Song of Iron огляд

Song of Iron огляд

Сьогодні ми до ваших послуг, переглянувши гру «Пісня про залізо». Приваблива гра, яка пропонується у стилі пригод та боїв на платформах Microsoft Windows, Xbox Series X та Series S
а також Xbox One.

Ця гра створена та видана Resting relic and Escape LLC. Resting Relic – це студія розробки сольних ігор, започаткована Джо Вінтером, художником та розробником Long Game. Пісня про залізо – це перша назва нової студії, яка прагне запропонувати красиві та цінні ігри для людей, які шукають унікального, але якісного досвіду всюди.

Історія гри починається з трагічного випадку, село спалене і зруйноване. Ви знаходитесь у ролі воїна вікінгів (ви можете вибрати стать свого персонажа з чоловіка та жінки), який не має імені. А коли він повернеться, його люди будуть атаковані та знищені, і його навіть змусять попрощатися зі своєю коханою, а щоб врятувати єдиних вцілілих у селі, ви опинитесь на шляху до великого храму.

Але, як і очікувалося, шлях не короткий і не легкий. По дорозі вас чекають важкі та легкі битви з гнівом природи, людей, орків та гігантів. Ніщо не завадить вам ускладнити ваш шлях. , І з цієї причини ви знайдете на своєму шляху інструменти, щити та зброю, які полегшують вам боротьбу.

Але різноманітність зброї настільки велика, що нудить. Будьте готові зіткнутися зі світом проти вас. Для переслідування використовуйте луки, сокири та щити, але будьте обережні, зброя може бути втрачена, стріли закінчуються, а щити зламані. Тож будьте обережні, адже ваша недбалість у бою може легко коштувати життя. Ви закінчили.

Коли головний герой відкриває захоплюючий ігровий світ, у більшості його пригод у нього є лише один супутник: власні думки.
Він не супроводжує інших бійців, діалоги низькі, музика навмисно низька і сценарії прекрасні. Тож гра може ефективно відтворити почуття самотності перед світом. Прекрасна метафора помсти головного героя.

Бойова система гри така, що вона повністю поміщає вас у бойове середовище і передає вам почуття. Перекидання, біг, ухилення та багато атак, які можна зробити ворогам і знищити їх. Ви можете битися з луками та стрілами або кидати предмети та інші речі. Але пам’ятайте, що для перемоги в битві з ворогами потрібно бути дуже обережним. Вони сильні і можуть знищити вас одним ударом, але ви повільні і стійкі.
Ви крок за кроком ставатимете сильнішими у боях. З кожним боєм ви будете розуміти, як реагувати в кожній ситуації, коли використовувати яку зброю і чи потрібно втікати і таємно продовжувати свій шлях і пліч -о -пліч зі своїм ворогом. Перетнути або перемогти їх у рукопашному бою. Цей процес вимагає часу, але цікавий і захоплюючий. Тому що характер гри – помста. Помста, яка виникає внаслідок втрати коханої людини, руйнування місця народження та смерті невинних людей, тому боротьба є основним учасником цієї гри.

В останні роки ми бачили багато ігор з природою міфів про культуру вікінгів у різних областях, спочатку з вікінгами, а потім із Assassin’s Creed Valhalla. “Пісня про залізо” наближається до цих шедеврів і робить це з великою повагою до надихаючих міфів, відтворюючи найкращі північні пейзажі, періодичні обладунки та звукові ефекти від елементарних музичних інструментів до передачі металевих мечів. Повільно Ще одна чудова подорож до захоплюючого історичного періоду.

Саундтрек до «Пісні про залізо» також чудовий і гідний назви гри. Це резонанс заліза, потужний, вікінгів, з оригінальністю та войовничим духом. Розкидати.

Ігрове середовище, створене за допомогою Unreal Engine, має багато деталей, вітер, рух води, скелі та символи, дуже добре спроектоване та ідеально підібране середовище також є однією з сильних сторін Пісні про залізо. Печери, водне середовище, природа Фантастичні та привабливі, що змусять вас насолодитися цією грою якомога більше.

На мій погляд, мабуть, єдина слабкість, яку можна побачити у Пісні про залізо, – це, мабуть, контроль над атаками та деякими рухами, що з часом також стає легшим і не становить великої проблеми.

Хоча дослідження узгоджується з двовимірним характером гри, воно послідовно включає в себе не більше, ніж просто рух зліва направо. Малювання, розгадування головоломок, натискання та перетягування об’єктів – все це розвивається у світі гри. З дуже мало підказок, але без розчарувальних головоломок. Це ще одна область, яка дійсно занурює гравця в історію. Короткий погляд на головоломки по дорозі, такі як штовхання ящиків та вирубування дерев, показує, що гра Inside гра подібна.

9
8.5
8
9

Пісня про залізо - це гра, яка на чотири -п’ять годин перенесе вас у відважний, прекрасний і потужний світ вікінгів серед пишної природи, чудової музики, захоплюючих поєдинків та людських емоцій. Це буде розважати вас годинами і, безсумнівно, буде цікавим досвідом. Розділ буде для любителів бойових та пригодницьких ігор. Якщо ви також потрапили у світ вікінгів, швидких боїв та чудових пригод, не соромтесь придбати цю гру.

8.6