрата життя, спричинена численними помилки призведуть до прямої смерті гравця, що зменшить толерантність до помилок у грі. Тож я пропоную вам зберегти весь ігровий процес, не отримуючи пошкоджень і не використовуючи фокус. Крім того, складність виражається у відсутності прямого відображення об’єму крові та тьмяному фоні гри. Перше унеможливлює інтуїтивне розуміння поточної ситуації, а друге збільшує складність уникнення куль. Однак обидві ці речі мають великий вплив на підвищення складності гри.

Якщо я можу сказати одну річ, яка може бути трохи кращою, це дизайн рівнів, більшість часу, коли ви стикаєтеся з глухим кутом, повинні винагородити вас чимось на кшталт секрету, колекційного предмету чи подібного. Інтерактивні умови також досить дивні в грі, наприклад, дуже важко взаємодіяти з телевізором на початку гри, ці проблеми вплинули на досвід гри.

Естетика гри дуже цікава, хоча в цьому плані її не порівняти з Hotline Miami. Звичайно, ви можете змінювати вигляд гри різними способами, окрім режиму за замовчуванням, є ефект сітки та CRT, які надають грі ностальгічного вигляду, і ви навіть можете вимкнути їх усі для чистого стилю. Саундтрек точно нагадує те, що мені хочеться слухати, переживаючи екзистенційну кризу та вбиваючи невинних пасажирів. Звичайно, він чудово підходить для швидких дій у нічних клубах, заповнених бандитами та членами банд.

Зрештою, якщо вам подобаються складні шутери від першої особи, Project Downfall стане вдалим вибором з унікальною механікою прийому наркотиків, яка імітує популярні бойовики, а також має елемент і стиль жахів. старі криваві гонконгські опери та багато екшенів старої школи.

8
7
6.5
6.5

Чесно кажучи, Project Downfall не варта того для інших гравців. Я порівнюю її з Hotline Miami, тому що вона є явним стилістичним натхненням від цієї гри, а також має схожі концепції геймплея. Я просто рекомендував би замість цього використовувати Hotline Miami, хоча гра виглядає гарно та має кілька дійсно крутих ідей, але вона дуже поганої якості. Однак, якщо ви фанат естетики кіберпанку та хардкорних ігор, я настійно рекомендую його.

7.0