Revita огляд

Revita огляд

Сьогодні ми переглядаємо гру в стилі шахрайства Revita, гру в жанрах пригоди, платформера та шутера, видану Dear Villagers для персональних комп’ютерів.

Ця гра, розроблена компанією BenStar, перенесе вас на залізничну станцію під назвою Memoria, де станція на найнижчому рівні дозволяє вам сісти в потяг, щоб вирушити в пригоду, повзти по підземеллям. Під час подорожі до підземелля у вас є завдання очистити кімнату від ворогів і піднятися на ліфті на наступний поверх, щоб піднятися на вершину кожного. Кожне підземелля складається з різної кількості поверхів, з розбитою підлогою майже наполовину і головою підземелля в кінці кожного поверху.

Наприкінці кожного запуску ви повернетеся до Годинникової вежі, де ви зможете взаємодіяти з деякими цікавими NPC, щоб розблокувати нові артефакти, зони з годинниковою вежею та підземелля, і, звичайно, перейти до іншого запуску. Звучить занадто просто? Чесно кажучи, так воно і є, але не повзання в підземеллі-розбійці приносить цій грі найбільший шарм. Вона полягає в ігровому процесі, мистецтві та деяких інших менших ігрових компонентах, які є помітними.

Revita надає художньому стилю дуже старомодне відчуття, але робить це дуже плавно. Моєю початковою реакцією на деякі скріншоти було поглянути на оновлення деяких старих ігор MegaMan. Поринувши в гру, я був дуже радий, що рух екрану не викликає проблем з анімованим фоном, а 8-бітний стиль не впливає на ігровий процес.
Чорні діри мають художню основу, і якщо ви бачили деякі з моїх статей, ви знаєте, що я люблю цей стиль. Проблема, однак, полягає в тому, що цей фон часто затьмарює ваш погляд на деякі речі, які ви повинні бачити. Перебувати на останніх поверхах другого підземелля було настільки неприємно, що він був убитий лише підлоговим шипом, поставленим не дуже гарною трубою. Загалом, ці розчарування дуже невеликі, а графіка добре відповідає грі. .

Ви отримуєте дійсно цікаві цифрові пісні з цікавими звуковими ефектами для різних взаємодій і дій, які ви виконуєте. Звук не відхиляється від гри і лише додає хороший шар глибини. Також під час роботи я дозволив грі працювати у фоновому режимі, щоб я міг слухати музику годинника на вежі з годинником.

Однак я знову знайшов щось на стороні аудіо, що було для мене неналежним. У відеоіграх зазвичай є напівповторна музика – вони повинні бути. Різні гравці проводять різний час, перетинаючи рівень. Хоча музика добре справляється з цим повторенням, звуку стрільби не було. Оскільки ви стрілець-близнюк, а у вашого персонажа немає обмежень на боєприпаси, насправді немає причин припиняти стрілянину з точки зору ігрового процесу. Насправді, це хороша стратегія ніколи не відмовлятися від стрільби. За винятком шуму, якби я відразу грав довго, то нескінченний брусок рушниці терся об мене.
У міру того, як ви прогресуєте і набираєтеся сили, гра збільшує ризики, щоб переконатися, що вам все ще кидають виклик, що чудово.

З точки зору управління, гра дуже гладка. Контролювати відстань на приладовій панелі дуже легко, і є кілька цікавих керуючих взаємодій, як-от ковзання по льоду в третьому підземеллі.

Те, як ви відкриваєте нові артефакти, дуже приємно отримати. Вороги можуть випадково випустити ключ від в’язниці, який ви можете віднести до NPC і розблокувати новий артефакт, який можна придбати, щоб він випадковим чином з’являвся у ваших виступах у підземеллі.

Кожного разу, коли я відкривав артефакт, я був схвильований, що мав можливість використати його для майбутнього виступу. Проблема, яку я неодноразово стикалася, полягає в тому, що багато з розблокування штучних замків безпосередньо пов’язані з торгівлею вашим здоров’ям проти влади, а у вас не так багато здоров’я. Мені це дуже подобається концептуально, але я виявив, що в першому підземеллі, якщо я потрапив кудись раніше, я не міг вибрати більшість доступних артефактів. Це було розчарування. Проте він дбає про те, щоб гра ніколи не втратила свого непростого шарму, що змусило мене повернутися, щоб попрацювати.

7
6.5
5.5
6.5

Моя остаточна думка щодо цієї гри така: якщо Revita зводиться до одного, то це було весело, ця гра дуже весела, але, на жаль, вона не може мати глибокого впливу на мене, і якщо у вас немає великих очікувань, ви можна розважитися з Revita та її світом.

6.4