Огляд гри The Cruel King and the Great Hero

Рольові або рольові ігри завжди представляють себе по-різному у світі магазинів Steam і Nintendo, але слід сказати, що ця гра, The Cruel King and the Great Hero, дуже хороша. Вона була привабливою та має вдалося привернути увагу багатьох шанувальників цього жанру. Ми, які, природно, зацікавлені в таких іграх, поспішили переглянути ці ігри, щоб познайомити з цією грою вас, шановні користувачі та хороші геймери сайту GamingNation. Будь з місяцем.
Зазвичай рольові ігри розробляються у світі ігор магазину Nintendo, де ми зазвичай бачимо або стратегічні камери, або персонажів на ігрових картах, які різними способами виконують ігрові місії. Але тим часом є такі ігри, як The Cruel King and the Great Hero, які завдяки своєму власному стилю та привабливій формі можуть встановити дуже гарну межу між подібними іграми в ігровому магазині та ними самими.

Жорстокий король і великий герой — дуже добре зроблена японська гра. Перше, що дуже вражає в цій грі, це те, що всі ігри містять карти, які насправді виглядають так, ніби вони були створені на папері. Ці ролі можуть дуже добре оформити ігровий простір цієї гри у власному стилі. Відомо, що всі персонажі гри, карти, а також середовища, які існують для декламування історій гри Жорстокий король і великий герой, були намальовані вручну. Це змусило вас відчути дуже природну гру у двох вимірах. Звісно, ​​у грі не так багато спецефектів, та й вони їй не так потрібні, тому що історія гри та процес гри — це більше, ніж звичайна дія в цій грі. Основна історія гри розповідає про персонажа, якого спочатку виховав дракон.

Цей персонаж — чарівна дівчина, яка є донькою одного з героїв, який спочатку встановив мир між світом монстрів і людей, але після смерті її батька монстри та люди знову зіткнулися один з одним. Це ваш обов’язок як дитини той же батько, щоб піти його шляхом і повернути мир і гармонію у ваш світ, але це непросто, тому що в кожній групі є люди і ті, хто хоче приєднатися до цього конфлікту. У будь-який момент гри, коли ви стикаєтеся з різними персонажами, ви побачите, що гра виконує процес, який відрізняється від звичайного режиму, у якому ви переходите до формату оповіді гри. Однією з дуже хороших і цікавих частин «Жорстокого короля і великого героя» є те, що гра зовсім не відмовляється від своєї історії.

В процесі гри ви будете постійно знайомитися з іншими персонажами, а з їх окремими знайомствами та історіями, пов’язаними з ними, ви відчуєте найближчий зв’язок з грою. Щодо іншого аспекту гри, слід сказати, що гра не дуже багато зробила в галузі оповідання. Зазвичай у цих іграх є недоліки сюжету, не тільки це, але ця гра не має цих недоліків, але для більшого впливу історій, а також для кращого відчуття зв’язку з персонажами гри, озвучка для цієї гри використовувався для кожного символу. Звичайно, ці персонажі були озвучені японськими голосами, тому англійські субтитри та тексти можуть тримати вас в курсі, але той факт, що ви бачите відчуття цієї гри та персонажів, зовсім не потребує знання мови. Японський.
Загалом, слід сказати, що гру The Cruel King and the Great Hero слід вважати однією з найкрасивіших і особливих ігор, яка завдяки своєму безперервному геймплею та історії змогла

• 9/10
    графічний - 9/10
  • 8/10
    ігровий процес - 8/10
  • 9/10
    історія - 9/10
  • 10/10
    музика - 10/10
9/10

запропонувати нам дуже хорошу та привабливу гру без будь-яких проблеми в магазині Nintendo. що в ньому не лише дотримуються принципів створення ігор, але й звернення уваги на світлові конструкції та віддалення від ігрового процесу та графіки Джима зробили вміст гри добре сформованим, а час для звуку для гри, який був одним із найкращих виборів команди розробників ігор.