Огляд гри Headland

Огляд гри Headland

Сьогодні ми розглянемо гру Headland, приєднуйтесь до перегляду цієї гри.

Багато з нас шукають гру, в якій є уявний світ з різними островами, які можна відвідати, і є секретні маршрути, які можна відкривати та досліджувати. Headland — одна з таких ігор.
Створена та опублікована Northplay, ця гра є екшн та пригодницькою грою, яка доступна на платформах Android, iOS, Microsoft Windows, Nintendo Switch.
Його ігровий процес і сюжетна лінія не дуже амбітні та складні для гравців і дозволяють насолоджуватися пригодницькою грою без багатьох перешкод. Може здатися, що вікова категорія цієї гри призначена для молодшого віку і більше підходить для дітей, але ця гра може бути привабливою і веселою і для старшого віку. Ця гра має можливість забезпечити однакову розвагу для підлітків і дорослих. Це проста гра, яка не вимагає особливих навичок чи уваги.
Історія Хедленда розповідає про молодого героя на ім’я Нур і його спробу врятувати Хедленд, реконструюючи ядро ​​уяви. Це барвиста пригода зверху донизу з безліччю красивих персонажів. Деякі з них дуже марні, стоять і нічого не роблять, а інші є відносно корисними своїми підказками. Отримуйте ресурси, здобувайте досвід, оновлюйте зброю та спорядження та досліджуйте скільки завгодно.

Ви володієте мечем у уявній країні, де все може статися. Бувають моменти насильства, але подумайте про це як про поломку з мультяшними монстрами та звуковими ефектами. Є також істоти, з якими Ні доводиться битися, а смерть у бою призводить до втрати випадкових ресурсів. На щастя, це означає, що смерть — це не кінець, і ви можете йти, коли захочете.

Численні таємниці цієї гри, а також кумедні діалоги цієї гри є одними з позитивних моментів, які підвищують здатність Хедленда розважати глядачів.

Декорації грамотно розроблені, майже зрозуміло, як ви знаходите дорогу, тому не хвилюйтеся, що заблукаєте.
І навіть якщо ви заблукаєте, монстри не виростуть знову після перемоги над ними, тому ви можете ходити по території, не піддаючись нападу. На жаль, є місця, де світло може застрягти. Корисною порадою є регулювання кута нахилу камери та виштовхування її з канавки.

Чим глибше ви заглиблюєтеся в карту, тим складнішими стають місця. Це також хороший спосіб дізнатися, чи ваш персонаж на такому рівні, коли він може досягти успіху у своїй нинішній справі. Якщо він зазнає поразки від ворогів, це знак повернутися назад і покращити зброю або отримати більше досвіду. Є хороший баланс між роботою та винагородою, тому що ви не можете рухатися, не намагаючись. Хоча монстри не виростають, покинувши екран, вони з’являються знову після того, як покинуть острів і повернуться на нього. Вони також залишаються в тій же області, а здібності не змінюються, тому це чудовий спосіб заробити очки легкого досвіду.

Те, що для мене відрізняє Headland від інших ігор цього жанру, так це його барвиста, молодіжна енергія на додаток до простої історії, за якою вона йде. Завершення кожного місця на карті не займає багато часу, в середньому це може зайняти від п’яти до 10 хвилин, тому ніколи не здається, що вам потрібно витягнути ноги, щоб щось зробити. Існує багато різних ландшафтів і видів тварин, які намагаються зберегти новий досвід. Після кількох місій монстри, з якими ви боретеся, підтримують схожу схему атаки, тільки чим складніші рівні, тим сильнішими вони стають.

Мис сповнений захоплюючих відкриттів. Численні області містять секрети, які важко знайти на першому (і другому) етапах. Навколо всіх островів є таємничі коробки, і Хедленд відстежує, чи знайдете ви їх усі. Це додає відтворюваності будь-якого місця, оскільки ви можете знайти те, про що не думали, що шукали вперше. Однак це може здатися повторюваним, оскільки кожне місце вимагає від вас щоразу робити майже те саме.

6.5
8
7.5
7

Одним словом, ця гра не втомлює вас своїми таємницями та прекрасним світом і створює радісні моменти для глядачів. Кроки іноді можуть бути важкими, але вони не нудні. Зі смертю в цій грі ви не зазнаєте поганої поразки і не будете відчувати сильного тиску на своїх друзів. У Headland є проста історія з хоробрим героєм, у ньому є швидкі битви, які можуть бути нескладними, і історія може здатися поверхневою, але загалом, якщо ви шукаєте розваги, ця гра для вас!

7.3