Огляд гри Enoh

Огляд гри Enoh

Сьогодні ми до ваших послуг, представляючи сюжетну гру, яка зі своєю особливою атмосферою та атмосферою переносить нас у світ, не такий вже й далекий від реальності, але в цій грі є таємниці, які можуть спонукати задуматися багато Зацікавтеся цим жанром. Вийшла гра під назвою Enoh, яка вважається одним із продуктів 2022 року. Наявність особливостей, а також особливий сюжет цієї гри змусили нас сьогодні вирішити представити цю гру вам, шановні користувачі, а також гру наших хороших друзів на сайті GamingNatsiya. Залишайся з нами.
Основна історія гри починається з входу зі спеціальними нотами піаніно, які створюють страшну атмосферу. У цій грі ви повинні побачити, як ця гра може змусити вас зникнути в історії, де є багато таємниць. Гра починається з історії, яка в основному стосується будівництва школи. Ця школа будується та реалізується влітку, коли в цій школі немає учнів.

Будівельна техніка та механічні екскаватори присутні на майданчику, і вони знаходяться в процесі будівництва, і раптом одна з машин вийшла з-під контролю та спричинила падіння сміття на робітників, вдарившись об один із стовпів старої школи. гра. Цей нещасний випадок призводить до смерті робітника в цій грі. Але все триває. Будівництво школи триває і школа готується до післяканікулів. Після початку занять раптом одного з викладачів знаходять мертвим в одному з залів. Навколо нього кров. Після того, як ситуація стає трохи серйознішою, школа залишається відкритою, і всі думають, що це неприємні події, які відбуваються в цій грі без будь-якого відношення один до одного, але насправді ці проблеми в грі цим не закінчуються. Один зі школярів раптово зникає. Поліція втрутилася та закрила школу через ці проблеми, щоб вони могли почати власне розслідування, якщо є проблема для когось іншого. Тепер у вас є присутність у цій школі, і ви повинні мати змогу з’єднувати кінці ниток, зосереджуючись на тому, що відбувається в грі, щоб розвивати історію гри.

У цій грі немає новин про зображення аніме чи історій із нерухомими зображеннями, які ви хотіли б пропустити в діалогах гри. У цій грі, незважаючи на розвиток 3D-графіки, ви потрапите в саму школу і познайомитеся з цією страшною і захоплюючою історією гри Enoh. Графічне середовище гри дуже темне і страшне. Від цієї гри не варто очікувати розвитку деталей в грі Enoh. По-перше, ця гра відноситься до жанру сюжетних ігор, так що хочеться розглядати її як серйозну і страшну гру. У наступному пункті слід сказати, що для цієї гри достатньо простої графіки, а той факт, що гра була розроблена в 3D, є однією з важливих переваг гри Enoh. Більшість ігрових просторів дуже темні та занурюють вас у ігрове середовище, і вам завжди потрібно чекати, коли щось з’явиться з темряви. Ваше інтро відіграє важливу роль у зборі підказок гри.Прочитавши тексти в грі, а також отримавши ключі, ви можете увійти до школи та перевірити все.

На додаток до цього, наявність звуку Dolby разом зі звуком гри, який супроводжується звуковим супроводом, який починає відтворюватися в дуже важливих моментах гри, змушує захоплюючу та страшну атмосферу гри дуже швидко змінюватися зі спокійної на страшну , який Це одна з привабливих особливостей і хороших розробок, які ви можете побачити в цій грі.

• 6/10
    графічний - 6/10
  • 8/10
    ігровий процес - 8/10
  • 9/10
    історія - 9/10
  • 7/10
    музика - 7/10
7.5/10

Загалом, слід сказати, що гра Enoh не є простою грою в аспекті розвитку сюжетної гри. Хоча цю гру слід розглядати як жанр ігор жахів, але наявність багатьох функцій, таких як розгортання сюжету та необґрунтоване обговорення в грі, зробили цю гру більш правдоподібною. Крім того, створення привабливого середовища та атмосфери в цій грі разом із SFX-звуком робить цю гру одним із найкращих кандидатів у історію жахів, яка, на нашу думку, була розроблена завдяки глибині сюжету та прийнятній графіці. Ви повинні це зробити в Енох.

Previous articles
Next articles