Перевірте гру Cyber ​​Shadow

Перевірте гру Cyber ​​Shadow

Серед безлічі нових ігор, зроблених у стилі старих творів, Cyber ​​Shadow – одна з ігор, яка ідеально завершує золоту епоху NES; Захоплюючий геймплей з вражаючим піксельним мистецтвом

Останнім часом багато компаній та студій почали створювати ретро та старі ігри, і, схоже, вони довели, що 2D та піксельні ігри все ще привабливі для геймерів. Хоча з моменту появи стилю бічної прокрутки та дії минуло більше 30 років, схоже, гравці не втомлюються відчувати цей тип гри та чекають на нові роботи у цьому стилі. Візьмемо, наприклад, Селесту, яка своєю піксельною графікою та 8-бітною музикою змогла привернути увагу багатьох критиків та геймерів.

Після успіху Shawl Knight Yat Club також продовжує працювати як видавець відеоігор. Однією з ігор, яку Yat Club доручив випустити, є Cyber ​​Shadow від Mechanical Head Studio. Але CyberShado, хоча і побудований у так звану сучасну епоху, відрізняється від ігор Pixel Art, у які ви коли-небудь грали. Кібербулінг – це гра, яка буквально є ретро; Як ви думаєте, ви переживаєте гру NES.

Кібершодо можна вважати поєднанням ігор Ninja Gaiden, Shatterhand та Kage на NES. Коли ви починаєте гру і бачите миготливі коробки на землі, ви швидко згадуєте гру верблюда (Соль Брін в Японії). Розробники точно згадували в інтерв’ю, скільки разів вони надихалися іграми NES на створення цієї гри.

У «Кібер тіні» ви берете на себе роль роботизованого ніндзя на ім’я Тінь, який повинен рятувати членів своєї групи ніндзя в небезпечному світі; Світ, де панують машини. Знайшовши кожного учасника вашої групи, ви отримаєте їх здібності, які допоможуть вам виконати кроки. Елементи управління дивовижно розроблені, і гра реагує на натиснуті клавіші найшвидшим способом. В результаті ви можете буквально реалізувати швидкі ходи ніндзя в грі. Немає жодних новин про ковзання персонажів на платформах, і все це призвело до дивовижного процесу кібер-платформингу.

Багато з так званих ретро-ігор, пропонованих нинішнім поколінням, таких як The Messenger, оснащені системою Metroidvina для продовження тривалості ігрового процесу. Але в CyberShad немає новин про повернення до початку гри та забирання предмета для покращення гри, і творці підготували для гравців серію екшн -ігор. Звичайно, гра необов’язково реалізує в грі систему, за допомогою якої ви можете відвідати попередні ігрові середовища, щоб знайти приховані предмети.

Одна річ, яка може трохи зашкодити геймплею, – це нездатність ігрового персонажа сидіти. У багатьох випадках, хоча ігровий персонаж міг би пережити ворожі атаки, сівши і вдаривши, вам доведеться залишатися на своєму місці і насолоджуватися ворожими атаками. Навіть коли ворог атакує вас знизу екрана, здатність сидіти може допомогти користувачеві легко захистити себе сидячим ударом. Звичайно, виробники хітбоксу розробили удари меча ніндзя, щоб охопити значну частину переднього простору ніндзя після удару. Але знову ж таки, коли вороги атакують вас знизу екрана, удар меча не може захистити ніндзя.

Просуваючись у грі та перемагаючи босів, ви по черзі рятуєте учасників групи ніндзя, і вони дають вам можливість зробити їм послугу. Ці функції вміло розроблені в грі. Наскільки ці функції допомагають вам легше залишити деякі частини гри позаду, але щоразу, коли гра додає особливість ніндзя, з іншого боку, це дуже ускладнює дизайн сцен.

Це чудова можливість вирішити дуже важливе питання. Кібербулінг-це важка і складна гра для бічної прокрутки; Так само, як і багато інших ігор NES. Іноді гра стає навіть настільки важкою, що ти починаєш порівнювати її з іншими творами і скажеш, наприклад, у «Посібнику з ніндзя», що цвяхи навколишнього середовища руйнують лише дві -три лінії вашої панелі здоров’я, але тут достатньо влучити у такі перешкоди. І дивитися на смерть ніндзя з дуже красивою анімацією. Комусь це може не сподобатися; Тому що, покинувши частини гри, і якщо ви не звернете увагу на момент збору, робота з цими цвяхами може завершити вашу роботу.

