Огляд гри Burrow of the Fallen Bear: A Gay Furry Visual Novel

Якщо ви любитель ігор у стилі візуального роману, можливо, ви знайомі з Male Doll Studio або грали принаймні в один із її продуктів. Ця студія відносно досвідчена в розробці пригодницьких ігор у стилі візуальних романів і наразі випустила кілька ігор у цій галузі, включаючи Burning Horns: A Bara Isekai JRPG, Furry Heroes і Yuki’s Tale, кожній з яких вдалося показати середню продуктивність і їх не помітили гравці. Але ця студія планує продовжувати свою широку діяльність у сфері розробки тайтлів цього жанру та має намір надолужити свої минулі помилки.

З цією метою гра випустила Burrow Of The Fallen Bear: A Gay Furry Visual Novel, який представляє нам ще один візуальний роман, цього разу зосереджений на аспекті життя тварин, які поводяться як люди і так само, як вони діють. На відміну від інших ігор цього жанру, ця гра сповнена елементів фентезі та рольових ігор із 18 унікальними закінченнями та 4 можливими сюжетними шляхами, які представляють історію трьох могутніх і люблячих партнерів у міру розвитку їхньої історії. У цій статті ми перевіримо, чи варто грати в цю назву чи ні.

Burrow of the Fallen Bear розповідає історію трьох гарячих і унікальних пригод, у кожній з яких використовується класична система вибору. Він пропонує фентезійну історію з деякими елементами рольової гри та дотримується традиційної системи вибору, яку можна знайти в інших назвах візуальних романів, але змішаної з унікальною поведінкою героїв, які впливають на вашу розповідь. Як випливає з назви гри, це гей-графічний роман, більша частина вмісту якого не підходить для підлітків і підходить лише для дорослих.

Історія цієї гри розгортається в землі королівства Ферленд, де є підземелля під назвою «Могила загиблого ведмедя», яке в минулому було резиденцією одного з найжахливіших і найжорстокіших загарбників цієї землі. багато таємниць і скарбів у ньому.Він має своє місце і через це був запечатаний магами з магічною силою. Але нещодавно в цьому місці сталися дивні речі, через що його замок було зламано. Тому зараз більшість шукачів пригод прагнуть відправитися в це місце і відкрити його таємниці. Гра ставить вас у роль молодого кота-злодія на ім’я Кріл, який, як і інші тварини; Він намагається з усіх сил дістатися туди, і таким чином починається захоплююча пригода. Під час своєї подорожі він зустрічає ще трьох пухнастих створінь, зокрема ведмедя, вовка та крилатого лева, і намагається подружитися з ними. Кожна з цих істот має власний характер і мотивацію, і ви матимете можливість познайомитися з кожним із них під час вашої пригоди.

З точки зору ігрового процесу, Burrow of the Fallen Bear: A Gay Furry Visual Novel — це візуальний роман із дуже цікавою історією, яка відповідає всім необхідним для свого жанру: нерухомі зображення зі спеціальною анімацією, повні зображення для показу деяких сцен, важливих подій, рішень які можуть змінити історію, а можуть і не змінити, а також розділ колекціонування для повторного відтворення та завершення гри, який містить деякі ілюстрації, пов’язані з важливими моментами гри. Ця гра сама по собі не відхиляється від стандартів візуального роману та представляє всі деталі свого сюжету та ігрового процесу абсолютно точно.

Що стосується історії, я можу коротко описати гру як настільну рольову гру, яка розгортається у фантастичному світі з підземеллям, яким потрібно опанувати, і кількома хтивими героями, де всі ваші рішення призводять до «чуттєвих наслідків». Однак команда авторів гри придумала цікаву світобудову або гарний опис того, як працює світ відеоігор, що відрізняє її від інших ігор у стилі візуальних романів. Але, незважаючи на те, що побудова світу виконана досить добре, це не означає, що форма оповіді має якісь значні недоліки, через які деякі моменти здаються надто поспішними або навіть дещо незручними.

Технічна продуктивність гри на консолі Nintendo Switch дійсно висока, і ви не зіткнетеся з жодними технічними проблемами під час гри. Дивовижно бачити таку гру на цій консолі. Художній стиль гри також цікавий, а образи головних героїв досить пристойної якості, що відповідають зовнішності та деталям особистості кожної людини. Основний саундтрек гри також вибрано з 6 різних пісень, що створює хорошу різноманітність ігрового процесу.

7
6.5
7.5
6.5

Сюжет, дизайн і механізми ігрового процесу Burrow of the Fallen Bear відповідають розумним стандартам, щоб розважити певну аудиторію простим способом, тому його можна вважати дуже легким візуальним романом для шанувальників цього жанру. Якщо вам дуже подобається візуальний роман, де головних героїв вибирають із тварин, ця гра може виконати ваше бажання.

6.9