Ознайомтеся з грою Monster Hunter Rise

Ознайомтеся з грою Monster Hunter Rise

Підйом мисливців на монстрів має деякі проблеми, але це один із найкращих вражень у цій серії і може розважати аудиторію годинами.

Випуск Monster Hunter World змусив багатьох користувачів зацікавитися цією серією та відчути цю версію самостійно або зі своїми друзями. Іншими словами, Світ зміг досягти прогресу для серії “Мисливець на монстрів” за допомогою своїх механізмів. Після введення Monster Hunter Rise для Nintendo Switch ми побачили багато подібності між цими двома іграми. Схоже, що Capcom, творець і видавець Monster Hunter, намагався компенсувати відсутність Monster Hunter World на Nintendo Switch через версію Rise.

Тим часом Monster Hunter Rises має свій власний бойовий механізм та особливості. Перш ніж розпочинати будь -яке обговорення та пояснення різних частин гри, я повинен сказати, що Monster Hunter Rise, з усією його подібністю до версії World, має інновації, які зробили ці дві гри різними одна від одної.

Підйом мисливця на монстрів розповідає історію про те, що відбувається в селі Камура; Там, де ви відомі як мисливець на новачків, вам доведеться підвищити свій рівень, отримуючи різні місії. Поступово гравець дізнається про подію під назвою Rampage. Під час останнього буйства, яке відбулося 50 років тому, група монстрів напала на село Камура.

Тож ваше завдання – з’ясувати, що це таке, і довести це до кінця. Monster Hunter Rise не збирається розповідати складну та захоплюючу історію, і з самого початку зрозуміло, що він приготував для вас. Однак, якщо ви відчуєте весь вміст гри, наприклад, частину гри Rampage, ви зіткнетеся з більшим вмістом історії. Суть серії “Мисливець на монстрів” полягає в тому, що ігровий процес завжди є основним фокусом серії.

Іншими словами, ми маємо справу з набором орієнтованих на геймплей, і Monster Hunter Rise не є винятком із цього правила. Підйом-це екшн-рольова гра, в якій ви повністю персоналізуєте свого персонажа на початку гри. Персоналізація та створення персонажів є одним із позитивних моментів підйому мисливців на монстрів і дає вам детальні відомості про зовнішній вигляд персонажа. Потім під час навчально -навчальної частини гри вас навчать структурі гри.

Наявність навчального розділу – одна з найважливіших речей у цій категорії ігор, адже якщо бойові механізми та ігровий процес та різні частини гри недостатньо добре навчені та впроваджені, гравець не може спілкуватися з грою так, як слід і, можливо, до кінця гри. Не знаючи деяких функцій. Monster Hunter Rise має прийнятну продуктивність у цьому розділі, і всі його розділи та зміст вивчаються для вас.

З точки зору бойової системи та ігрового процесу, користувачі повинні вибрати свою улюблену зброю з -поміж ігрової зброї, і кожен вид зброї має свій власний бойовий механізм. Тож друге, що кидається в очі, – це різноманітний дизайн зброї гри. Кожна з них має свою власну структуру-від зброї дальної дії до ближньої та швидкої. З їх ігровим досвідом ви можете вибрати потрібну зброю і знищити монстрів.

Під час кожної місії у вас є певний час, щоб вбити монстрів і дослідити ігровий світ. Ви також можете поїсти всередині табору, щоб покращити свій рівень здоров’я та енергетичний батончик. Яку їжу ви обираєте – один з найважливіших аспектів ігрового процесу. Залежно від того, як ви боретесь, ви можете вибрати різні комбінації продуктів. Покращте, наприклад, процес заточування мечів разом із посиленням елементів для відновлення батончика здоров’я.

Під час битв ви не самотні, і у вас є два товариші на ім’я Паліко та Паламіот. На самому початку гри гравець може певною мірою персоналізувати цих двох супутників головного героя. Тепер головне питання полягає в тому, наскільки всі ці речі, згадані в геймплеї та бойовій системі, впливають на ігровий процес. Як працює різноманітна зброя? Ваші супутники допомагають вам або вони тільки в грі? Monster Hunter Rises має функцію під назвою Wirebugs. Комаха, за допомогою якого можна вилазити на навколишнє середовище та в боях. Деякі особливості Wirebugs у бою включають ухилення від довгих дистанцій та стрибки на монстрів, але основне використання Wirebugs – це нанесення більшої шкоди монстрам.

