Огляд гри Space Warlord Organ Trading Simulator

Ігри-симулятори зазвичай дотримуються певних правил і структур, які належать до однієї категорії. Але, можливо, незважаючи на те, що назва цієї гри схожа на Space Warlord Organ Trading Simulator, нам слід подумати про те, як у цю гру слід грати та чи є ця гра симуляцією того, чим вона є. Наприклад, коли ви запускаєте гру або навіть дивитеся на скріншоти гри, ви розумієте, що перед вами не звичайний емулятор. Але сьогодні ми розглянемо саме цю гру, яка за ігровим процесом та ідеєю зайняла особливе місце у світі ігор Nintendo Store, а переглядаючи її на сайті GamingNation, вона до ваших послуг, шановні геймери і друзі ми будемо Залишайся з нами.
Гру Space Warlord Organ Trading Simulator слід розглядати як гру-симулятор. Звичайно, з технічної точки зору, слід сказати, що гра певною мірою є симулятором, але не у формі симуляторів, таких як ігри-симулятори пожежогасіння чи звичайні симулятори роботи. Ця гра починається з того, що ви показуєте, що ви займаєте владну позицію.

У цій демонстрації влади ви берете участь у торгівлі та маркетингу, які на перший погляд можуть здатися темними та брудними, але коли ми бачимо слово Overlord у грі, ми не повинні думати про таку гру, як Candy Crush. Однак, починаючи гру, ви розумієте, що грати в гру можна лише в одновимірному та однобітовому просторі гри. Ви не потрапляєте в особливий світ і він не вписується в графічні простори. У грі навіть немає зображення, а вся графіка цієї гри та її ігровий процес пов’язані зі знаками, тінями та тінями, які складають різні частини гри Space Warlord Organ Trading Simulator у піксельній формі. Але з чого починається історія? Увійшовши в гру, ви розумієте, що насправді ви персонаж, якого вважають одним із володарів світу. Ваше головне завдання – шукати органи та частини тіла. Ці частини тіла можуть мати різну форму, і їх якість і вік, у якому вони були вилучені з тіла, є вирішальними в грі.

Чим краще ви зможете отримати цих Орегонів у цій грі та продати їх за кращою ціною, ви виграєте гру. Далі є маркетинг, і ви навіть конкуруєте з іншими володарями. Але найгірше те, що творці гри Space Warlord Organ Trading Simulator втратили цю позицію, що вони могли відкрити шлях для торгівлі між користувачами в Dana, випустивши цю гру онлайн, і це добре. ця гра команди розглядається. Звичайно, не думайте, що ці частини тіла пов’язані лише з частинами тіла людини.

У грі ви можете купувати та продавати частини тварин, а також легендарних істот і космічних істот, що призводить до дивних частин у грі. Наприклад, ви можете торгувати душами деяких істот в деяких частинах, що свідчить про те, що гра розробляється за межами планети.

• 3/10
    графічний - 3/10
  • 6/10
    ігровий процес - 6/10
  • 7/10
    історія - 7/10
  • 2/10
    музика - 2/10
4.5/10

Але поглиблюючи цю гру в дуже хороший спосіб, гра включає корупцію та хабарі, а також структури, які можуть відкрити вам шлях до успіху, і є багато злих аспектів у грі Space Warlord Organ Trading Simulator, які можуть бути цікавими для вас . В цілому варто сказати, що гру Space Warlord Organ Trading Simulator слід вважати грою без особливого екшену, в якій ви маєте справу з торгівлею і транзакціями частин тіла, а діалоги і привабливі опції гри роблять цю гру підходить для багатьох. Він сподобається стратегічним геймерам, які не цікавляться звичайними жанрами.

Previous articles