Огляд гри Witch Explorer

Огляд гри Witch Explorer

Свого часу одним із найпопулярніших стилів серед мобільних ігор був жанр tower defense, і власне, поява цього стилю бере свій початок саме з мобільних платформ. У цих іграх ви досягаєте простої мети: у цих іграх є головна будівля або так звана вежа, яку ви повинні використовувати все, що у вас є, щоб захистити її. Ви не повинні дозволити ворогам пройти повз вас, дійти до кінця карти і зруйнувати вежу. Єдина мотивація ворогів – знищити ваш головний штаб і дістатися до вежі. Щоб запобігти їх прибуттю, ви повинні будувати нові вежі, збирати ману та предмети, а також уникати нападу та вбивства різних привидів та ворогів. Гра Witch Explorer — одна з найновіших ігор, випущених у цьому жанрі, яку мені нещодавно вдалося випробувати на моїй консолі Nintendo Switch, і, незважаючи на недоліки та недоліки, вона подарувала вам гарні моменти для короткого та цікавого досвіду.

Witch Explorer — це весела гра Tower Defense з геймплеєм bullet hell, чудово оформленими ворогами, історією про дружбу та сім’ю, справді чудовими творами мистецтва та дуже гарним саундтреком, який ідеально підходить для короткої розваги. Елементи Tower Defense у цій грі, які складають значну частину гри, дуже добре розроблені та не такі складні, як деякі назви цього жанру, які змішані з тисячами різних веж або чогось іншого. На щастя, у цій грі дійсно лише кілька необхідних типів веж, і все ж головний герой Тіа також може битися з різними типами ворогів, що значно полегшує складний ігровий процес.

Але проблема в тому, що рівень здоров’я ворогів занадто великий, тому для їх знищення потрібно багато часу. Оскільки ваша основна зброя має лише один режим стрільби, і ви не можете стріляти в кількох напрямках, вбивати ворогів може бути досить важко. Я хотів би, щоб принаймні розробники встановили систему оновлення зброї для цієї гри, щоб вам було легше знищувати ворогів на вищих рівнях і під час прогресу в грі.

Наприкінці кожного рівня гри Witch Explorer ви переходите до свого головного штабу, де ви можете робити багато речей, і основа ігрової механіки включена в цей розділ. У цій частині можна покращувати вежі, відкривати різні предмети, їсти, щоб відновити втрачену енергію та інше. У цій грі у вашому розпорядженні є п’ять різних типів веж, кожна з яких має свої унікальні характеристики та спосіб атаки. Наприклад, одна з турелей дуже підходить для стрільби з близької відстані, а інші дуже ефективні для вбивства ваших особливих ворогів, привидів. Яку вежу в якому місці розмістити, вважається однією з найважливіших стратегій гри, щоб ви могли отримати від них найбільшу ефективність. Покращення вежі недоступні за замовчуванням і відкриваються, витрачаючи дуже мізерні ресурси.

Всього в цій грі є чотири регіони, кожен з яких має свій унікальний біом. Перша зона має 8 рівнів і знайомить вас із загальною ігровою механікою. Це місце під назвою Безтурботний ліс готує вас до небезпечної пригоди Тіа в жорстокому світі гри. Інші області мають подібну кількість рівнів. Кожен із цих рівнів позначено трьома зірками, і ці зірки представляють конкретні цілі. Наприклад, якщо ви пройдете бажаний етап, ви отримаєте першу зірку.

Якщо ви не отримаєте жодної шкоди під час проходження цього рівня, ви отримаєте другу зірку, і, нарешті, якщо ви переможете всіх ворогів на цьому рівні, крім привидів, ви також отримаєте третю зірку. Ця система рейтингу, у свою чергу, має ту саму функцію, що й система досягнень в інших іграх, і заохочує вас повторювати рівні гри кілька разів, щоб отримати очки, і цей елемент збільшує цінність повтору гри.

Єдиною справжньою цінністю Witch Explorer є його графіка та візуальні ефекти. Окрім цього, ця гра — це просто заголовок Tower Defense нижче середнього рівня з непотрібними дальніми ударами, які вам набридають більшу частину часу. Але в той же час ви не знайдете таку самостійну гру з такою шикарною графікою, яка особливо має розділ їжі. Якщо я хочу назвати найкраще в графіці гри, то це приємний саундтрек, який добре вписується в загальну тему гри. Я думаю, що ігрові пісні виконуються на якомусь інструменті, який цікаво почути.

8
8
7
7.5

На мою думку, гра Witch Explorer має великий потенціал для зростання та розвитку, але її недоліки та недоліки заважають їй повністю реалізувати свої обіцянки. Але для гри, яку, на мою думку, створила одна людина, я б сказав, що вона варта часу та грошей. Якщо вам подобаються ігри захисту вежі з чудовою графікою, ця назва вас задовольнить, а ціна дуже справедлива.

7.6