Огляд гри Astria Ascending

Reviews

Огляд гри Astria Ascending

Гра, в якій ви стаєте напівбогом, чергуючи у світі фантазій і виграючи його, і ви набуваєте неперевершену силу та спокій. Гра, на яку ми дивимось сьогодні, – це Astria Ascending, нещодавно розроблена студією Artisan і опублікована шановними мешканцями села та Maple Whispering Limited.
Гра доступна на платформах PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X і Series S, Microsoft Windows.

Все має свою ціну і свою ціну, я прав? Стати напівбогом дорого коштує, кожна людина жертвує значною частиною свого життя після того, як стала напівбогом в обмін на комфорт і силу, яку він отримує. Вони живуть лише три роки, але все ще багато воїнів хочуть заплатити ціну і стати напівбогом.
Жителі світу їдять спеціальний фрукт під назвою «Гармелон», який змушує всіх жити спокійно. Проблеми починаються, коли люди відмовляються їсти фрукти і бунтують проти порядку всього, що призводить до відправлення напівбогів до дії. Незабаром вони усвідомлюють, що проблеми близькі їм, оскільки багато їхніх колишніх членів сім’ї повернулися проти них і збирають групи монстрів (їх називають шумом) для боротьби.

Напівбоги включають основні компоненти JRPG, такі як воїни, чарівники, дикі собаки та злодії. По мірі проходження кожного з них ви будете знайомитися з кожною з історій героїв. Ви можете змінювати персонажів під час битви, що також стане в нагоді, оскільки деякі з них більше підходять для управління певними типами ворогів, ніж інші. Ви хочете, щоб чарівні користувачі мали справу з великими ворожими натовпами, або використовували сильного секретного персонажа для управління сильними босами. Якщо член партії помирає, ви можете його замінити. Багато JRPG не дозволяють швидко змінювати членів партії, тому ця механіка дуже похвальна.

В Astria Ascending гравець має доступ до восьми персонажів, але може використовувати лише чотири символи одночасно. Гравець може змінювати персонажів за один хід, але вони не можуть діяти за один хід. Astria Ascending має функцію під назвою Focus system, яка нагадує суміш системи Pass Pass Turn від Shin Megami Tensei та Brave та Default за Bravely Default. Якщо гравець вражає ворога заклинанням, він заробляє очко фокусування. Ці координаційні центри можна використовувати для підвищення можливостей, подвоєння їх продуктивності, незалежно від пошкодження чи відновлення. Astria Ascending також має дерева навичок для підвищення рівня нових здібностей, щоб гравець мав доступ до нових дерев навичок, відкриваючи нові робочі місця.
Однак битви також здаються хаотичними, оскільки у грі немає індикатора повороту. Хоча Astria має швидкісного механіка у багатьох JRPG, але я не можу згадати, кому потрібен цей удар, і це ускладнило мене. Відсутність прозорості у свою чергу ускладнює планування та координацію атак.

Незважаючи на ефективні особливості якості життя, такі як можливість відійти від карти, позначення в цій грі дуже жорстокі. Я витратив багато часу на пошук наступного великого місця пошуку. Іноді гра звучить досить добре, щоб сказати вам, куди йти, але не як туди потрапити. Я часто переказував сюжети, щоб побачити, як план можна просунути, і я хотів би мати замість цього ретельний звіт про пошук. Це майже схоже на те, що Astria Ascending дозволить вам заблукати у його надихаючих пейзажах.

На жаль, Astria Ascending також має жахливі труднощі. Це означає, що іноді вам доводиться витрачати чимало часу на подрібнення, щоб обійти впертих ворогів. Якщо ви не хочете мати справу з цими дратівливими стрибками, є принаймні один складний варіант, який можна зменшити – але при звичайних труднощах зазвичай не потрібно кілька годин, щоб піднятися на рівень, щоб пройти одну конкретну битву. Знову для іншого, не надто далеко від дороги.

Найбільша проблема цієї гри – це її повільність і повільність, тому що для неї нічого не можна зробити і прискорити. Ця слабкість більше відчувається під час послідовних боїв, і якщо ворог атакує раптово, гравець змушений подвоїти кількість атак.
Ця гра намагалася стати новим прикладом старих рольових ігор, але не була дуже успішною, і гра в неї дає більше кліше -фентезійного аніме, яке можна зрозуміти і здогадатися з першого сезону до останнього. .

На тлі слабких місць Astria Ascending, світ цієї гри, її художній стиль та візуальні ефекти працювали дуже добре і вважаються сильною стороною цієї гри. .
Ви не будете розчаровані з точки зору ігрової музики та музики, яка відтворюється в різні моменти, а відповідна команда зробила чудову роботу в цій сфері та створила відповідну та красиву музику, яка пестить ваші вуха, і шкода, що бали Негативні сторони та інші слабкі сторони гри покрили ці хороші моменти.

Графічний
8
Ігровий процес
7
6.5
8

Зрештою, Astria Ascending-це захоплююча гра, так, незважаючи на маленькі та великі недоліки, але це прекрасна гра, про яку я абсолютно не шкодую, ігровий світ дуже гарний та привабливий, а музика чудова , іноді бійки Вони будуть нудними, а труднощі гри іноді дратують, але іноді приносять задоволення і захоплюють, тому, якщо ви любитель цього жанру ігор і вам подобається дивитися клішовані дії та бій, але захоплююче аніме, спробуйте!

7.4