Огляд гри Song of Horror

Огляд гри Song of Horror

Ігри жахів завжди мали своїх шанувальників і були частиною вибору багатьох геймерів старого та нового покоління. Деякий час епізодичні назви в різних жанрах і, звичайно, більше пригод стали популярними на ігровому ринку. Ініціатором цього шляху, безумовно, були Telltale Games, які спонукали багато інших великих і малих компаній створювати епізодичні ігри, представляючи кілька якісних назв і навіть вигравши одну з них за найкращу гру року.

Випуск епізодичних ігор мав багато плюсів і мінусів; Деякі люди вважали, що історія 20-годинної гри не є приводом для її фрагментації і повинна бути представлена у повному заголовку, а інші вважали, що презентація цих ігор, окрім того, що викликає у гравця більше хвилювання, ігровий світ ближче до фільмів та серіалів. . Я погоджуюся з другою групою. Можливо, якби це було 10 років тому, і ринок був повний одиночних ігор та ринку гарячих історій, я б сказав навпаки; Але в умовах поганого оповідання це теж добре.

Сьогодні ми познайомимо вас з однією з інших епізодичних ігор та розглянемо її. Назва “Song Of Horror”, зроблена не дуже відомою студією Protocol Games і випущена Focus Home Interactive, яка була повністю випущена 16 травня 2020 року, є однією з найшанованіших ігор цього жанру, добре розробленої її творчі творці. Є. Назва, яка, як і її назва, ймовірно перегукується зі звуком страху у вашому тілі і змушує ваше тіло тремтіти. Приєднуйтесь до нас у перегляді “Song of Horror”.

Ця гра доступна у стилях пригодницька гра, головоломка відеоігри, жахи для PlayStation 4, Microsoft Windows, платформ Xbox One.
По -перше, назва гри, ймовірно, привернула вашу увагу. Вважається, що назва походить від внутрішніх подій гри або що це всього лише біографія твору. Творці цієї гри зробили розумний вибір. Тому що обране ім’я пов’язане з обома.

Історія гри розповідає про співробітника видавництва на ім’я Даніель, який змушений піти страшним шляхом на прохання свого начальника.
Бос Даніеля зв’язується з ним і повідомляє про зникнення одного з їхніх клієнтів, клієнта, з яким він уклав важливий контракт на видання книги. Чекає його.
Коли він заходить у будинок, закриті валізи, дивні символи на стіні та інші дивні речі викликають у Даніеля здивування та цікавість. Після кількох гастролей він помічає двері в незвичному місці біля сходів і заходить у них, але після того, як Даніель заходить у ці двері, проходить два дні, поки не відбудеться основна гра, і досі немає новин про нього. Тепер вам доведеться по черзі грати в одну з дружин Даніеля, начальника або електричного техніка, і шукати в різних розділах, щоб знайти секрет його зникнення.

Перша проблема починається тут, тому що не має значення, якого персонажа ви оберете, врешті -решт сюжет, який ви пройдете, буде таким самим, якщо ми очікували слідувати різній історії залежно від вибору кожного персонажа. Більш того, зміна характеру на початку роботи, крім того, що вона пригнічує сильне бажання гравця продовжувати грати роль Даніеля, але також не дає йому кращого та привабливого шляху, і це стає основним викликом перший епізод з точки зору історії. Це стає. Слідування історії нового персонажа не дає багато інформації про членів будинку, а також не дає жодних цікавих підказок про істот, голову яких там знайшли, і це дуже розчаровує.

Ігрова система – це те, що очікується від нових ігор жахів. Маленькі та великі головоломки, погоні та переховування, в яких найменша помилка може призвести до смерті. У деяких випадках вам доводиться закривати двері, а в інших також звук вашого дихання може привести вас до жахливої смерті. Також, як і інші ігри жахів, персонажі не є героями, персонажі Пісні жаху постійно тікають і знаходять спосіб позбутися цієї ситуації.

