Огляд гри Star Wars Outlaws

Огляд гри Star Wars Outlaws

За останні роки ми бачили випуск багатьох ігор на тему Зоряних воєн, кожна з яких намагалася представити видатну роботу в цій галузі. Але це вдалося лише обмеженій кількості з них, серед яких можна відзначити гру Star Wars Jedi: Survivor. Схоже, що команда розробників Ubisoft Massive також зацікавилася світом Star Wars і спробувала зробити крок вперед, випустивши гру Star Wars Outlaws.

Цілком зрозуміло, що в процесі розробки цієї гри Ubisoft намагалася поєднати свою звичну формулу з інноваціями та знову вивести її на вершину, а також спробувала створити цю сферу, об’єднавши вдалі елементи інших своїх робіт. Але кінцевий продукт не є точним доказом цього факту. Наприклад, головний герой гри, Кей Весс, дивно одновимірний і нудний, основна історія гри ніколи не досягає кульмінації та проходить через монотонний процес, або розмови в грі занадто складні, ніж відкриті світова гра, у деяких випадках ігрові предмети забирають вашу свободу дій.

Історія Star Wars Outlaws зосереджена навколо Кей Весс, молодої дівчини, яка заробляє на життя різноманітними пограбуваннями та має особливий навик у відмиканні дверей, зломі різних систем безпеки та проникненні в непрохідні зони. Кей відчайдушно бореться з різними проблемами, а тим часом на початку гри після невдалої операції він опиняється перед однією з найстрашніших і найпотужніших підпільних організацій, Зерек Беш, і змушений тікати з планети, де вона живе.

Ось де починається наша пригода, і ми переживаємо світ різноманітних злетів і падінь і різноманітних взаємодій із злочинними угрупованнями, злочинними організаціями та угрупованнями та імперськими силами. Він не один у цій подорожі, і тварина на ім’я Нікс також супроводжує його. Нікс — це мила та чарівна істота, яка має багато різноманітних і різноманітних функцій, і Кей може віддавати йому різноманітні команди під час бою та поза ним.

Розповідь цієї гри непередбачувана, і під час її досвіду ви не можете довіряти жодному персонажу. Щоб у перші години гри ви зрозуміли, що перед вами складна історія, повна несподіваних поворотів. У грі повно персонажів, які зраджують вас у найраптовіший момент або гинуть саме тоді, коли ви про це не думаєте. Другорядні персонажі гри часто добре оплачуються, і з ними можна добре спілкуватися, хоча особисто я був не дуже задоволений представленням головного антагоніста гри, оскільки воно було занадто шаблонним і повторюваним, а його персонажу бракувало елегантність і чарівність, необхідні для того, щоб це тривало. На щастя, майже в усіх сюжетних і побічних етапах можна зрадити одну фракцію та приєднатися до іншої фракції. Перш ніж приймати важливе рішення, ви повинні розглянути переваги та наслідки.

Геймплей Star Wars Outlaws повністю заснований на системі стрільби, оскільки її система ближнього бою зведена до кількох обмежених анімацій і не має глибини, складності чи інших деталей. Але Gunplay — це дуже плавна, плавна та приваблива гра, яка не лише дуже кінематографічна з точки зору структури, але також включає різні привабливі та кінематографічні послідовності. Насправді в цій грі ми можемо використовувати лише зброю Balster; Зброя, яка одночасно перетворюється на три типи електрошоку (для дроїдів і робототехнічних ворогів), одиночний/черговий вогонь і серійний вогонь. Але крім цієї зброї Кей зазвичай не має доступу до будь-якої штурмової гвинтівки, снайперської гвинтівки чи будь-якого іншого бластера і носить лише цю зброю.

Ваша пригода в цій грі ділиться на дві частини: дослідження поверхні планет і дослідження міжзоряного простору. Кожна планета, на яку ви потрапляєте, складається з густонаселених і відносно невеликих, але багаторівневих міст із більшими просторами між ними. Цей «простір між містами» насправді є природою планет, на яких відбувається основна частина ваших пригод. На жаль, ігрова карта не має вказівок для нас, і ми повинні знаходити свій шлях, рухаючись по ній і звертаючи увагу на віддалені елементи або знаки питання, які з’являються на компасі.

Загалом, вплив ігор Ghost of Tsushima, робіт Bethesda та серії Uncharted на структуру основних/побічних етапів і основу Open World цієї гри досить очевидний. Звичайно, Star Wars Outlaws має інший підхід, ніж більшість ігор з відкритим світом Ubisoft. Немає новин про численні знаки питання на карті та немає новин про великий і нескінченний світ. Розмір ігрового світу набагато розумніший і менший, а з іншого боку, ігрова карта не переповнена тисячами маленьких і великих іконок. Ви хочете подорожувати різними областями гри, досліджувати бази та отримувати різні предмети та нагороди.

Що стосується технічних аспектів гри, то можна сказати, що вона добре оптимізована і під час битв ми не бачимо падіння кадрів. Але деякі графічні проблеми, такі як занурення в деякі предмети та об’єкти, можна побачити відразу, що значною мірою псує ваше враження. Мені шкода, що Ubisoft створює захоплюючі та цікаві світи, і в цих світах і персонажах є великий потенціал, але вони не використовують цей потенціал.

З іншого боку, гра має чудову продуктивність щодо звукових та візуальних ефектів. Не можна ігнорувати приголомшливі пейзажі гри, які відображаються з найвищим рівнем деталізації та пропонують дивовижні ефекти для перегляду. Різні планети гри забезпечують широкий і різноманітний діапазон кольорів і середовищ і створюють дуже красиві пейзажі. Разом із цими художніми ефектами ми маємо чудовий дизайн інтерфейсу користувача, який ідеально поєднується з візуальною ідентичністю Star Wars і захоплює враження. У музичному та озвученому розділі саундтрек гри ідеально передає атмосферу Зоряних воєн і добре поєднується із загальною атмосферою гри. Актори озвучування також чудові, і в цьому розділі немає місця для критики чи обговорень.
Нарешті, незважаючи на всі проблеми, які приносить Star Wars Outlaws, це безумовно варто спробувати один раз, і якби деяким структурним і технічним проблемам приділили більше уваги, вона могла б працювати набагато краще. Продукт, який знаходиться в тіні стелсу без глибини, повторюваних боїв і багатьох багів. Через це гра не розкриває свій потенціал. Однак ігровий світ надає вам гарний досвід, але іноді деякі недоліки можуть дратувати.
8.5
6
6.5
7.5

Зрозуміло, що Star Wars Outlaws намагалися подолати деякі недоліки останніх ігор Ubisoft і застосували інший підхід, пропонуючи захопливі пригодницькі враження завдяки плавній стрільбі, динамічному світу та мінімізації непотрібних елементів рольової гри. Але в ньому все ще є багато проблем, і відсутність креативності, низка технічних проблем, графічні помилки та інші речі не дозволяють нам ігнорувати його серйозні недоліки. Я не сумніваюся, що якщо розробники гри зможуть вирішити слабкі сторони та проблеми гри, продовження Star Wars Outlaws стане ідеальним досвідом.

7.1