Cyber ​​Shadow, як і його джерело натхнення, Shatterhand, має маленьких роботів, які літають позаду вас, кожен з яких дає вам різні здібності. Ці роботи також присутні в кібербезпеці, але з невеликою різницею. На відміну від джерела натхнення, CyberShoe робить цих роботів доступними для користувачів лише в частинах гри. Насправді ці роботи призначені для того, щоб залишити складні частини гри позаду. Ви здогадалися, що гра пропонує вам особливий тип цих роботів залежно від того, на якій стадії чи ситуації ви перебуваєте. Звичайно, деякі з цих роботів заховані в куточках ігрового світу, які ви можете знайти з невеликою обережністю. В іншому випадку на контрольних пунктах у грі ви можете купити цих роботів, витративши монети. Насправді, підхід творців у цьому плані дійсно заслуговує похвали. Розробники могли б зробити різні типи роботів доступними для покупки на кожному з цих пунктів пропуску, але вони відмовились. Тому що це рішення може пошкодити баланс гри. Тему бачили у Shatterhand. Трохи перевіривши помилки, ви могли зрозуміти, який найкращий робот, і завжди ним користувалися.

Кібер-піксель Pixel Art знищує вас. Від дизайну головних ніндзя та ворогів до ігрового середовища художня графіка гри повинна змусити вас дивитися на екран. На запитання в інтерв’ю про піксельну графіку гри розробник гри каже, що фраза «піксельне мистецтво» для нас трохи дивна, тому що ми зазвичай називаємо її «графікою» гри. За словами творця, можна зрозуміти, як творці розробили цю гру; Їх метою було просто створити повноцінну гру в стилі NES для сучасних платформ.

Різноманітність кібер -ворогів дуже велике; Наприклад, наведемо приклад ворогів птахів. Хоча у грі є більше кількох типів літаючих ворогів, поведінка жодного з них не є повторюваною та передбачуваною. Один з них приходить просто для того, щоб напасти на вас, а інший все більше і більше тікає від вас, шукаючи позиції, щоб напасти на вас.

Із сказаного вище ми можемо здогадатися, що нам приготували творці під час обговорення створення музики Cyber ​​Shadow. Надзвичайно захоплююча та енергійна 8-розрядна музика, яка змушує вас відчувати себе ніндзя, долати перешкоди на своєму шляху якомога швидше і знищувати ворогів.

Гра настільки віддана творам, натхненним нею, що навіть це можна побачити в налаштуваннях ігрового контролера. Так само, як контролер NES, у вас є клавіша для стрибка, клавіша для натискання та клавіші зі стрілками. Щоб використовувати свої здібності, як класичний посібник з ніндзя, ви повинні одночасно використовувати клавіші зі стрілками та натискати клавішу натискання та інші класичні трюки на контролері. Виробники вчать вас здатності бігати з самого початку, що ви можете бігати вправо або вліво, двічі натиснувши стрілку. Але ось короткий опис, який дозволяє призначити параметри запуску ніндзя одному з натискань клавіш.

У грі є кілька етапів, які дозволяють гравцям коротко відпочити від суті ігрового процесу. Ці кроки включають розділи автопрокручування тощо. Розділи з автоматичним прокручуванням-це кроки, коли екран рухається автоматично, і вам просто потрібно перестрибнути через перешкоди або знищити ворогів. Стадія, на якій ви їдете на розумному мотоциклі, може бути трохи лякаючою; Оскільки модель двигуна занадто велика для екрану, і ним важко керувати. Як завжди, є ряд перешкод, які, якщо ви зіткнетесь з ними, ви програєте гру і вам доведеться починати все спочатку. З іншого боку, у грі є ряд етапів, на яких вам потрібно зламати систему. Loll Design та Pixel Art Ці етапи настільки різні та цікаві, що лише вони можуть стати однією з найцікавіших та найскладніших частин гри.

Загалом, якщо ви прихильник 2D -платформерних екшн -ігор та ретро -ігор, вам неодмінно варто пограти у Cyber ​​Shadow. Дуже складна бічна прокрутка з різними кроками та високою кількістю повторень. У деяких частинах гри нігті в грі можуть бути болючими для деяких людей, але, з іншого боку, платформинг та ігровий процес розроблені настільки плавно, що ви забуваєте про дрібні проблеми. Якість збірки кібер-гри настільки висока, що це неможливо, тому 10-12 годин досвіду гри та її завершення не захочеться пробувати гру знову з самого початку. Кібер -гра – це дуже швидка і захоплююча гра з дуже високим значенням повторення.

7.6
7.9
9.1
9.2

Cyber ​​Shadow можна вважати чудовим поєднанням найкращих золотих ігор NES, таких як Ninja Gaiden, Shatterhand та Kage. Кібер-управління дивно розроблено, щоб дати гравцеві відчуття ніндзя під час керівництва персонажем. Кібербулінг, як і ігри, які він надихає, надзвичайно складні і складні, хоча смертельні перешкоди в грі можуть комусь не сподобатися. Тим не менш, унікальне 8-розрядне піксельне мистецтво та музика вашої гри перенесе вас прямо в часи старих ретро-ігор.

8.5