Огляд гри Go Go Jump!!!

Огляд гри Go Go Jump!!!

Ігри-платформери з кожним днем ​​використовують все більше дивних ідей, щоб створювати інновації в цьому жанрі. Іди, стрибай!!! Це також одна з тих, які були випущені 26 червня 2024 року EastAsiaSoft для консолей. Цілком зрозуміло, що в естетику та загальний дизайн цієї гри було вкладено багато любові, що дещо компенсує недоліки початкового ігрового процесу. Навіть сам сюжет досить смішний і в ньому використано багато гумору.

Іди, стрибай!!! Це ставить вас у роль собаки на ім’я Ділан, який намагається заробити значки свого майстра стрибків. Насправді ваша мета — вижити у стрибку кожного боса, щоб отримати спеціальний значок. Загалом у цій грі є два режими історії та Boss Rush, кожен із яких переносить вас у нове середовище. Головний герой гри має дуже симпатичну зовнішність і часто говорить так, ніби свідомо занурює аудиторію в гру.

Сюжетний режим, який складається з 9 етапів, переносить вас у 3D-середовище, щоб битися з майстром стрибків. На кожному етапі є три раунди, щоб пройти їх, вам потрібно влучно витримати атаки босів і перестрибнути через їх удари. З просуванням по етапу і самій грі їх різноманітність поступово збільшується. Інформація про те, коли боси атакують, пояснюється візуально, що дозволяє стрибати та реагувати, щоб уникнути програшу.

Я думаю, що геймплей Go Go Jump!!! Він повністю заснований на методі проб і помилок, іншими словами, потрібні тисячі спроб і помилок і запам’ятовування атак боса. Вам завжди знадобиться швидка реакція, навіть коли ви боретеся з босами на рівні складності одна зірка, очікуйте, що ви помрете кілька десятків разів, перш ніж нарешті впораєтеся. Якщо ви помрете, вас відправлять назад до останнього контрольного пункту.

Управління також дуже просте, використовується лише аналоговий джойстик для переміщення вліво/вправо та одна кнопка для стрибка, ігровий процес повністю заснований на часових стрибках, щоб уникнути атак кожного боса. Якщо ви зможете вивчити схему атак, ви зможете успішно пройти етапи. Незважаючи на те, що ви лише стрибаєте в цій грі, самі боси досить різноманітні та зовсім не повторюються.

Крім режиму основної історії, є режим Boss Rush, який дає вам 9 життів, щоб пройти всю гру, і є неабияким викликом для терплячих гравців. Тут є кілька складних етапів, які забезпечують послідовні стрибки та ту саму механіку, яку я бачив деінде, лише доповнену новими шаблонами.

Графіка гри чудово відтворена в чіткому мультяшному стилі з чудовою деталізацією. Хоча основна гра є 2D, світ навколо нас є 3D і, звичайно, це лише для деяких етапів. Озвучка в цій грі справді чудова, майже кожна репліка діалогу в роликах змушувала мене сміятися вголос. Здається, озвучені персонажі весело проводять час, тому я не можу дорікнути за гру. Історія була досить короткою та простою, хоча я впевнений, що якщо ви відтворюєте босів у режимах Boss Rush/Challenge/Survival, це буде більше, ніж мій ігровий час. Музика також була досить пристойною.

Одним словом, Go Go Jump!!! Незважаючи на численні проблеми, це веселий і легкий платформер, який може розважити вас на короткий час. Стрибкові виклики добре зібрані, і деякі з них можна вважати справді звикаючими. Незважаючи на те, що це коротка гра, вона повна різних персонажів, кожен з яких має дивовижний голос.

7.5
6
5.5
6.5

Іди, стрибай!!! Загалом, це непогана гра, просто я не думаю, що вона підходить для всіх і може їх задовольнити. Оскільки точність і правильний час дуже важливі в цій грі, я попереджаю вас, що ви повинні мати дуже високу толерантність до відмов, тому що ви багато помрете. Ця гра, заснована на стрибках, вимагає багато проб і помилок для освоєння, тому вона не підходить для нетерплячих гравців.

6.4