Огляд гри The Forgotten City

Огляд гри The Forgotten City

Створене командою з трьох осіб за чотири роки, “Забуте місто” – це чарівний твір, який чарівним чином занурює аудиторію у таємничу історію і стає одним із чудес ігрового світу 2021 року.

Забуте місто – це назва одного з найпопулярніших ігрових матеріалів Skyrim, який був випущений в 2017 році і був вітаний великою кількістю геймерів і навіть критиків. Дуже захоплююча і загадкова історія разом з персонажами, кожен з яких отримав дуже високу оплату, змусила цей матеріал завантажитися більше трьох мільйонів разів і стати однією з рідкісних подій серед спільноти творців і послідовників Skyrim.

Широке схвалення медіа-спільноти “Забуте місто” спонукало її творця Ніка Пірса, який зараз очолює команду з трьох осіб “Сучасний оповідач”, створити повністю незалежну гру, засновану на історії та персонажах відповідних ЗМІ. Забуте місто – результат чотирьох років зусиль Ніка Пірса, Олександра Гаса та Джона Ейра. Щойно випущена гра за 30 доларів пропонує всі ці персонажі та ці загадкові пригоди у великих та захоплюючих масштабах, на які вона заслуговує, у костюмі графічного движка “Unreal Engine”.

Історія «Забуте місто» розповідає про людину, яка подорожує часом найбільш випадковим і раптовим способом і опиняється у загубленому місті з Греції 2000 років тому! Перед поїздкою в це місто і по дорозі назад в історію ви побачите людей, які перетворилися на золоті статуї. Досягнувши міста та поговоривши з його людьми, ви виявите, що всі закони цього міста слідують основному закону, який називається «Золотий закон». Золоте правило було написано правителем, який правив людьми міста, і воно ґрунтується на тому факті, що якщо одна людина зробить помилку, усі члени міста повинні бути за це покарані. Яке покарання? Виконання гріха в цьому місті закінчується ціною перетворення кожного жителя міста на золоті статуї.

Оскільки ми бачили багато з цих золотих статуй, перш ніж подорожувати в часі, коли ми прибуваємо в це загублене місто і розмовляємо з мешканцями міста, ми приходимо до висновку, що нарешті один із мешканців міста зробив помилку, час і це вбиває всіх. Оскільки запобігання цьому не призводить до парадоксу часу, головний герой вирішує створити протиріччя в часі, запобігаючи порушенню золотого правила і знаходячи того, хто врешті -решт порушить його. І якимось чином поверніться до 21 -го століття та свого нормального життя.

У Забутому місті ми на стороні добре прорахованої, точної та дуже цікавої історії. Повністю орієнтована на персонажів історія, яка рухається вперед з обміном великою кількістю діалогів і має 4 різні закінчення залежно від рішень геймера. Надзвичайна виграшність героїв та їх чудове написання – одна з основ, що зміцнює гру. Загублене місто, в якому ви ходите, приймає 20 громадян. Кожен із цих громадян зі своїми особливими інтересами, проблемами, акцентами, робочими місцями та особистостями одночасно урізноманітнює історію гри та допомагає сформувати чудові сценарії в історії гри. Порахуйте самі, що на створення цієї роботи команді з виробництва ігор знадобилося 4 роки; 4 років достатньо для написання та оплати 20 символів, особливо з їх особливими інтересами та складовими!

Початок, оплата та кінець гри добре розраховані, точні та задовольняють. Персонажі світу «Забуте місто» – головна увага цієї гри. Основна турбота цих персонажів, золоте правило і страх перед цим, затьмарює всі події гри і впливає на ваші рішення. Тому, розмовляючи з цими персонажами, ви повинні бути обережними, тому що, по -перше, ви повинні завоювати їхню довіру, щоб наблизитися до них, а по -друге, ви можете отримати від них допомогу. Рішення, які ви приймаєте в грі, одне за одним мають свої наслідки; Наслідки, що ви відразу побачите ефект у геймплеї та історії. Неправильне рішення при виборі діалогу позбавляє можливості поговорити з одним із персонажів; Одне неправильне рішення може призвести до того, що ви порушите золоте правило, що означає почати все спочатку.

Коли Золоте правило буде порушено, місто, про яке ми говоримо, припиниться. Але це не означає, що гра закінчена. Невідома особа, яка відкрила портал подорожей у часі, і ви зайшли на цей портал, побачив порушення золотого правила та хаос міста. Тому, коли це правило порушується, відкривається портал простору / часу, куди потрібно увійти, щоб почати все спочатку. Коли ви знову вийдете з порталу та наступного разу розпочнеться цикл, інформація, яку ви отримали від героїв та предметів, які ви отримали, залишається у вас.

