Огляд гри SnowRunner

Огляд гри SnowRunner

Серед найпопулярніших ігор жанру симуляторів, які стали дуже популярними за останні кілька років, є симуляція повсякденних транспортних засобів, яка включає важкі вантажівки, потяги, автобуси та літаки, і зазвичай ви граєте роль водія. або менеджер у кожному з них. ви граєте, який має розширювати свою транспортну систему, коли ви просуваєтесь у грі. Гра SnowRunner також вважається однією з успішних ігор у жанрі симуляторів бездоріжжя, про які ми збираємося розповісти в цій статті з сайту GamingNatsiya.

Перша версія цієї гри під назвою Spintires була випущена в 2014 році тільки для ПК, і хоча вона не мала особливого успіху, вона була відома серед геймерів завдяки своєму захоплюючому геймплею. У 2017 році вийшла наступна версія під назвою Spintires: MudRunner, яка була не самостійною грою, а фактично спін-оффом, і цього разу також була доступна для консолей. SnowRunner — остання гра в цій серії, яка була випущена в 2020 році, що якимось чином додало до цієї серії сюжетну частину. Ця гра сильно нагадує вам дві популярні симулятори водіння важких автомобілів, Euro Truck Simulator і American Truck Simulator, але з набагато складнішим і складнішим геймплеєм. Тому що в грі SnowRunner вам доведеться подолати складні шляхи і складні місцевості, щоб виконати свою місію.

Перш за все, ми повинні підкреслити, що гра не має сюжетної лінії для одного гравця та не слідує певній сюжетній лінії. Ви граєте роль водія транспортного засобу, якому призначені конкретні завдання або місії, доступ до яких здійснюється через меню гри. Ці завдання виконуються у формі контракту, і в гру внесено багато змін і покращень порівняно з двома попередніми версіями. Наприклад, ці цілі можуть включати збір необхідних матеріалів для будівництва мосту та збір провізії та їжі для людей. Для різних цілей ви також отримаєте різні вантажні транспортні засоби, кожен з яких підходить для умов дороги, яку вам доведеться подолати. Крім того, як і в попередніх версіях, на шляху ви не зустрінете живих істот або природних і несподіваних подій, і ви можете безпечно їздити.

В одиночній частині ви маєте повну свободу дій і не обмежені в сюжеті. У грі немає персонажа, з яким ви хотіли б взаємодіяти. Ви просто водій, якому платять за підписання серії контрактів і отримання місій від них. Дія гри відбувається в деяких частинах штату Мічиган, Аляска та Росія, у кожній з яких свої погодні умови. У кожній із цих областей ви зустрінете різні типи доріг із різними умовами, від доріг, повних бруду, до багнистих боліт і снігових стежок, кожна з яких потребує власного випробування. На початку кожної карти ви маєте доступ до обмежених частин, але, отримуючи контракти, більше їздячи та знаходячи сторожові вежі, ви також можете отримати доступ до невидимих ​​частин карти. Шлях до цих Сторожових веж пов’язаний із власними труднощами, і якщо ви не будете обережні, ви потонете в багнюці або впадете в яму, щоб позбутися якої потрібно трохи терпіння.

Як водій, ви повинні бути в курсі дорожніх умов, які збираєтеся перетнути. Поступово їзда гладкими та безпроблемними дорогами стає мрією, а загрузнути у вибоїнах та багнюці — само собою зрозумілим. Іноді на проходження складного короткого маршруту може знадобитися кілька годин, і в цій ситуації не варто розчаровуватися. Тому що пізніше, просуваючись у грі, ви отримаєте транспортні засоби для перетину цих доріг. Дизайн засніженого середовища гри виконано максимально повно, і, на мій погляд, однією з найпривабливіших частин гри є їзда по засніжених землях Аляски, що збільшує задоволення від водіння. гра. В дорожніх умовах цієї місцевості необхідно використовувати відповідне обладнання, наприклад колісні ланцюги. Звичайно, відсутність природних створінь і активностей на цих засніжених стежках все ще відчувається.

У грі немає системи контрольних точок, і якщо ви застрягли в місці на карті гри, ви можете скористатися функцією відновлення, яка працює подібно до перезапуску. Якщо ви використовуєте цю функцію, ваша вантажівка повернеться в гараж, а її бензобак буде заповнений. Позитивним моментом є те, що використання цієї функції нічого не коштує. Ви повинні виконати поставлені завдання та отримати досвід і дохід, щоб прогресувати в грі.

Пам’ятайте, що для досягнення успіху в грі SnowRunner потрібне велике терпіння, а для цього ви повинні перевірити кількість витраченого бензину, взяти з собою правильні інструменти для їзди по різних дорогах, а головне – найкращий маршрут. Вибирайте можливий. Якщо ви ігноруєте перешкоди на дорозі, керуєте непрофесійно та швидко та надто поспішаєте, ви зіткнетеся з невдачею та перезапуститесь. Влучно керуючи автомобілем, доставляючи вантажі та вчасно виконуючи завдання, ви можете розширити своє панування в трьох ігрових зонах. Що стосується графіки, то в грі компенсовано недоліки двох попередніх версій, а творці ретельно продумали деталі ігрового середовища.

9.5
9.5
8.5
8

SnowRunner — одна з найкращих і найцікавіших симуляторів водіння, випущених за останні роки. Якщо ви один із тих, хто любить перевіряти свої навички водіння важких транспортних засобів на нерівних і складних трасах, радимо вам не пропустити цей досвід. Хоча іноді гра стає надто складною та виснажливою, але, проявивши терпіння, ви зможете випробувати найцікавішу гру в жанрі симулятора водіння.

8.9