Огляд гри Silver Nornir

Огляд гри Silver Nornir

Ще один день ми до ваших послуг із ще однією рольовою грою. Звичайно, в цій грі Silver Nornir гра поєднується з іншим жанром, яким є карткові ігри. Звичайно, карткова гра зроблена не так, як ви думаєте про карткові ігри. По суті, ця гра була розроблена таким чином, що її дії є покроковими. Тепер, який вплив ці комбінації жанрів мали на цю гру? Щоб відповісти на це питання, ми продовжимо огляд цієї гри на сайті GamingNation, ми до ваших послуг, друзі та шанувальники ігор Nintendo. Залишайся з нами.
Гра Silver Nornir – це гра (RPG) або рольова гра. Чотири головних герої гри є основними полюсами цієї гри. Геймплей гри розвивається на основі ваших знань про цих персонажів. Кожен персонаж, якого ви бачите в грі, з його походженням і з землі, яка входить в історію гри, приносить із собою сили, які насправді мають важливий вплив на геймплей самої гри. На основі кожної області ігрової карти Silver Nornir у вас є персонажі, яких ви пересуваєте по карті разом.

Історія гри полягає в тому, що чотири королівства гри раптово стикаються з поганими новинами після тривалих воєн одне з одним. В одному з міст відбувається бійня і злочин, всі території припиняють боротьбу, тому що один з них скоїв цей злочин. Тому кожен уряд посилає на переговори одного бару. Усі ці бійці клянуться разом продовжувати дослідження в цій галузі, і в результаті починається історія нашої гри. Ви починаєте пошук з кута ігрової карти. Ви розмовляєте з різними людьми і збираєте підказки. Нарешті, посередині дороги, виходячи з двох і трьох шляхів на карті, ви вирішите опинитися в інших середовищах, щоб продовжити дослідження, але по дорозі ви зіткнетеся з різними істотами, з якими вам доведеться битися . Звичайно, істоти є не тільки вашими ворогами в цій грі, і одне з царств посилає до вас секретних солдатів, щоб зупинити вас у грі, і вам також доведеться мати справу з ними. Звичайно, ваш конфлікт схожий на покрокову гру, у якій, відповідно до наявних у вас рівнів, один із воїнів йде вперед і атакує разом з іншими, а настає черга команди суперників, і вони повинні атакувати вас. Тим часом ви зможете захистити себе та своїх товаришів по команді, вибравши правильний рівень.

Хоча ми цього не очікували, графіка гри була розроблена трохи ширше, ніж ми хотіли, що є хорошим моментом для Silver Nornir. Наявність піксельного стилю нагадує нам старі ігри Atari, а також тип і форма персонажів відрізняються від оригінального стилю гри. Але, схоже, ми настільки розкритикували ігри Silver Nornir та їх приклади, що вони нарешті почули наш голос! І це накладення на них голосів персонажів. Звичайно, голоси на японській мові, і зазвичай ми їх не розуміємо, але вони викликають гарне і близьке відчуття того, що повинні донести до нас персонажі гри, про що не варто хвилюватися.Крім звукових діалогів гри гра, також включені англійські субтитри. Показано, що команда розробників величезної гри добре опублікувала цю тему.

Загалом, слід сказати, що ігри, які зазвичай розробляються у двох різних жанрах, не мають хороших якостей, але у випадку Silver Nornir слід сказати, що якість гри настільки хороша в обох жанрах, а послідовність координації на всіх етапах і частинах

5
8
6
3

.Гра інтегрувала їх, і це, можна сказати, одна з небагатьох рольових ігор, дії в яких відтворюються у формі покрокових ігор. Ну, це гра, яка заповнює порожнечу ігор із цими двома концепціями в ігровому магазині Nintendo. Крім того, глибока та суперечлива історія гри Silver Nornir разом із озвучкою та стратегічними атаками в цій грі можуть зробити її однією з найстандартніших ігор цього жанру.

5.5
Previous articles