Огляд гри The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Легенда про Зельду: Меч Skyward HD, хоча і має свої проблеми, все ще є веселим і захоплюючим варіантом для шанувальників серіалу.

Саме в 2019 році Nintendo випустила короткий трейлер, що підтверджує продовження «Легенди про Зельду: Подих дикої природи», а цього року та подію Nintendo Direct користувачі чекали нового трейлера гри, доки Nintendo не переробив «Легенду». Zelda: Представляє меч Skyward. Гра була вперше випущена для Nintendo Wii в 2011 році і отримала схвальні відгуки.

Однією з чудових особливостей The Legend of Zelda: Skyward Sword була її відмінна структура з контролерами руху Nintendo Wii, і тепер у переробленій версії Nintendo оголосила, що змінить ігровий процес на сумісність з контролерами Nintendo Switch. Минув деякий час з часу виходу The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, і головне питання полягає в тому, чи є версія HD однією з найкращих версій легенди про Zelda, чи вона все ще приваблива та зворушлива у 2021 році?

З точки зору історії, Легенда про Зельду: Меч Skyward HD – перша версія серії Zelda. Там, де проводиться курс підготовки лицарів Skyloft, і тепер Лінк має працювати, щоб стати лицарем та воїном. Однак після церемонії все йде не за бажанням Лінка та Зельди, і після зникнення Зельди Лінк має обов’язок його знайти. Тому за допомогою Fi він має доступ до меча Майстер -меч, і тепер настав час пошуків, щоб знайти причину зникнення Зельди та запобігти серйозній небезпеці.

Оповідна структура «Легенди про Зельду: Меч Skyward HD» така, що через вступ гравець стикається з тлом, і чим далі ви проходите історію, тим більше історія гри покаже вам її справжнє обличчя. Оскільки у вас є хороший розповідь до останнього пункту гри, вам обом подобається, і він відповідає на всі питання, які приходять вам на думку на початку гри.

Однак серія Zelda зазвичай не враховує конкретної характеристики своїх героїв, але те, що завжди було дуже важливим у цій серії, – це тип взаємодії головних героїв між собою. Тому з плином часу та прогресу в історії тип взаємодії між Зельдою та Лінком стає більш зрілим, ніж раніше, і загалом ми бачимо, як Лінк стає найвірнішим і найближчим лицарем до Зельди.

Ігровий процес Skyward Sword і механізми руху, що використовуються для контролерів руху Wii, були головною причиною привабливості гри, і тепер у ремастеризованій версії для Nintendo Switch ми бачимо зміни в русі та функціях гри, але це може працювати не так добре, як слід . Ігровий процес такий, що користувач потрапляє в середовища, структура яких схожа на підземелля, і гравці повинні знайти своє призначення і вирішувати головоломки, орієнтуючись у середовищі. Насправді, Легенда про Зельду: Меч Skyward HD має структуру, подібну до попередньої та класичної версій серії Зельда, яка повністю базувалася на Легенді про Зельду: Окарина часу, і в цій версії вона набула більшого повна і краща структура.

Іншими словами, якщо ви не дуже добре володієте серфінгом і завжди хочете знати розташування цілі в навколишньому середовищі, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD все ще може бути вам цікавим, тому що система наведення гри така, що спрямовує гравця до певної міри. Однак основною проблемою Skyward Sword HD є рух та бойова система гри. Система руху в грі така, що для повороту камери спочатку потрібно утримувати кнопку L на контролері, а потім повертати аналог вправо. Причиною цього є система ігрових кампаній. Повертаючи аналог праворуч, гравці можуть вражати ворогів мечами з різних напрямків.

Наприклад, якщо ви повернете аналог справа наліво, посилання торкнеться справа наліво. Дизайн ворогів та їх захист такий, що вам доведеться потрапляти з різних боків. Аналоговий удар у переповнених битвах у поєднанні з кнопкою блокування може дратувати гравця. Також у деяких битвах доводиться повертати камеру, і ваші проблеми подвоюються. Якщо використання датчиків руху активне для системи руху та бою, згадані проблеми будуть дещо менш очевидними, але якщо ви не звикли до цих датчиків, ви будете все більше плутатися.

Крім зазначених проблем, дизайн ігрових отворів та головоломок дуже хороший. Новим користувачам не так важко нудьгувати, так само легко, що це не кидає виклик гравцеві. Більшість з них вирішуються механізмами, які зустрічаються на початку середовища. Тому точність та належне використання наданих вам функцій є найважливішим моментом у The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Дизайн ігрових басів також унікальний, і кожен з них має свою власну структуру. Перемогти босів – це не просто використання меча, це загадка.

Візуально The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, хоча і має таку ж стару структуру, але з точки зору текстур та якості відображення, краще, ніж раніше. Легенда про Зельду: Skyward Sword HD у хорошому художньому становищі, і ми бачимо кілька привабливих дизайнів. Крім того, різноманітність середовищ та ворогів, змусило гравця отримати абсолютно новий досвід, потрапивши в будь -яке середовище.

У Legend of Zelda: Skyward Sword HD немає падіння кадру та технічних проблем. Таким чином, ви зможете безперебійно працювати без проблем, будь то підключення до док -станції або в портативному режимі. Окрім предметів, згаданих у розділі дизайну, ринок також призначений для того, щоб гравці могли купувати або модернізувати свої предмети та забезпечувати для себе кращі умови в битвах. Звичайно, структура ігрового ринку така, що гравцеві не потрібно формувати свій стиль гри відповідно до гри. Скоріше, вони можуть закінчити гру по -своєму.

Музика The Legend of Zelda: Skyward Sword HD також на хорошому рівні, і ми бачимо заспокійливу музику в різних частинах гри. Також ігровий інтерфейс розроблений таким чином, що тип взаємодії персонажів здійснюється тільки за допомогою письма, і, як майже всі версії цієї серії, для персонажів не передбачено особливого звучання.

Нарешті, ціна в 50 доларів трохи висока через текстури HD The Legend of Zelda: Skyward Sword HD та інші зміни, і це дещо дратує нових користувачів через проблеми з ігровим процесом. Однак, якщо вам цікавий світ The Legend of Zelda: Breath of the Wild, і крім цього, ви можете нести проблеми руху та бойової частини гри, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD може бути дуже хороший варіант для вас. Продукт, який надихнув Nintendo на створення Breath of the Wild і став початком історії про легендарний світ Zelda.

9.2
8.1
8
9

Легенда про Зельду: Меч Skyward HD не є хорошим вибором для новачків через ціну від 50 доларів. У той час, коли її рушійна система трохи застаріла і дратує, з огляду на консоль Nintendo Switch. Однак історія гри все ще свіжа та захоплююча, і, окрім згаданих проблем, у вас буде веселий та захоплюючий досвід. Саме тоді Легенда про Зельду: Меч Skyward HD - перша версія легенди про Зельду.

8.6