Dysmantle огляд

Dysmantle огляд

Наш сьогоднішній огляд присвячений апокаліптичній грі, конфлікти та проблеми з зомбі здаються кліше, але Dysmantle пропонує іншу інтерпретацію цього питання, тому слідкуйте за оновленнями до кінця цього огляду гри.

Dysmantle — це гра-симулятор, бойова, екшн та пригодницька гра, розроблена 10tons Ltd. Створено та опубліковано.
У DYSMANTLE ви опинитеся у світі, який майже став місцем панування зомбі, і ці зомбі блукають величезним світом гри, чекаючи нагоди для нападу, але відтепер Dysmantle зовсім інший. Показує ігри в цьому жанрі, а саме те, що ви можете подрібнити майже все, щоб перетворити сировину на сировину, яку ви можете використовувати для винаходів і модернізації, цей механізм був чимось, за що Він схопив мене і спонукав мене до продовжуйте грати, роблячи мучливий родзинки веселіше з зомбі.

Коли ви перетинаєте поле, у грі є багато компонентів, але найвизначнішим аспектом є те, наскільки великий і різноманітний світ. Щоб дістатися до нових районів, вам потрібно активувати вежі зв’язку, опустити ворота і навіть оснастити себе відповідним погодним обладнанням, щоб уникнути замерзання. На щастя, такими компонентами легко керувати, тому ви ніколи не відчуваєте, що дбаєте про свою особистість. Натомість, коли ви прогресуєте, ви лише збільшуєте його навантаження, що забезпечує задоволення від подорожі.

На початку ви отримаєте планку, за допомогою якої ви зможете розбивати предмети і мертвих, і є навіть потужна атака, за допомогою якої ви можете вразити невідомих зомбі ззаду. У міру просування ви відкриєте нову зброю та інструменти, такі як вудки, сільськогосподарський інвентар і насіння, а також метальні ножі, про що я думаю, коли ви застрягли, якщо ви ретельно ціліться. Вони дуже ефективні. Тим часом ви зберете повні скарби інгредієнтів, за допомогою яких ви зможете виготовляти й зміцнювати предмети та навіть готувати з них, щоб назавжди збільшити свої базові характеристики. Крім того, просте вивчення нових областей дасть вашому персонажу нові ідеї для винаходів.

З огляду на все це, боротьба в DYSMANTLE є надзвичайно інтуїтивною, оскільки зомбі сильно б’ють, тож ви можете виглядати здоровими, якщо ухиляєтеся від правильного часу та не дозволяєте групі атакувати вас. Щоб зробити справу складнішою, ви зіткнетеся з різними зомбі, такими як зомбі, які бігають з неймовірною швидкістю, кидають у вас речі, а також є дратівливі собаки-зомбі. Проведіть купу розумних бійок з босами та залишайтеся з правильним набором складних ворогів, щоб зіткнутися зі своїм арсеналом спорядження, виготовленого своїми руками.

Хоча боротьба є складною, той факт, що руйнування насправді не призводить до поразки, трохи надуманий. Зокрема, єдине, що трапляється, це те, що ваше тіло залишається там, де ви кусаєте пил, тож ви можете повернутися туди й отримати назад будь-яку видобуток, який знайдете. Це рідко може бути великою проблемою, якщо ви регулярно зберігаєте предмети у своїй коробці. З огляду на це, знайти якийсь матеріал справді клопітно, і я іноді хотів прогресувати, але не міг, тому що не знав, де знайти певні речі. Крім того, деякі вороги набагато складніше інших і іноді створюють відчуття дисбалансу в бою. Наприклад, постійне кидання зомбі потужними снарядами в той час, коли ви поступово і вміло знищуєте його здоров’я, може бути небезпечним.

8
8.5
8