Jack Axe огляд

Jack Axe огляд

Гра, яку ми сьогодні розглянемо, – це особливий і чарівний Раджаб Табарі, а ще важливіше – хлопчик на ім’я Джек, який знаходить цю сокиру.
Після того, як чоловіки покинуть село, Джек знаходить спеціальну сокиру, на яку можна навіть телепортувати! Ця сокира дуже особлива і наділила Джека унікальними здібностями. Джек намагається покинути місто і дізнатися, що сталося у навколишньому світі.

Jack Axe-піксельна арт-платформа з відкритим світом, розроблена Keybol Games, Mike Studios та опублікована Neon Doctrine, на операційних системах Nintendo Switch, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One, Macintosh.

У цій грі світ сповнений хвилювань, і вам доведеться дослідити ці складні світи. Як я вже згадував, Джек Екс дуже особливий. Ви можете викинути сокиру, а потім захопити її в пастку, ви також можете використовувати її для боротьби з ворогами або приклеїти її до дерев’яних блоків, щоб утримати її на місці. У Першій Світі місцями є ряд великих монет. Ці монети потрібно збирати, щоб розблокувати нові області та врешті -решт взяти боса.

Ігровий світ дуже широкий, а це означає, що якщо ви застрягли в зоні, ви можете вийти і знайти інше місце, щоб отримати з неї монети. Він не має певного ступеня складності, деякі з них легкі, а деякі дійсно важкі. Виконуйте точні стрибки, уникайте ворогів і стежте за киданням сокири; Джек Текс справді сповнений проблем.

У «Джек Сокирі» ви граєте роль вікінга на ім’я Джек. Коли нечиста сила загрожує вашому королівству, він бере контроль над чарівною сокирою, незважаючи на заперечення бога, якого він захищає. І він повинен спробувати використати сокиру, щоб перемогти злу загрозу і врятувати своє королівство.

Ви можете стрибати, обманювати і стрибати через звичайні стіни. У всьому світі є вороги, яких можна перемогти, стрибнувши на голову або за допомогою сокири.

Те, що відрізняє Джека Окса від подібних ігор, це сама сокира. Ця гра дозволяє кидати сокирою, щоб виграти проти ворогів або зламати перешкоди. Ця сокира відіграє дуже велику роль на ігровій платформі. Коли ви кидаєте сокиру, вона прикріплюється до деяких предметів або ненадовго пливе в повітрі. Якщо ви натиснете відповідну кнопку після повторного кидання, ваш персонаж буде телепорований до місця сокири. Це дозволяє вам рухатися більше, ніж звичайний стрибок. У багатьох випадках доводиться поєднувати звичайний стрибок із сокирою, щоб перетинати дистанції чи перешкоди.

Щодо ігрового процесу, гра Джек Акс поділена на два основні елементи. У цій грі можна відкрити шість світів. Кожна з цих областей має позаземний світ з однією чи двома чорними дірами, які можна досліджувати. Під час дослідження ви будете ховати дорогоцінні камені в середовищах або місцях, які були приховані після завершення виклику платформи. Кожен світ просить вас зібрати певну кількість цих дорогоцінних каменів, щоб відкрити портал у наступний світ. Перш ніж покинути будь -який світ, у вас є боротьба з босом, яку ви повинні закінчити. Після того, як ви перемогли боса і набрали достатньо дорогоцінних каменів, ви можете перейти в інший світ і продовжити свою пригоду.

Єдине, що слід пам’ятати у Джек -Сокирі – як користуватися сокирою та її механізмами. Кидання сокири стає важливим механіком у грі, тому що без неї не можна рухатися вперед у грі. Сокира дає вам різноманітну зброю для ураження ворогів, але операційна система відіграє найважливішу роль. Я зізнаюся, що потрібно деякий час, щоб звикнути до механіки, яка веде до смерті. Але поза навчанням мені це сподобалось. Як тільки ви починаєте вчитися користуватися ним, ви починаєте літати на різних етапах з ним, де відчувається друга природа. Це в деякому роді діє як тире, але дає вам уявлення про те, як ви стрибаєте і куди ви його кидаєте, це може вплинути на риску. Ця гра добре справляється зі створенням завдань щодо побудови платформи, які змушують вас почувати себе добре, коли ви зможете правильно її використовувати. Зазвичай, коли ви звикнете, рух стає набагато плавнішим і легшим.

