Огляд гри The Companion

Огляд гри The Companion

Здається, зараз у Steam є багато симуляторів ходьби на тему природи, головними героями яких є тварини. Найкращі приклади в цьому випадку включають ігри The First Tree, Spirit of the North і Lost Ember, в кожній з яких головні герої вибираються з тварин і в абсолютно привабливий і чудовий спосіб, сценарій історії з ігровим процесом. неймовірно розслабляють і створюють справді приємні враження. Гра Companion також дотримується тієї самої рутини та наслідує чудові назви жанру симулятора ходьби. Це розслаблююча та візуально приголомшлива гра, яка пропонує унікальну естетику, чудове середовище та чудові звуки та саундтрек, що складається з різних оркестрових п’єс для кожного із семи виступів історії. Ця гра пропонує кінематографічне та захоплююче враження від прекрасного світу, який грається з точки зору тварини, як-от лисиця. Однак у цієї гри є кілька проблем і недоліків, які впливають на задоволення від неї.

Історія The Companion ставить вас у роль лиса, який є головою своєї родини. Батько, обраний його однолітками, щоб відправитися в подорож, щоб захистити свій дім від невідомої загрози. Він вирішує, що якщо його сім’я мігрує та переїде з ним, вони будуть більш захищені та легше забезпечені, тому всі вони вирушають у дику природу. По дорозі вони зазнають багатьох труднощів, але згуртовуються та зближуються як єдине ціле. На жаль, історія представлена ​​заплутано, з хронологічними подіями, перемішаними разом у дивному порядку, що не має сенсу. По суті, ця гра показує вам історію сім’ї з п’яти осіб, які працюють у відпустці в цьому пишному лісі. Ви можете навчитися з їх історії і водночас оцінити прекрасну природу цього світу.

Ця гра дуже довга порівняно з аналогічним жанром, вона містить сім розділів і займає близько восьми годин. Звичайно, це не обов’язково погано, оскільки Lost Ember був таким же, але він зумів залишатися свіжим і захоплюючим протягом усього часу і зберегти свою свіжість до кінця історії. На жаль, The Companion не надає достатньої різноманітності, щоб довго підтримувати ваш інтерес. Ця історія повторюється, і насправді історія недостатньо переконлива.

На щастя, гра вражає візуально та має гарний розслаблюючий саундтрек, але вона надто довга, занадто повторювана, а історія трохи м’яка та заплутана. Озвучка також була хорошою в деяких частинах гри, але я думаю, що сценарій був дуже дрібним за інтенсивністю і здавався дуже надуманим і мало змісту. Більшість діалогів виглядають надуманими та вимушеними, таким чином усуваючи будь-який емоційний зміст. Я не переживав жодного з героїв, навіть коли відбувалися трагічні речі. У процесі гри ви повинні збирати сутність і знаходити артефакти, які допомагають створити зв’язок із фізичним світом.

Геймплей Companion добре працює як симулятор ходьби, але він надто нелінійний, де він насправді не веде вас у потрібному напрямку та насправді не має системи навігації, але він дозволяє вам прицілюватися, щоб бродити навколо . Безцільне блукання – це не дуже добре, коли ви хочете завершити гру. Мені потрібна була допомога гіда, щоб зрозуміти, куди йти. Іноді мене скеровувало яскраве світло, яке називалося Вогником, але воно було не завжди. Геймплей цієї гри повторюється, що не є незвичним для цього жанру, але використовується недостатньо варіативності. Це залишає довгий і іноді нудний досвід з невеликими відхиленнями від формули. Хоча більшість ігор-симуляторів ходьби відомі тим, що вони повторюються, якби ця гра була коротшою та мала гарний сюжет, я б однозначно рекомендував її.

Гра Companion намагається порушити тенденцію нудьги, вводячи нові механіки, але ці рухи здаються символічними та не мають особливого впливу на гру, а отже, не справляють чудового ефекту. Окрім сюжетного процесу гри та збору різноманітних предметів і предметів, також можна закликати інших істот на свій бік, щоб ви не були самотніми на цьому шляху пригод. Цю гру однозначно рекомендують тим, хто шукає невимушену дослідницьку гру, орієнтовану на історію, з красивою графікою та ще красивішою музикою.

8.5
7.5
7
8

Незважаючи на всі проблеми, я все ще люблю грати в The Companion. Це дуже розслабляє і виглядає красиво. За зовнішнім виглядом і звуком він легко конкурує з Lost Ember. Я не думаю, що можу повністю рекомендувати його прямо зараз. Довголіття вб’є його, але з незначною реконструкцією, я думаю, це могло б бути чудовим. Безумовно, слідкуйте за цим, і хороша новина полягає в тому, що розробник дуже активний і прагне вносити зміни.

7.8