The Dark Pictures Anthology: House of Ashes огляд

Ми всі знайомі з серією Dark Pictures, серією, яка є однією з найпопулярніших серед фанатів жахів, і, незважаючи на слабкість деяких ігор цієї серії, шанувальники жахів завжди чекають наступних ігор цієї серії. Осінні дні біля Хеллоуїна, вночі, коли привиди бродять по деревах і дивляться на вас, а страшні монстри чекають з-під ліжка, щоб схопити вас за ноги і погодуватися вашим страхом, сьогодні перегляньте гру Нове цієї колекції, House of Ashes, ми з вами дорогі.

House of Ashes, розроблений іграми Supermassive і керований відомою компанією Bandai Namco, щойно був випущений і в нього можна грати на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X і Series S, Microsoft Windows доступна для користувачів.
Історія цієї гри відбувається в підвалі храму в Месопотамії в перші дні людської єресі. Під полум’ям війни в Іраку ви керуєте п’ятьма персонажами в Будинку попелу, які помилково потрапляють у руїни під час звичайної місії. Вони опиняються розгубленими і губляться серед цих руїн. Але не знаючи про те, що вони спостерігають у темряві, життя цих персонажів залежить від вашої поведінки та вибору, і з вашим вибором вони можуть вижити. Або втратити життя.

Згідно з попередніми іграми, у цій грі персонажі представлені вам майже повністю, що, звичайно, не має великого значення, але залежно від типу персонажів, ви повинні бути обережні у своєму виборі, якщо ви не хочете, щоб хтось був вбили, а ти сам винен. І будь твоїм вибором! Зв’язок між персонажами та особистісним зростанням кожного персонажа також змінюється з вашим вибором і стає міцним і слабким.

Хвилювання справді стоїть на першому місці в цій серії ігор, мені подобаються кнопки, які натискаються в середині погоні, наприклад, кнопка, яку потрібно натиснути швидко, щоб закрити двері для ворогів і врятувати життя, тож ви повинні не дивитися на очі для екрану, тому що найменша затримка і помилка можуть призвести до необоротної трагедії. У деяких ситуаціях ви можете покласти своє життя на долоні і не залишити нікого, щоб бути захопленим смертю. Або ви можете добровільно і природно дозволити їм померти і втекти наодинці, вибір за вами!
Новим моментом у цій грі серед інших ігор серії є її камера від третьої особи, якою може керувати гравець, яка, звичайно, не показує гарної продуктивності в деяких місцях, що є одним із негативних технічних моментів у цій грі. .
Те, що я згадав вище і ще раз підкреслюю, — це бути обережним у своїх рішеннях і діяти швидко, все йде відповідно до вашої продуктивності та швидкості дій, і якщо згідно з вашими вчинками помилка призведе до поганої аварії. Майте на увазі, що ніщо не може бути компенсовано, і той, хто вмирає, ніколи не воскресне.

Персонажі хороші, діалоги цікаві та прораховані, у грі багато вимушених стрибків, але ми також бачимо хорошу гру в повільних страхах. У цій грі речі пов’язані з храмами, будинками мертвих і богами тисячоліть. Видно, що для мене, хто любить міфи, це було дуже приємно, гра відбувається між руїнами Месопотамії та серед полум’я війни, Месопотамії, яка дуже популярна серед археологів та любителів міфів та міфів жахів. Відомий.

Події історії не швидкі й йдуть трохи повільно, а наслідки ваших рішень іноді показуються вам пізніше, що вам доведеться трохи потерпіти. Особисто для мене взаємодії в грі було недостатньо, і я вважаю, що комунікаційної платформи, яку повинна мати аудиторія з грою, не було, і гра була чимось середнім між фільмом жахів і грою жахів, яка, звісно, ​​була більш схильною бути фільмом.

Атмосфера The Dark Pictures Anthology: House of Ashes — це захоплююча гра, страху, прихованого в темряві серед руїн, достатньо, щоб у вас стало дибки, а стрес, який викликають у вас ігрові ситуації, викликає захоплення.

Гра відносно довга, історія гри, не дивлячись на те, що вона була трохи кліше, мала великий потенціал і могла б сказати більше, тому що, хоча гра довга, вона не має нічого особливого, щоб запропонувати та розповісти аудиторії .
З точки зору візуальних ефектів, House of Ashes показав хороші результати і показав задовільну продуктивність, хоча в цій сфері він міг би бути і краще. Дизайн персонажів також міг би бути ефективнішим.

Голоси хороші і, в залежності від ситуації, вселяють у глядачів відчуття страху смутку чи розчарування, і в цьому плані я залишився задоволений виконанням гри.

Сцени, в яких ви берете під контроль ситуацію, повинні були бути страшнішими, але елементів гри небагато, тому гра була менше про жах, якого я очікував, і про місця, де я дійсно злякався, і про адреналін, якого я хотів. Надав можливості, які вимагали моїх швидких дій.

7
7.5
7
8

House of Ashes — одна з інших ігор серії Dark Pictures, яка в деяких областях показала хороші результати, а в інших — погана. Загалом, це хороша гра, особливо для цих днів, коли страх є пріоритетом. Господарі та ми всі шукаємо чого боятися на Хеллоуїн. Це гарний вибір і має похмуру та страшну атмосферу, яку ми хочемо.

7.4