Огляд гри The Knight Witch

Огляд гри The Knight Witch

Як відомо, жанр Metroidvania є одним із найважливіших піджанрів відеоігор, і за останні кілька років було випущено багато ігор цього жанру, більшість із яких отримали надзвичайно позитивні оцінки та відгуки. Ігри цього жанру зазвичай мають складне та цілеспрямоване середовище, яке поділено на різні етапи, і в деяких частинах гри вам доведеться повертатися до попередніх місць, які ви колись відвідали, та йти новими шляхами завдяки новим предметам, які ви отримав виявити Камера в цих іграх прокручується збоку та збоку, а контент гри більше зосереджений на дослідженні навколишнього середовища та нелінійному прогресі. Гра Knight Witch — одна з найновіших ігор, яка поєднує в собі елементи жанрів Metroidvania та Shoot ‘Em Up і створює новий досвід. Але чи вдалося йому це зробити? У цій статті з сайту Gaming Natsiya ми відповімо на запитання, зробивши огляд цієї гри.

Однією з причин, яка відрізняє The Knight Witch від інших ігор у стилі Metroidvania, є комбінований ігровий процес, який змішує елементи двох жанрів пригод і Shoot ‘Em Up разом, щоб створити різний досвід, і певною мірою він досяг успіху в цих двох формулах. добре перемішати. Для цього багато частин гри присвячені дослідженню, а крім основних цілей також розглядається велика кількість додаткових місій, які добре синхронізуються з сюжетним змістом. Однак у грі є ряд проблем у різних її частинах, які значною мірою вплинули на досвід, наприклад, деякі дизайнерські рішення чітко помітні та дуже шкодять ігровому процесу.

Історія «Лицар-відьма» розгортається в період, коли суспільством керує працьовитий клан Дайгадай. Вони знищили навколишнє середовище, щоб отримати нові технології та досягнення, і через це вони розгорнули громадянську війну між собою та чарівниками на чолі з Лицарем-чарівником. Ця війна тривала кілька років, і нарешті, після довгої боротьби, лицарям-чаклунам вдалося перемогти клан Дайгадай. Оскільки це плем’я знищило навколишнє середовище для досягнення своїх цілей, а також через наслідки війни лицарі-чарівники були змушені піти в підземний світ, щоб продовжити своє життя і відбудувати свою землю.

Через кілька років після цієї події гра ставить вас у роль п’ятого лицаря-чарівника на ім’я Рейн, який живе в підземному селі та не був таким потужним, як інші члени його групи, і тому не міг допомогти членам у битві проти клану Дайгадай Група не допомогла і залишилася невідомою. Спочатку місце проживання Рейна мирне, але все швидко змінюється, коли стає зрозуміло, що деякі члени племені Дайгадай все ще залишаються і повертаються, щоб помститися. Тепер обов’язок Рейна – захистити своє місце і перемогти Дайгадая раз і назавжди. За допомогою своєї чарівної палички він може літати в цьому підземному світі, і завдяки своїй здатності літати йому більше не потрібно мати справу зі звичайними викликами стилю платформера, замість цього йому доведеться битися з усіма видами ворогів, особливо ті, які мають здатність літати.

Knight Witch — це гра Metroidvania, і, щоб зробити це трохи заплутаним, вона також має елементи стилю побудови колоди. З точки зору ігрового процесу, ця гра намагається зробити багато речей, і, на жаль, зрештою, вона не робить жодної з них добре. Битви в грі часто відбуваються в невеликих коридорах або кімнатах із неприємними хитрощами, щоб зробити засідки складнішими, ніж вони повинні бути. З точки зору складності, гра починається легко, але стає набридливо важкою та складною, а потім знову стає легкою ближче до кінця.

Початок гри достатньо збалансований для гравця, який не має великих можливостей грати в ігри в стилі стрілянини та метроїдванії. Елементи Metroidvania добре використовуються та задовольняють у грі. Як ми вже говорили, у цій грі також використовуються елементи побудови колоди, тому під час пригод ви знайдете купу карт заклинань, які можна додати до свого інвентарю. Кожне з цих заклинань дає вам особливу силу, яку ви можете використовувати в битвах у грі, що дуже вам допоможе.

Безсумнівно, ще однією родзинкою The Knight Witch є її унікальний художній стиль, який дуже деталізований і привертає увагу. Більшість ігрових середовищ розроблені вручну та сповнені чарівності та краси. На екрані можна насолоджуватися багатьма деталями, що робить вивчення кожної частини карти задоволенням. Саундтрек гри, у свою чергу, має чудове виконання та найкращим чином адаптується до легендарної теми гри.

8.5
7
7
7.5

Knight Witch — це гра Metroidvania, яка вперше додала елементи стилю Shoot 'Em Up. Якщо ви проводите багато часу, граючи в ігри стрілялки, це стане нудним через те, що ця гра постійно порушує класичні правила дизайну жанру стрілялки. Навіть як гра в стилі Metroidvania, здається, що їй бракує міцної структури та глибини, необхідних іграм цього жанру. Карти гри невеликі, не дозволяють вам багато досліджувати та пропонують дуже малу цінність повтору. Якщо ви фанат ігор Metroidvania, я рекомендую цю гру.

7.5