Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure огляд

Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure огляд

У сьогоднішньому огляді ми розглянемо Lacuna. Ця гра, розроблена DigiTales Interactive, була випущена для персональних комп’ютерів у жанрах пригод і головоломок.
Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure – це перша інтерактивна гра DigiTales, і, на мою думку, як перша гра, вона показала прийнятну продуктивність.

У Lacuna є інший підхід до вирішення проблем, який підходить для людей, які просто зацікавлені в чудовій історії. Детальніше про Раджаба я розповім далі.

Історія починається, коли ви граєте роль Ніла, агента Центрального управління печерних досліджень (CDI). Дія гри відбувається в середині 1800-х років в альтернативному світі, де людство вже колонізувало кілька планет і місяців у своїй Сонячній системі. На жаль, люди все ще залишаються людьми, і тому, незважаючи на те, що вони розсіяні серед зірок і набагато більш технологічно розвинені, ніж ми, вони все ще страждають жадібністю, фанатизмом і великою соціальною нерівністю.

Може здатися, що історія Лакуни обертається навколо поточної політичної боротьби за незалежність Дервії, колонії гарян. Однак, як агент CDI, ви опиняєтеся втягненими в набагато глибший сюжет, який заплутаний у серії теорій змови, в яких задіяно багато людей, кожна зі своїми власними планами. Я думаю, якщо я хочу бути більш точним, я, ймовірно, зіпсую вам частину гри, якщо ви вирішите грати в неї, тому я кажу, що ви можете бути впевнені, що вам доведеться багато роботи з поліції. Робити, розкривати злочини, проводити дослідження та робити вибір.

Я маю зазначити, що Lacuna найбільше відрізняється від інших пригодницьких ігор. Замість того, щоб покладатися на розгадування головоломок, яке виконується за допомогою реальних внутрішньоігрових головоломок, які включають різні предмети та комбінації, як у багатьох іграх, вирішення проблеми Lacuna безпосередньо пов’язане з сюжетом гри. По суті, ви виявите, що досліджуєте різні ситуації і намагаєтеся дізнатися більше про конкретних людей і випадки. Наприкінці цих оглядів ви повинні нарешті подати звіт про свої висновки, де ви повинні вибрати серію варіантів на основі того, що ви дізналися. Однак, хоча гра дає вам достатньо підказок, щоб зрозуміти, що насправді сталося, ви повинні зібрати речі разом, вивчаючи докази, що робить гру набагато цікавішою, тому що ви можете отримати результати. Зробіть помилку, і ви отримаєте результат. З наслідками треба боротися

Однак ці звіти – не єдиний вибір, який ви робите під час гри. Ви також зустрінете людей, які стикаються зі своїми проблемами. Вони можуть захотіти або не захотіти допомогти у вашому дослідженні, залежно від того, що ви вирішите зробити для них. Ви дотримуєтесь закону, дотримуєтесь протоколу та ігноруєте їх прохання про допомогу, чи закриваєте очі і робите добру справу? Якщо так, то ви допомогли їм отримати доступ лише до інформації, яку вони мали, чи зробили це як взаємну любовну дію? Це всі питання, які я задавав собі під час гри.

Ця гра дійсно змушує задуматися. Ви знаєте, що гра дійсно хороша і переконлива, коли змушує задуматися про вибір, який ви хочете зробити. Деякі з цих варіантів навіть на таймері, тому вам потрібно швидко прийняти рішення. Очевидно, ці варіанти діалогу призначені не лише для відображення. Вони впливають на те, як розповідається історія, і, певною мірою, залишають цей простір принаймні для другої гри.

Тепер поговоримо про недоліки і недоліки цієї гри. У грі все дуже лінійно, хоча це дає вам свободу у виборі діалогів. Крім того, навіть якщо елементи керування непогані, я відчуваю, що гра могла б використовувати простішу схему керування. Замість використання клавіш WASD для переміщення, використання миші для клацання для переміщення, ймовірно, буде набагато краще.

6.5
7
6.5
6

На закінчення можу сказати, що Lacuna була успішною як перша інтерактивна гра Digitales, і серед ігор-головоломок може бути привабливим вибором, різноманітність рівнів та цікаве ігрове середовище разом можуть створити гарні моменти для аудиторії.

6.5