Огляд гри Yurukill: The Calumniation Games

Сюжетно-орієнтовані та пригодницькі ігри належать до тих ігор, які можуть залучити широке коло гравців, і з цієї причини багато незалежних студій більше зосереджуються на створенні цих ігор. В іграх цього стилю творці можуть зосередити всю свою увагу на елементах сюжету, а не на геймплеї та графіці, оскільки для пригодницької гри потрібна лише насичена історія, а геймплей є другим пріоритетом. Однією з підкатегорій пригодницького жанру є візуальна новела, яка використовується в більшості нових пригодницьких ігор, щоб розповісти історію. Гра Yurukill: The Calumniation Games — це приваблива гра, схожа на аніме, з тими ж характеристиками, яка поєднує стилі таємниці, пригод і візуального роману та створює абсолютно новий унікальний досвід.

Якщо ігри у стилі візуального роману мають насичений ігровий процес, це сильно впливає на їхній успіх і популярність, і навіть якщо їх ігровий процес є комбінацією кількох різних стилів, вони можуть залучити багато гравців. Серед найвідоміших ігор у стилі візуальних романів, які мають комбінований ігровий процес, є дві серії Ace Attorney і Danganronpa, які досягли великого комерційного успіху, представивши поєднання епічних історій у стилі візуальних романів разом із механікою пригодницьких ігор. . Але Yurukill: The Calumniation Games — це візуальна новела з поєднанням ігрового процесу Shoot Em Up, який порушує всі правила. Незважаючи на те, що цей заголовок має дуже цікавий сюжетний зміст, його компонентів ігрового процесу недостатньо, щоб забезпечити справді приємний досвід.

Історія Yurukill: The Calumniation Games відбувається в країні під назвою Yurukill Land, яка оповідає про пригоди низки засуджених в’язнів. Головний герой оповідання – людина на ім’я Сенгоку Шунджу, який десять років свого життя провів у в’язниці за злочин, якого не скоював. Стверджують, що він убив багато людей, але насправді він невинний і його прикрили. У цій ситуації таємнича організація під назвою Бінко відбирає кількох ув’язнених для участі в конкурсі, щоб отримати шанс звільнитися від усіх кримінальних звинувачень. У цих змаганнях, якщо ув’язненим вдасться виграти серію викликів під назвою Yurukill Games, їхнє покарання буде прощено.

У цій країні кожен ув’язнений працює в парі з катом і може знищити його під час змагання, активувавши браслет на його шиї та впорснувши смертельну отруту. В’язні роблять це за участь у злочині, за який їх ув’язнили, і вони повинні переконати свого ката у своїй невинуватості, якщо хочуть вирватися з Юрукіла живим. Дійсно, на межі відчаю лежить тривожна та невимовна правда минулого, і якщо вони та їхні партнери-кати подолають конкуренцію та виклики, що стоять перед ними, вони будуть виправдані у своїх передбачуваних злочинах.

Країна Юрукілл схожа на карнавал або складний занедбаний парк розваг, дизайн її середовища справді заслуговує похвали. Ув’язнені в цій зоні стикаються зі всілякими головоломками та викликами, які будуть дуже складними та вимагатимуть високої точності та майстерності. Під час змагань ув’язнені повинні спробувати розгадати головоломки та знайти докази злочинів, у яких їх звинувачують. Більшість ігрових змагань дуже зловісно нагадують квест-кімнати, але їм бракує цікавих мисленнєвих експериментів і справжніх головоломок, і ви стикаєтеся з простими головоломками, які зовсім не складні. У розділі Yurukill Fighters ви зіткнулися з грою зі стрільбою, яка має різні труднощі. Коли ви зрозумієте історію гри, розглядайте Shoot Em Up як повторюваний епізод, який можна грати окремо, щоб відчути додаткові випробування, розблокувати більшість персонажів і етапів у сюжетному режимі. Кожен персонаж має окремий план, який має свої особливості. Режим Score Attack у цьому розділі, безумовно, створює новий виклик для ентузіастів Shmup.

Крім того, частини ігрового процесу — це прості частини, які вказують і натискають, які розважатимуть вас своїм привабливим, але безглуздим відображенням. У цій грі багато частин візуального роману, які розповідають свою історію через них, і вони складаються лише з діалогів, і можна з упевненістю сказати, що вони є одними з найвидатніших частин ігрового процесу. У відділі озвучування є цікава суміш дивних персонажів, кожного з яких озвучують відомі актори озвучування. Ця озвучка змусила їх дуже добре зіграти своїх персонажів. Я повинен визнати, що озвучка гри виконана дуже добре, а саундтреки також дуже гарні та сприятливі.

7
7
7.5
7.5

Yurukill: The Calumniation Games — це нова комбінація детективного візуального роману, схожого на Danganronpa, з елементами стилю shoot em up, яка може добре розважити вас своїм дивним гумором. Частина гри «Shoot Em Up» схожа на тестову частину в Dangroonpa, де ви знаходите спосіб вирішити проблему, з якою опинилися персонажі. Ця гра для всіх, хто любить візуальні романи, стрілялки та головоломки, і я думаю, що якщо вам сподобався Danganronpa, вам також сподобається ця назва.

7.3