The Smurfs: Mission Vileaf огляд

The Smurfs: Mission Vileaf огляд

У сьогоднішньому огляді ми перейдемо до кумедних синіх істот, з якими більшість з нас знайомі, здогадка правильна!
Смурфики! Приєднайся до нас.
The Smurfs – Mission Vileaf, розроблена OSome Studios і видана Microids, є пригодницькою грою в стилі платформера.

Ваша головна мета в The Smurfs – Mission Vileaf – позбутися села Смурфиків і прилеглих районів. Злу рослину поширив злий Гаргамель, намагаючись ув’язнити Смурфів. Але він також дуже токсичний, тому може бути катастрофічним для лісу, якщо швидко не боротися з Vileaf.

Розробник Epic Games Harmonix вибирає “Rock Band”

На щастя, Папа Смурф зараз у авангарді всього: він створив потужну протиотруту від отруйної рослини, і за допомогою морозильної камери смурфики Смурфики можуть відновити уражені рослини. Таким чином, отримавши Smurfizer, ви візьмете контроль над кількома смурфами під час блукання ігровим світом, і ви зіткнетеся з Vileaf і врятуєте село.

Справжнє дійство з ремонту заводів у місії Smurfs – Wilaf дуже розслабляє. Просто утримуйте курок, щоб випустити спрей протиотрути, і коричневі плями пошкодженої трави знову стануть зеленими, нагороджуючи вас невеликою кількістю валюти за це. Я можу із задоволенням блукати навколо, просто відроджуючи зелені насадження Смурфів, але в Mission Vileaf є більше, ніж це. Є створіння, які постраждали від Vileaf, яких потрібно відбити, складні частини платформи, які потрібно перемогти, смурфи, які потрібно врятувати, і відносно великий світ, який потрібно відкрити.

Smurfizer, поряд зі здатністю відновлювати життя рослин, має в своєму арсеналі ряд інших прийомів, які можна розблокувати під час гри. Його можна використовувати як тимчасовий реактивний ранець і дозволяє Смурфу ковзати в повітрі протягом короткого часу після стрибка. Його також можна використовувати для виконання потужного ривка, і обидві дії часто потрібні, щоб перетинати ігровий світ. Здебільшого навігація приносить задоволення. Пружинні гриби та плаваючі літаючі платформи забезпечують платформи для стрибків для досягнення більш високих точок на карті, а поєднання їх із можливістю переміщення або ковзання означає, що подорожі на великі відстані рідко бувають важкими.

Навігація, однак, може бути складною, і, враховуючи, що гра в першу чергу орієнтована на молодих гравців, це змушує мене задуматися, чи OSome Studio іноді втрачає свою цільову аудиторію. Наприклад, довгі розриви часто вимагають обережного використання стрибків, ковзання та бігу, що може означати неправильний розкид введених даних на контролері. Для молодих гравців це буде дуже складно.

Бій також може бути нудним, навіть у простіших умовах складності. Головним ворогам просто потрібно деякий час підірвати за допомогою Smurfizer, щоб їх перемогти. Інших треба стрибнути, потім підірвати або занурити в нього. Поодинці або невеликими групами жоден ворог насправді не становить проблеми. Але деяка війна кидає на вас кілька типів ворогів, а це означає, що уникнути поранення може бути дуже важко.

Однак ці невеликі розчарування означають, що, хоча гра явно орієнтована на дітей, Smurfs – Mission Vileaf досить приваблива і для дорослих. Якщо ви шанувальник 3D-платформ, незалежно від вашого віку, вам, ймовірно, сподобається грати набагато більше, ніж ви очікуєте. Це допомагає бути дуже добре зробленим. Цінність виробництва висока, з вражаючими візуальними ефектами та хорошим звуком. Кожна область ігрового світу виглядає фантастично, а досліджувати її — приємно.

8
7.5
7.5
механіка
7

Нарешті, я повинен сказати вам, що ці маленькі розчарування означають, що, хоча гра чітко орієнтована на дітей, Smurfs - Mission Vileaf досить приваблива і для дорослих. Якщо ви шанувальник 3D-платформ, незалежно від вашого віку, вам, ймовірно, сподобається грати набагато більше, ніж ви очікуєте. Це допомагає бути дуже добре зробленим. Цінність виробництва висока, з вражаючими візуальними ефектами та хорошим звуком. Кожна область ігрового світу виглядає чудово і цікаво досліджувати, і особисто мені сподобався ігровий світ і його вивчення.

7.5