Коли ви починаєте новий цикл, спираючись на знання, які ви отримали від персонажів, ви можете рухати гру вперед швидше і більш продумано. Одним з важливих моментів при розробці квестів та сценаріїв, які рухають гру вперед, є їхня висока гнучкість. Як я вже говорив, ви повинні бути обережними, щоб використовувати найкращий діалог у розмові. Якщо ви вибрали неправильний діалог, цілком ймовірно, що персонаж не захоче говорити з вами до кінця циклу (результат вибору) . Діалог, який засмучує протилежного персонажа; або подібний), але якщо ви опинитесь у такій ситуації, ви можете просунути гру за допомогою інших квестів, оскільки завдяки плавності дизайну квесту всі кроки з’єднані як павутина , і ви можете через Вирішити різні проблеми.

Говорили про вирішення проблем, і варто згадати інші проблеми у грі (поза діалогами діалогу). Коли ви не розмовляєте і не обираєте діалог, вам доведеться грати з іншими типами викликів. Деякі з цих завдань розроблені для того, щоб зосередитись на боях, а інші – це ряд екологічних головоломок, вирішити які не складно. Виклики боротьби, однак, виявляються поза очікуванням. Не те, щоб боротьба в грі була важкою; Зовсім ні. Гра діє в надзвичайній атмосфері, коли вона вступає у фазу бою; Тож, воюючи та намагаючись вижити, «Забуте місто», ця приголомшлива пригода, офіційно стає майже жахом / виживанням / атмосферним досвідом! Щось я особисто ніколи не очікував. Відповідність між викликами головоломки, діалогом та центральним боєм, а також різноманіттям, яке герої привносять у гру, завжди підтримує свіжість веселого та прогресивного темпу історії забутого міста.

Забуте місто – це пригодницький / екшн -досвід, який грає від 7 до 10 годин, а завершення – як подорож. Ігровий світ настільки яскравий, що він як ніколи шиє вас в обкладинці та костюмі головного героя та полегшує вам роботу з багатошаровими та милими персонажами; В останні години гри ви знаєте імена всіх персонажів у світі “Фургатон -Сіті” і знаєте їх цілі та проблеми; Ніби ці персонажі – твої справжні друзі! Все це вказує на геніальність і велику майстерність Ніка Пірса у написанні, розповіді та дизайні ігор.

Гра також дуже добре працює з точки зору надання візуальних та слухових ефектів. Музика та дубляж персонажів дуже якісні. Тон і дубляж різних персонажів гри настільки теплий і захоплюючий, що вони просто вводять вас у свої розмови та залучають, визначаючи їх історію та розповідаючи про їхню особливу ідеологію. Дуже гарний дизайн міста не можна ігнорувати. Краса його художнього оформлення, крім того, архітектура цього міста настільки хороша, що через кілька годин усі його частини будуть збережені, і ви легко знайдете місце призначення. Якісна архітектура цього міста навіть прийшла за допомогою екологічного оповідання та свідчить про високу увагу будівельників до деталей. Гра не позбавлена ​​недоліків; Анімація обличчя та ряд помилок разом із сухістю анімацій персонажів затьмарюють досвід геймера. Це правда, що гра створена командою з трьох осіб і коштує 30 доларів, але не можна ігнорувати такі речі, як очевидна слабкість у виконанні анімації обличчя та різні помилки, які існують у грі.

«Забуте місто», продукт команди з трьох осіб «Сучасний оповідач»,-це більше, ніж просто гра, орієнтована на сюжети, це 7–10-годинна аудиторія для незалежних геймерів та великих команд з розробки ігор, щоб нагадати їм, як розповідати історії, платити персонажам та анатомізувати ігровий дизайн. Те, як історія розповідається у жвавому місті, сповненому правдоподібних персонажів, переплетення історії та механізми ігрового процесу разом з чудовою оплатою та написанням персонажів, були виконані найсвіжішим та найсвіжішим способом. Поряд з цим чудовим поєднанням додаються діалоги, головоломки та орієнтовані на боротьбу виклики, які стають делікатесом на торті “Забуте місто”. Якщо ви прихильник сюжетних ігор, подорож у забуте місто команди “Сучасного казкаря”-це пропозиція, від якої не можна так легко відмовитися!

9.4
7.9
8.4
9.3

«Забуте місто», продукт команди з трьох осіб «Сучасний оповідач»,-це більше, ніж просто гра, орієнтована на сюжети, це 7–10-годинна аудиторія для незалежних геймерів та великих команд з розробки ігор, щоб нагадати їм, як розповідати історії, платити персонажам та анатомізувати ігровий дизайн. Те, як історія розповідається у жвавому місті, сповненому правдоподібних персонажів, переплетення історії та механізми ігрового процесу разом з чудовою оплатою та написанням персонажів, були виконані найсвіжішим та найсвіжішим способом. Поряд з цим чудовим поєднанням додаються діалоги, головоломки та орієнтовані на боротьбу виклики, які стають делікатесом на торті "Забуте місто". Якщо ви прихильник сюжетних ігор, подорож у забуте місто команди "Сучасного казкаря"-це пропозиція, від якої не можна так легко відмовитися!

8.8
Previous articles