Огляд гри TUNIC

Огляд гри TUNIC

Legend of Zelda вважається одним з найкращих ексклюзивів консолі Nintendo Switch, яка, представивши особливий стиль і унікальний геймплей, змогла залишити глибокий вплив на жанр рольових екшенів світу. Коли була створена її перша версія, мало хто думав, що ця гра може досягти такого великого успіху, що він продовжується досі. Протягом цих років більше творців намагалися створити подібні ігри, натхненні різними версіями серії Zelda, деякі з яких були успішними, а інші невдалими і вважалися чистою імітацією. Гра-шедевр від TUNIC натхненна The Legend of Zelda: Link’s Awakening, але через інновації, які вона використовує у своєму ігровому процесі, це натхнення не привертає особливої ​​уваги. Будьте з нами, переглядаючи цю гру.

Гра Tunic приносить надзвичайно захоплюючий і привабливий досвід у жанрі бойовиків і рольових ігор, ракурс якої є ізометричним, і входить до числа ігор, які настійно рекомендуються кожному геймеру. Гра не розповідає багату історію, і ніхто не очікує такого випадку, тому що головна і захоплююча частина гри – це складний і загадковий геймплей, який буде розважати вас протягом тривалого часу. У грі розповідається про маленьке лисеня, яке відправляється на острів, повний таємничих втрачених легенд і всіляких лютих монстрів, щоб пережити великі пригоди. Це місце має приховану таємницю, в якій присутні деякі стародавні сили. У місці на цьому острові заховано цінний скарб, до якого ви зрештою дістанетеся в ході сюжету, але по дорозі ви зіткнетеся з багатьма труднощами та випробуваннями та станете досвідченим та вправним шукачем пригод.

Початок історії гри дуже таємничий і розумний, і коли гра починається так, історія не може нести тягар розваги аудиторії та розкриття фактів, але інші елементи гри також повинні бути включені в це оповідання. Однак Tunic розповідає особливу та унікальну історію, що сама гра не описує події, і ви повинні зробити крок у величезний світ гри та зрозуміти події історії самостійно. Отже, гра схожа на серії Dark Souls і Bloodborne. Початок складної історії без кордонів, і, досліджуючи барвистий світ гри, ви відкриєте сторінки книги, які дуже допоможуть вам просунути історію. Крім того, у цій книзі надано необхідні пояснення щодо розділу ігрового процесу, і ви можете вважати її дуже корисним посібником.

Система навігації та прогресу в грі така, що вам потрібно постійно переміщатися між певними середовищами, щоб розвивати історію. Наприклад, щоб отримати певний предмет, вам потрібно піти в певне місце, повз яке ви проходили раніше. Можна сказати, що дослідження світу Туніки здійснюється не лише заради розвитку історії, але й завдяки складному ігровому процесу та художньому середовищу, які він пропонує, це не дасть вам розваги. Досліджуючи ігрове середовище, ви отримуєте доступ до ряду предметів, і іноді ви можете знайти невідомі предмети, які викликають у вас плутанину через відсутність конкретного пояснення, особливо коли ці предмети збираються один за одним. . Щоб вирішити цю проблему, вам потрібно зосередитися на своїй дослідницькій здатності та пригодах, щоб дізнатися про їх подробиці.

У розділі геймплея ми бачимо використання вдалих елементів жанру Soulslike, одним з яких є система збереження етапів гри. Подібно до того, як у серії Dark Souls за допомогою предметів під назвою Bonefire, розташованих у певних місцях, ви зберігали свій прогрес і заповнювали шкалу здоров’я та витривалості, у грі TUNIC використовується те саме. Ви повинні відпочити в ряді місць, які мають красивий і привабливий дизайн, і відновити своє здоров’я та заклинання. Крім того, як і в серії Dark Souls, відпочиваючи у згаданих місцях, вороги, яких ви вбили, відродяться. і це щоб покращити свого персонажа, ви повинні діяти через ці місця.

Що робить Туніку такою гарною, так це різноманітні та красиві середовища з важкими битвами та відносно складними головоломками, які зацікавлять вас. У грі ви подорожуєте різними територіями, такими як зелені зони, різноманітні темні підземелля та храми, кожен з яких має свою особистість. Звичайно, це розмаїття не обмежується лише ігровим середовищем, ваші вороги та зброя також багаті різноманітністю. Вивчення моделі боротьби з ворогами вважається вашим головним ключем у боротьбі та ніколи не здаватися.

Наприкінці деяких етапів ви зіткнетеся з різними битвами з босами, які мають прийнятну та збалансовану складність. Ця частина гри є однією з найприємніших частин гри. Гра не має жодних технічних проблем і приносить геймерам плавний досвід. Що стосується музики, гра також пропонує чудову продуктивність, яка значною мірою допомогла забезпечити однорідний, привабливий і глибокий досвід.

9.5
9.5
8.5
9

Tunic — чудова головоломка та рольова гра, яка найкращим чином представляє свої інноваційні функції. Саундтрек, красиві художні візуальні ефекти та привабливий і складний геймплей приваблюють кожного гравця.

9.1