Bloodshore огляд

Bloodshore огляд

Участь у смертоносних змаганнях, які мають головний приз, але завжди піддають ризику смерті всіх учасників, є гарною темою для створення бойовиків. Цей стиль оповідання містить багато дій, чутливих і захоплюючих моментів у своїй серці, і тому він може привернути аудиторію.

Одним із стилів відеоігор є FMV, що означає Full motion Video, і є ігри, які використовують реальні записані відео для створення ігрового процесу. По суті, з досвідом цих ігор ви дивитеся справжній серіал або фільм, плани та сцени якого показуються залежно від вашого рішення. Bloodshore від Wales Interactive Studio — одна з таких назв, заснована на тематиці «Королівська битва».
Ця гра надає вам 8 годин записаного відео як власну розповідь, що є найвищим показником серед усіх ігор цього жанру. Ви визначите долю персонажа на ім’я Нік у цій історії. Він старий актор, який брав участь у головному призі цього смертоносного конкурсу і сподівається перевернути своє життя з ніг на голову.

Оскільки все ігрове середовище — це живі та реальні образи фільму, єдиним елементом ігрового процесу є ваші рішення та вибір, які змушують історію розвиватися різними шляхами. Відносини між учасниками конкурсу та доля кожного з них змінюються залежно від типу рішення, яке вони приймають. Одна і та ж тема сформувала різні кінцівки для історії, що додає цінності повторення цієї гри.

Wales Interactive випустила низку відеоігор FMV за останні кілька років – від The ​​Bunker до останньої заблокованої гри Night Book. Кілька останніх ігор були досить серйозними за своїм корінням жахів, і, безсумнівно, були випадки попадань і невдач. Мені завжди подобалося грати в ці ігри, і я захоплююся тим, що розробники можуть створити з обмеженим бюджетом і часом.

Вся гіпотеза Bloodshore є набагато веселішою – і як біс кемпінг. Ідея полягає в тому, що існує популярне телешоу – Kill / Stream – яке нагадує щось середнє між відомим старшим братом і фільмом, що біжить. Ціла група знаменитостей зі списку Z-List приземляється на острів у шести різних групах приземлення з парасольками, а потім починаються ігри. Гра ведеться за ідеями Battle Royale, оскільки учасників заохочують вбивати один одного, щоб у підсумку вони могли стати героями-одинаками. Все це дивляться в прямому ефірі, цілодобово знімають дрони та транслюють на платформі для перегляду кожного. Ми любимо його аудиторію і з хвилюванням дивимося на демонічного господаря та онлайн-форуми чату, поки учасники транслюють пряму трансляцію своїм підписникам. Страшно дивитися на все – але це, безумовно, те, на що намагаються вказати розробники.

Ви відповідаєте за Ніка, охайного голлівудського актора, який вирішив змінити свою кар’єру. У вашій групі є дурний інфлюенсер, впертий вбивця, відомий авантюрист-канібаліст, гравець в ігри, боєць і блогер YT. Я пропустив декілька речей, але ви зрозуміли ідею. У Ніка є альтернативна причина бути на острові, і вона незабаром з’ясувалась. Хоча, я не буду тут псувати.

Історія весела, і, як і в будь-якій грі FMV, є альтернативні сцени та кінцівки, які можна розблокувати на ходу. Діалог іноді простий, і, як би погано це не звучало, ви дійсно можете сподіватися, що деякі люди швидко помруть. Мені сподобалося, як крутилася історія між гуртом на острові та студією, оскільки ведучі коментували події гри. Також є аудиторії, на які ми постійно дивимося, дивимося та аналізуємо те, що вони бачать. Ролик, де двоє безпритульних хлопчиків беруть участь у шоу, є родзинкою. Швидкість сюжету завдяки дії та швидкому редагування швидка, і вона ніколи не набридає, а це означає, що історію неможливо намалювати. Це теж серйозний кемпінг, деякі репліки змушують вас почувати себе збентежено, але це зроблено відданим чином, що мені подобалося весь час.

З точки зору ігрового процесу, ми виявили, що Bloodshore використовує звичайні прийоми різних варіантів, щоб вирішити, хто виживе, шлях, який має місце, і, звичайно, відкриття різних кінцівок. Наприклад, ви вибираєте, кого врятувати, а кого померти в певних ситуаціях, або вбити чи помилувати. Все працює чудово, і на відміну від інших ігор цього жанру, вибір ніколи не сповільнює гру дивними зупинками або зупинками. Я зайду так далеко, щоб сказати, що Bloodshore деякий час була найкрасивішою інтерактивною грою Уельсу.

Цей фільм також добре зібраний і передається плеєру з хорошим набором сцен і швидкості. Ефекти працюють добре, навіть якщо вони мають низький бюджет і все добре відредаговано, що дає гарне відчуття швидкості. Саундтрек та ефекти також чудові, а акторський склад хороший із гарним поєднанням дурного та серйозного. Великий крик повинні помітити два виконавці Kill / Stream, які проводять свої дні і дають надзвичайно блискучі виступи.

Bloodshore — це гарний запис для Wales Interactive. Це захоплююча кривава атракціон, яка поєднує в собі блискуче поєднання реаліті-шоу та гострих відчуттів від Королівської битви. Сценарій інколи цікавий, але іноді добре видно, але він протікає з неймовірною швидкістю протягом історії. Як і будь-який FMV, елементи ігрового процесу все ще дуже рудиментарні і можуть бути зведені лише до рішень, але є багато різних можливостей для розблокування.

8
8
7.5
6.5

Ця гра - весела гра, яка викликає у вас азарт, і ви можете пройти через неї з хорошою швидкістю. Все залежить тільки від вашого рішення! Тож ви можете спробувати, щоб побачити, чи зможете ви атакувати важкі рішення. І щоб ефект тривав ?

7.5