Marvel’s Guardians of the Galaxy огляд

Marvel’s Guardians of the Galaxy огляд

Сьогоднішній огляд Rajab – це гра, дія якої відбувається у відомому світі Marvel, Guardians of the Galaxy, грі, розробленій Eidos-Montréal та виданій Square Enix.
Ця гра доступна на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X і Series S, Nintendo Switch, Microsoft Windows.

Звичайно, ця гра не має нічого спільного з фільмом «Вартові Галактики» і є лояльною до коміксів, хоча деякі передові історії персонажів, представлених у фільмах, у грі однакові. Пітер Койл, на прізвисько Зоряний Лорд, все ще залишається людиною в десятиліття 80-х, було витягнуто з землі, щоб він не мав гарного життя в космосі, перш ніж очистити його вчинок. Гамора — прийомна дочка Тануса, яка стала обличчям. Дракс – вдова з планети Катат, яка не може зрозуміти іронії. Ракета — це космічний експеримент, який виконується залежно від неправильної чи правильної точки зору, а Грут — це дерево з трьох складів, яке розуміє лише його ракета.

Через дванадцять років після закінчення міжгалактичної війни, яка призвела до поразки Тануса та нещадної імперії Читаурі, ми стикаємося з охороною. Ви граєте Пітера Койла, пілота міланського космічного корабля і нововиявленого лідера «Вартових Галактики» — угруповання найманців, яке буквально все робить за гроші. Друзі та колеги Пітера — це тернисті й егоїстичні люди, які все ще знають один одного, і ваша робота — тримати їх у черзі на знищення, а потім рятувати галактику якомога далі.

З точки зору характеристики, ця гра показала хорошу продуктивність, а персонажі чудові.

На початку гри вам часто доводиться захищати Гамору. Крім того, на початку гри у вас є можливість кинути ракету в слот, який буде зламаний панеллю, яка створює міст, який використовується для перетину. Будьте обережні, щоб не засмутити його.

Гра поважає ваші рішення та вибір і дає вам цікаві результати. Гра призупиняється, і у вас є кілька секунд, щоб зробити свій вибір, перш ніж дія відновиться. Бої захоплюючі та захоплюючі.

Герої живі в Guardians, і це робить їх найбільшим шармом гри. Вони реагують на те, що ви робите, і на ваш вибір. Гамура часто казав мені, що я не довіряю йому, щоб він сам переслідував поганого чоловіка, і що якщо ти шукаєш одну з численних колекцій у прихованих куточках гри, тобі зателефонують і звинувачують у тому, що ти даремно витрачаєш час.

Бійка — найменш приємна частина гри, але вона недостатньо велика, щоб розірвати угоду. Як Пітер, ви оснащені пістолетами, які стріляють кулями стихії, і ви також можете керувати своїми охоронцями і попросити їх виконати одну з трьох стандартних здібностей або дуже особливий рух. Після того, як ви оволодієте системою спотикання, елементарними властивостями та командою, боротьба стає досвідом, який триває довго, а не отримує задоволення. Існує достатньо різноманітності в слабких сторонах, небезпеці навколишнього середовища та здібностях ворога, щоб поєднання вдалих комбінацій разом не дуже повторювалося, але бій – це не те, що гра сяє. Вороги не важкі, вони забирають багато часу, і коли ланцюги гри б’ються з послідовними секціями, повними найбільших і найкрасивіших видів монстрів, вона стає слимаком. В кінці є особливо непробачна послідовність, яка представляла собою нескінченний коридор полів битв, де частини платформи не перетиналися, щоб перервати дію. Це була найнудніша частина гри.

Контроль мені теж не сподобався. Дуже легко було пройти мої дроти, коли я намагався керувати ракетою для запуску гранати, утворився компакт. Об’єднання — це чудова здатність, яка зацікавить вас або всіх, залежно від вибраного діалогу. Вони починали як мила їжа, але швидко стали дуже старими. У грі, в якій герої дуже добре реагують на події у своїй сфері, скупчення — це дивне відхилення. Коментарі The Guardian ніколи не підходять для битви, і якщо ви створюєте один з них під час битв з босами, вони навіть не згадують, з ким ви боретеся. Тумби – це також несподіване джерело щастя. Окрім створення інтересу та зцілення для членів партії, huddle грає пісню зі списку успіхів вищезгаданих 80-х абсолютно випадковим чином. Я вас не знаю, але коли я думаю про захоплюючу пісню з 80-х, я не думаю про «погану репутацію». Я думаю про те, «розбуди мене перед тим, як підеш». Гра була домовлена ​​… повторена. Протягом усієї гри я жодного разу не скомпілював «Holding Out For A Hero» Банні Тайлера після компактного, навіть якщо ця пісня транслювалася в будь-якому з рекламних відео гри. Я шукав героя, але ніхто не прийшов.

8
8.5
8
7.5

Ця гра є захоплюючою грою, яку варто спробувати фанатам цього комікса та шанувальникам Marvel, вона має сильні візуальні ефекти, красиву та потужну характеристику та сильний та цікавий розповідь, тому, якщо ви шанувальник цього жанру, будьте впевнені спробувати зробити.

8.0