У цій грі немає героїв, бійок та оборони, ваш єдиний захист – приховатись, деякій аудиторії подобається цей стиль гри, а деяким подобається зустрічатися з монстрами та страшними персонажами у грі, і це дуже особисто та зі смаком. Я думаю, що ці ігри є більш страшними, що ви не можете нічого зробити, щоб усунути свій страх, і вам просто потрібно сховатися і втекти, але страх також має своє визначення для кожної людини. Помилки в ігровому процесі, особливо під час стрибків та виконання інших справ, які, на щастя, мало повторюються. Для того, щоб ця гра була страшною, вона не дуже успішна в перші години і не може відчувати страху, що кожна аудиторія гри жахів любить її випробувати, і адреналінової любові, яку потрібно випустити під час гри, але якщо ви зачекаєте хоча гра крок за кроком стане страшнішою, але не очікуйте від неї занадто багато. Страх, з яким має справу “Пісня жахів”, – це психологічний страх, стрес і тривога, події, які Ягве мають менше місця в цій грі.

Під час гри, щоб просунути історію, вам доведеться знайти різні інструменти, які іноді доводиться поєднувати, щоб зробити ще один крок до кінця гри, деякі з них знаходяться в присутності демонів та страшних істот у грі, іншими словами, вам потрібно шукати необхідні речі, коли ви ховаєтесь у страху перед істотою і тікаєте.
Деякі головоломки в грі цікаві та складні, але в деяких випадках свідчення надто простих головоломок змусить глядачів нудьгувати. Будь то запальничка, факел або ліхтар. Не має значення, яке у вас джерело світла, ви направляєте світло з правильним аналогом і шукаєте навколишнє середовище, з обертанням та напрямком світла, символи та підказки будуть виявлені.

З точки зору графіки, «Song of Horror» не працювала добре і не нагадувала ігри того ж покоління і виконувалась гірше, ніж очікувалося, хоча я бачив, що ця гра зроблена незалежною студією. Високих очікувань щодо графіки та якості У мене не було візуальних ефектів, але вона також працювала гірше, ніж я очікував, і не задовольнив мене. Дизайн та ігрове мистецтво також були нижчими, ніж я очікував від жахів нового покоління. Такі ігри, як «Сайлент Хілл» та «Резидентське зло», вони були однією з найстрашніших та найпотужніших ігор свого часу, і вони дуже задовольнили глядачів. У них була дуже низька графіка порівняно з прогресом зараз, хоча вони були чудові в порівнянні зі своїм часом, але для мене та аудиторії нових поколінь ігор та графіки вони бачили та грали у чудові ігри, цю гру як гру для нового покоління, повинен був би виступити краще, можливо, в деяких випадках графіка та мистецтво гри також вплинуть на те, що вона стане більш страшною.

Саундтрек гри є відносно задовільним і має хороші музичні твори, але він все одно міг би бути сильнішим і кращим і стати однією з сильних сторін гри, адже хоча музика в грі хороша, вона добре вписується в ситуацію. У них цього немає, і вони могли б виглядати набагато сильніше і красивіше з гармонією, яку вони створюють з навколишнім середовищем та подіями.
Навколишнє середовище та атмосфера гри, незважаючи на її погану графіку та дизайн, мають темну та значну атмосферу, яка допомогла зробити гру ще страшнішою.

Проблеми Пісні жахів, як я вже згадував вище, включають поганий і невдалий початок, що є важким тягарем для епізодичної гри і розчаровує у залученні аудиторії, нижчою, ніж очікувалося, графікою, яка могла бути набагато кращою та більшою привабливий. , Занадто прості загадки, які змушують вас нудьгувати, деякі помилки в грі, які можна ігнорувати, та ігрова музика, яка не відповідає моментам та умовам і збентежить аудиторію, але ця гра – це гра, яка може виникнути навіть після початку перший епізод, який дуже розчаровує, вартий ще одного шансу, і якщо ви любитель ігор жахів, в яких ви не хочете діяти сміливо і постійно переслідувати, ця гра може стати одним із ваших виборів.

6
7
6.5
6.5

Пісня жахів-це гра жахів, яка має багато недоліків, деякі з яких можна не помітити, а інші не можна ігнорувати, але, незважаючи на свої проблеми, варто пограти, особливо для шанувальників цього жанру негероїчних ігор жахів і пошуку та Сховати. І якщо ви ще не пробували цю гру, і у вас немає проблем з її простотою, і ви не прагнете кинути виклик собі і шукаєте моментів гри в страшному середовищі та атмосфері, ви можете дати їй шанс і стати терпляче до її сюжетної лінії та звикнути до злетів та падінь гри та її ігрового процесу.

6.5