Fix Fox огляд

Fix Fox огляд

Fix Fox Гра, яку ми сьогодні розглянемо, є окремою пригодницькою грою, створеною Rendlike.

Досягнувши цікавої планети, Вікс та його ящик із інструментами досліджують космос, ремонтують автомобілі нетрадиційними інструментами та їдять доброго робота з місцевими жителями. У епічній пригоді вони ремонтують міжзоряний маяк, будують гігантські машини та відкривають космічну таємницю, яка виходить за межі існування.

Пригода Vix розгортається в піксельній перспективі зверху вниз. Графічно гра виглядає дуже добре, середовище є чітким і приємним для перегляду, в той час як у місцях з більш детальною інформацією було додано багато менш деталізованих елементів, а з додаванням інших роботів або NPC, вона дійсно може мають намір здаватися повним. Натовпи та натовпи Хоча бракує деталей, і я відчуваю, що деякі райони малонаселені, особливо під час вивчення.

З точки зору звуку, звукоізоляції немає, але саундтрек, який ви використовували у своїй роботі, дійсно сумісна з грою. У грі дуже спокійний тон, і розробники добре цього досягли.

Гра зосереджена на тому, щоб полагодити речі для приготування квитків на їжу, а потім використовувати їх для пошуку інформації під час їжі. Після введення базового стилю навчання ви втратите всі свої інструменти, і вам доведеться знайти ті, які мають властивість інструменту, який ви повинні використовувати, щоб мати можливість використовувати те, що ви хочете виправити.

Наприклад, монета плоска, тому її можна використовувати для послаблення гвинтів. Це дуже креативно, і я думаю, що це чудовий спосіб відправитися в пригоду. Знайшовши певну кількість предметів, пірати прийдуть і заберуть все, що ви у них вкрали, тому ви повинні розумно використовувати знайдені інструменти, інакше вам може знадобитися лише те, що вам потрібно. Втратьте себе.

7
8
6.5