Огляд гри Vampire Hunters

Огляд гри Vampire Hunters

Минуло кілька років з тих пір, як розробники звернули увагу на залізничні стрілялки, і деякі незалежні ігрові студії намагаються використати цю ідею у створенні своїх нових шутерів. У таких іграх ви обмежені рухом по заздалегідь визначеній рейковій доріжці, і все, що вам потрібно зробити, це стріляти в усе, що з’являється на дорозі перед вами і заважає вашому просуванню. Однією з визначних особливостей рейкових шутерів є різноманітність зброї, ворогів та ігрового середовища, які можуть принести чудові моменти, якщо їх супроводжуватиме відповідна захоплююча музика.

Vampire Hunters — один із найновіших шутерів від першої особи з підходом до рельсового шутера, який починається трохи повільно, але як тільки ви пройдете першу годину, він чудово розвивається. Навчальна частина потребує доопрацювання, оскільки багато речей пояснено погано. Однак це дуже веселий і унікальний досвід FPS, де ви можете використовувати найбожевільніший арсенал зброї, який тільки можна собі уявити.

Ця гра схожа на версію франшизи DOOM у коридорі з механікою у стилі Vampire Survivor. Ви повинні прицілитися, а потім стріляти і все (є варіанти побудувати деякі з цих автомобілів, які досить круті), і є механіка, щоб швидко вбивати ворогів, які вимагають від вас швидкого переміщення коридором (а також є кнопка швидкості) . Загалом, Vampire Hunters дещо унікальний і складний, а також досить складний, і можна сказати, що це ідеальне поєднання FPS і Vampire Survivors. Відтворюваність висока, швидкі пробіжки та випадкові кидки роблять кожен із ваших забігів зовсім іншим.

У цій грі немає особливого сюжету. З точки зору геймплея, він не такий простий і звичайний, як Vampire Survivors. Ви повинні трохи більше рухатися, прицілюватися, стріляти і реагувати. Все ще весело. Насправді «Мисливці на вампірів» обмежуються коридорним підходом у стилі рейкової стрільби, що непогано, оскільки ви рухаєтеся вздовж залізничної колії в повільному темпі, з ворогами попереду, а не на або збоку від вас або позаду вас, щоб ви могли зосередитися на прицілюванні та грі, але деякі гравці можуть вважати цей підхід до гри нудним, якщо вони очікують 360-градусного геймплея.

Коли ви вперше починаєте грати в «Мисливців на вампірів», ви можете відчути себе більше полюваним, ніж мисливцем. Для перших кількох заїздів ви можете вибрати лише револьвер, дробовик або гвинтівку як початкову зброю, потім вам слід просто почати рухатися та вбивати ворогів і босів. Крім того, позаду вас повільно повзе гігантська стіна смерті, яка дасть вам мотивацію продовжувати, якщо вам це знадобиться. Коли вороги гинуть, вони можуть викидати кулі душі, і якщо ви зберете їх достатньо, ви можете підвищити рівень, що дає вам три варіанти.

Ці варіанти включають оновлення зброї, яку ви зараз носите, або нову зброю для використання. Нова зброя використовується разом із наявною зброєю, а не лише в подвійній якості. Ви можете мати лише дробовик, а тепер у вас є дробовик із прикріпленим до нього вогнеметом. У вас є можливість носити кілька видів зброї, тож не хвилюйтеся, є зброя для іншої руки. На щастя, кількість комбінацій зброї нескінченна.

Ще одним стимулом продовжувати рухатися та прогресувати на рівнях гри «Мисливці на вампірів» є панель зі списком. Швидке послідовне вбивство ворогів запускає комбо-лічильник із коротким таймером. Додаткові вбивства збільшують цю смужку та скидають таймер. Якщо не вдасться вбити ворогів за короткий таймер або отримати пошкодження, панель підрахунку буде скинута. Зі збільшенням числа зменшується ймовірність випадання кулі душі та ймовірність випадання більше однієї кулі душі. На початку пробіжки краще менше турбуватися про свій склад. Чим швидше ви рухаєтеся, тим більше ворогів з’являється, і на початку бігу ви погано підготовлені для масового керування ордами ворогів.

Я пройшов усі рівні в цій грі, хоча вона і дуже складна, але також викликає звикання, особливо з різними комбінаціями зброї, які можна використовувати. Я пройшов останнього боса з третьої спроби, коли виявив комбінацію, яку хотів використати це. Загалом це весело та приємно, і чудово мати можливість вибирати, як працюватимуть елементи керування.

8.5
9.5
7.5
8.5

Мисливці на вампірів — це справді хороша гра, щоб розслабитися та постріляти, намагаючись розблокувати круту зброю та сили. Гра якомога старанніше намагається перенести жанр «вижив» (або небесна куля) у перспективу від першої особи, а не зверху вниз, і це вдається багатьма з цих способів, хоча невеликий вибір має свої проблеми. Але система прогресування, музика, цикл гри та візуальний стиль – усе це справді чудово. Якщо вам подобається гра Vampire Survivors і вам сподобався досвід, вам варто спробувати цю гру.

8.5