Огляд гри Shatter Remastered Deluxe

Огляд гри Shatter Remastered Deluxe

У 2009 році на ринок вийшла гра Shatter, яка наробила багато шуму. Простота і в той же час привабливі елементи геймплея, яких до того часу не було на ігрових консолях і персональних комп’ютерах, зробили гру надзвичайно популярною серед любителів військових ігор. Тепер, через 12 років, його оновлену версію з кращою графікою та кращими змінами випустила одна з найбільших розважальних компаній у світі Netflix.

Версія гри Deluxe, яка тепер доступна на консолях нового покоління, має деякі зміни порівняно з першою грою, які роблять її вартою. Історія гри дуже проста і зрозуміла. З точки зору запеклих геймерів і критиків, гра навіть не має сюжету, а просто слідує простій лінії процесу для прогресу в ігровому процесі. Однак ми повинні зазначити, що суть гри полягає в її привабливому ігровому процесі, який може розважати вас годинами та дарувати вам азарт.

Сюжет гри розповідає про героя, який намагається позбавити галактику від злих створінь, а ви в ролі цього героя намагаєтеся їх знищити протягом 9 частин гри. Але історія зовсім не важлива. При першому погляді на гру ви згадаєте старі ігри на консолях Atari, ви – корабель, який безперервно стріляє, в режимі 2D, вражаючи кораблі перед собою. Правильно, той самий знайомий геймплей, який ми бачили в старих іграх Shatter. Ця гра намагалася покращити звичний геймплей цього стилю ігор і створити більш цінний досвід.

Елементи в грі зроблять вас залежним. Особливо після того, як Netflix випустив гру для мобільних телефонів і новіших платформ, таких як Nintendo Switch, щоб гравці могли знищувати ворожі кораблі після важкого досвіду жорсткіших ігор. Завдяки наявності цих елементів і, звичайно, особливої ​​магії, яка вас приваблює, гра значно підвищує повторюваність і робить вас залежними.

У грі ви проходите через 9 різних планет і намагаєтеся очистити їх від ворогів. Наприкінці кожної з цих планет відбувається битва з босом (боротьба з останнім гігантом), яка може створити для вас великий виклик. По дорозі вас чекає багато випробувань, які можуть спонукати вас пробувати гру знову і знову. Ступінь складності гри дуже сприятливий, і ви не раптово зіткнетеся з великими труднощами, тому що після закінчення кожної секції та після перемоги над босом ви отримаєте бали, які зможете використовувати для підвищення рівня свого корабля Нехай він стане сильнішим, ніж раніше, і з повними руками переходьте до наступних кроків.

Цей хороший баланс у грі та елементи, які ідеально скоординовані один з одним, роблять гру дуже зручною для повторного відтворення. Крім того, дуже легко освоїти гру, а дуже просте та плавне керування грою сприяє блискучому досвіду гри. Під час гри у вас не виникне проблем з керуванням грою навіть один раз, і це робить цю гру кращою, ніж інші подібні ігри.

Візуальна графіка гри в цій оновленій версії була значно покращена, і якщо в оригінальній версії була проблема з графікою гри, її було повністю виправлено в цій версії, і тепер ми бачимо хороші та повні зображення в гра. Кольори, які були старими та тьмяними в оригінальній грі, були повністю покращені в цій версії та подарують вам найкращі враження від гри.

Звук гри був значно покращений відповідно до покращеної графіки. В оригінальній грі звуки були дуже простими, лише з кількома простими звуковими елементами, а музика гри була лише серією простих нот, які звучали протягом усієї гри. У цій версії звуки були значно покращені, і різні звуки можна почути від різних ворогів, а також від різних кораблів, які ви отримуєте в грі. Музика гри також була додана, і ми більше не будемо чути музику, що повторюється під час гри, і з кожним повторенням гри нова та захоплююча музика досягне ваших вух.

Те, що, як очікується, буде покращено у версії Remastered, як-от технічне вдосконалення графіки та ігрового процесу, полягало в додаванні нових етапів до гри, які можуть запропонувати повнішу гру та більше досвіду. У грі не було жодних змін порівняно з минулим у дизайні етапів, і етапи точно в такому ж порядку та прогресі, і ця проблема може трохи зіпсувати повне враження, яке ми отримуємо від ігрового процесу Remastered версії. . Хоча, можливо, з точки зору багатьох фанатів і геймерів, цього возз’єднання з кращою графікою достатньо для цієї версії, але здається необхідним згадати цей момент в цілому.

Перероблена версія Shatter — чудовий і привабливий ремейк для шанувальників цієї старої гри. Елементи ігрового процесу, які були значно покращені в цій версії, забезпечать вам кращі враження від оригінальної гри. Технічне вдосконалення гри з точки зору музики та графіки підвищує цінність досвіду цієї версії. Відсутність додаткових розділів і новіших етапів у грі викликає враження у певної аудиторії. Не відмовляйтеся від цієї гри, навіть якщо вся гра варта досвіду

Графіка
10
Геймплей