Огляд гри Finding the Soul Orb

Огляд гри Finding the Soul Orb

Деякі ігри перевіряють ваші розумові навички та вашу здатність бути терплячими, а в деяких випадках підштовхують їх до піку. Наприклад, серія ігор Dark Souls, яка відома своїм дуже важким і захоплюючим геймплеєм, випробовує ваше терпіння. Існує ще одна категорія ігор, які заохочують вас пройти серію середовищ і перевірити свої навички дослідження та дослідження. Однією з відомих студій, яка має високий досвід у розробці таких ігор, є Tonguç Bodur, яка поєднує пригодницькі та сюжетні елементи з мистецьким і красивим середовищем і створює дуже приємний і привабливий досвід. Ця компанія випустила багато ігор в цій галузі під назвами Drizzlepath і Lucid Cycle, кожна з яких виконана в стилі симулятора ходьби. Гра Finding the Soul Orb – ще один симулятор ходьби цієї студії, який, на відміну від попередніх творінь цієї компанії, також використовує елементи бою.

У Finding the Soul Orb, пригодницькій грі від першої особи з елементами таємниці, ви снайпер, який стежить за прекрасною середньовічною подорожжю з арбалетом через вигадану історію про перевертнів і відьом. Зміст історії значною мірою звивистий, і ви подорожуєте мальовничими та різноманітними ландшафтами, у яких ви також стикаєтеся з послідовністю снів, у яких ви говорите безпосередньо з кулею, яка є головним фокусом історії. Ця сфера була створена великими чарівниками багато років тому і довгий час служила королівству. Сфера, яка має стан, схожий на привид, тепер кличе відомого короля на ім’я Олександр у своїх снах, і тепер він налаштований знайти її місцезнаходження.

Події гри розгортаються в фантастичному світі, повному небезпечних і дивних істот. Історія цієї гри складається з 12 розділів, які займають 15-30 хвилин, і якщо ви пропустили деякі досягнення, ви можете повернутися до гри та отримати їх. На кожному рівні є статуя демона, яку потрібно знайти, і потворна кам’яна істота, яку потрібно вбити. Стиль оповідання Tonguc Studio відомий своїми деталізованими та сюрреалістичними світами, які, у свою чергу, абсолютно унікальні, і кожна нова гра, яку вона випускає, створена з любов’ю. Тут ви стежите за історією різних персонажів, яким доводиться мати справу з їхнім селом, яке зазнає нападу Перевертнів і сусідніх країн, корупції та трохи чаклунства. По дорозі розповідається частинами історії, і ваш шлях наповнений усіма видами складних або смертоносних перешкод, креативних головоломок і таємничих звірів. Геймплей дуже лінійний, і наступаючи на сяючі кола, ви активуєте історію.

Геймплей Finding the Soul Orb передбачає розгадування головоломок і дослідження навколишнього середовища, більшість із яких розроблено розумно та в них використовуються нові ідеї. Ваш арбалет використовується не тільки для вбивства ворогів, але ви також можете використовувати його для вирішення головоломок. Ігри, створені студією Tonguç Bodur, зазвичай мають свіже середовище та чудову графіку, і Finding the Soul Orb не є винятком. Багато боїв у грі відбуваються або під землею, або вночі, тож коли ви виберетеся на поверхню, ви зіткнетеся з красивим і розслаблюючим середовищем, яке справді чудове та приверне увагу будь-якого гравця. Музика справді чудова та сприятлива для прослуховування, і вона покращує ваш ігровий досвід під час бою.

7.5
7.5
7
7

Finding the Soul Orb — це чудова гра, яка далека від традиційного симулятора ходьби, з красивими та сюрреалістичними пейзажами, що супроводжуються атмосферною та навколишньою музикою, яка чергується між мирними блуканнями та напруженими зустрічами з перевертнями. Я думаю, що ця гра є надійним поєднанням усіх елементів, які Tonguç Studios вже включили у свої попередні твори, і, звичайно, вона чудова для всіх. Я не вважаю цю гру такою розслаблюючою, як інші симулятори ходьби Tonguç Bodur, оскільки є елементи бою, які трохи захоплюють вас. Ця гра є здебільшого сюжетним симулятором піхоти з деякими елементами бою та легкими головоломками, а також красивими візуальними ефектами. Якщо вам сподобалися попередні роботи цієї компанії, ви напевно отримаєте задоволення від цієї гри.

7.3