Хоча управління та рух загалом дуже плавні, але іноді виникають деякі проблеми, за яких ситуація йде не так, як вам хочеться. Бувають випадки, коли ви кидаєте сокиру і намагаєтесь рухатися до неї, а гра не розпізнає ваші дані. Але це лише даремно витрачає час на землю, і це не настільки дратує, тому що ви можете знову кинути сокиру, але іноді вам доводиться стрибати першою, перш ніж кинути сокиру. Коли це станеться, ти помреш. І смерть, яка не є твоєю провиною, є більш сумною.

На додаток до задовільного ігрового процесу, ця гра також мала дуже хороший дизайн рівня Джека Сокири. У кожному світі є своя унікальна тема та елементи, з якими потрібно боротися. Більшість світу попросить вас виконати деякі із зазначених цілей на додаток до пошуку самоцвітів та побиття боса. Зазвичай вони просто передбачають взаємодію з тим, що ви знайдете під час дослідження, але вони роблять хорошу роботу, роблячи кожен світ різним. Як правило, гра добре поєднує ці нові механізми, щоб зберегти речі свіжими та цікавими. Хоча я кажу, що я не прихильник плавальної механіки. В основному це було тому, що до нього було важко звикнути, тому що твій персонаж автоматично пливе вперед, тому важко уникнути деяких перешкод.

Щодо рівня складності Джека Ікса, можна сказати, що це незрозуміло! Не можна з упевненістю сказати, що ця гра важка або легка, частини гри можуть бути дуже важкими, але є й частини, які можна пройти дуже легко. Є більш складні частини гри.
Раджаб Смерть У грі ви втрачаєте деякі монети, коли помираєте, і повертаєтесь до свого останнього контрольного пункту або початку сторінки, яку ви щойно ввели. Нові контрольні точки / сторінки регулярно з’являються в грі, тому ви ніколи не втратите особливого прогресу, коли помираєте.

Загальна тема гри, мені сподобався загальний вигляд гри. У грі використовується піксельний стиль, який добре працює для гри. Кожен світ має свою неповторну зовнішність, яка була прекрасною і чарівною. У грі є цікавий світ для відкриття і це не нудно. Найбільша проблема з цією темою – це лише той факт, що не так багато історій для почуття. Історія гри підсумовується лише в пригоді, щоб зупинити нечисту силу. Під час своєї подорожі ви будете допомагати деяким жителям кожного світу у їхніх проблемах. Історія гри не слабка, але майже не історія в грі, тому, якщо для вас важливо наявність багатої історії в грі, ви будете розчаровані.

З точки зору часу завершення гри, це майже коротка гра, тривалість гри залежить від того, як грається. Якщо ви зробите хоча б одну справу, щоб завершити гру, ви закінчите гру набагато швидше, ніж хтось, хто хоче досліджувати та шукати більше дорогоцінних каменів. Ваші навички в іграх на платформер також можуть вплинути на тривалість гри. Ті, хто більш досвідчені в цьому стилі ігор і мають більший досвід у таких іграх, безумовно, будуть прогресувати швидше і більше і закінчити гру за коротший час.
З точки зору дизайну ігрового світу та ігрової графіки, Джек Екс був дуже задоволеним, ця гра з хорошим дизайнерським рівнем пропонує унікальні світи для серфінгу та нових відкриттів та викликів.

8
7.5
6.5
7

Ця гра, звичайно, не ідеальна, але це хороша гра платформер, і мені це дуже сподобалося. Це не ідеально, але прекрасно. Рівень складності гри не фіксований, але мені сподобалися складні виклики гри, а легкі кроки були як відпочинок між труднощами. Елементи управління, як правило, дуже хороші, але є деякі речі, які не розпізнають ваш ввід належним чином, і це трохи дратує. Я рекомендую платформерні та піксельні ігри.

7.3