Паліко і Паліміот також відіграють важливу роль у боротьбі. Ви можете налаштувати тип боротьби цих двох чудових компаньйонів з меню. Спочатку знищіть менших монстрів у переповненому бою або як вас підтримати. Якщо ви один з тих людей, які хочуть випробувати гру на самоті, я повинен сказати, що присутність Паліко та Палім’юта значно полегшила ситуацію для вас, і ви зможете насолоджуватися грою як одна людина.

Звичайно, основна увага ігрового процесу зосереджена на багатокористувацьких та групових битвах; Де гравці збираються навколо один одного з різними методами боротьби, щоб разом знищити ігрових монстрів. Зброя та дротяні клопи – не єдина система пошкодження монстрів, а наявність вибухових стволів, а також використання ряду екологічних ситуацій, таких як битви монстрів між собою, – це інші переваги, які можна використати, щоб завдати шкоди ворогам. Окрім основних місій, які варіюються від однієї зірки до п’яти зірок, включаючи вбивство різних монстрів, Monster Hunter Rise включає ще дві бічні місії та розділ під назвою Rampage.

Rampage схожий на захист гри у замку. Перед початком кожної хвилі гравець повинен налаштувати бажану систему захисту і почати бій. Усі ці речі змушують вас постійно монструвати монстрів, і яка винагорода від сільського господарства? Вбивство кожного монстра звільняє його костюм для головного героя, а також Паліко і Паліміот. Він також покращує ігрову зброю та збільшує її цінність, вбиваючи та тренуючи монстрів. Тому, щоб отримати комплект одягу, а також оновити зброю, вам доведеться знищувати монстра знову і знову.

Це аж ніяк не нудно, а існування різних бойових систем і методів вбивства монстра разом із силою та зовнішністю, які пропонує кожен набір, – це те, що робить фермерство з монстрами стерпним. Візуально Monster Hunter Rise забезпечує гідну продуктивність, і ми бачимо інтерфейси, які пропонують інше відчуття, але в деяких частинах і коли ви відчуваєте гру під час підключення до телевізора, текстура облич персонажів та їх якісне середовище втрачаються. Переломним моментом цієї частини є ігровий дизайн. Крім дуже хорошого та різноманітного дизайну зброї та наборів героя гри, для гри також були розроблені різні середовища. Кожне середовище має своє власне полотно, і в них можна знайти різних маленьких монстрів.

З точки зору дизайну монстрів та різноманітності, яку вони пропонують, підйом мисливців на монстрів не може бути розміром із Світ мисливців на монстрів і пропонує більш мінімалістичний досвід, але Capcom спробував знайомий досвід із знаковим Світом мисливців на монстрів, а також Покоління мисливців на монстрів. Надати користувачам. Тим часом я хотів би зазначити, що дизайн гри не такий бездоганний. Відсутність системи Target Lock іноді закінчується на вашу шкоду, і ви не можете правильно застосувати комбо до монстрів, а гравця дратує ігрова камера. Звичайно, Capcom використав для цієї частини дві функції – цільову камеру та камеру фокусування, які можна вибрати з меню гри та розглянути як альтернативу Target Lock. Однак, як вони повинні і, можливо, ні, вони не є хорошою альтернативою, і вакантність цієї функції все ще відчувається.

Музика – одна з основних особливостей підйому мисливців на монстрів, яка може годинами тримати вас у селі Камура, щоб слухати його чудовий саундтрек. Крім того, під час полювання на головних монстрів музика завжди буде вашим нерозлучним другом. На перший погляд, Monster Hunter Rise може бути затьмарений Monster Hunter World, але функція Wirebugs та її чудове поєднання з ігровим процесом та бойовою системою роблять звичний, але інший ігровий процес для Monster Hunter Rise. Крім того, що досвід цієї версії є обов’язковим для всіх шанувальників серіалу, якщо ви ще не відчували серії “Мисливець на монстрів” і шукаєте початок, Rise може стати хорошим варіантом для вас.

7.5
7.8
8.7
9.2

Світ Monster Hunter Rise не тільки не був затьмарений Світом мисливців на монстрів, але й використав його, щоб надати користувачам нові механізми, які можуть ще більше розширити колекцію Monster Hunter. Наявність функції Wirebugs разом з різною зброєю в грі змусило нас побачити абсолютно іншу систему бою, і користувач може перейти до зброї відповідно до того, як він грає. З іншого боку, в деяких частинах якість ігрових текстур знижується, коли консоль підключена до телевізора.

8.3