Trigger Witch огляд

Trigger Witch огляд

Сьогодні в огляді, який ми підготували для вас, шановні глядачі, ми звернемо увагу на гру від компанії Rainbite, яка доступна в іграх Shooter Video Game, Action-Adventure, Top-down і для Xbox Series X і Series S, Платформи Nintendo. Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One випущено EastAsiaSoft.

Історія полягає в тому, що ви граєте за чарівника, який є частиною ордену, який спеціалізується на вогнепальної зброї та прагне врятувати світ, що нагадує класичну гру Zelda. Ця подорож розгортається величезним світом із кількома територіями, схожими на підземелля, повними ворогів, яких потрібно вбити, і ключами, які потрібно знайти. Хоча цей тип гри може здатися знайомим, бойова стрільба надає їй справді унікальне відчуття. Завдяки широкому розмаїттю зброї та кількома способами її оновлення та налаштування є багато способів наблизитися до бою, а пошук компонентів для оновлення виведе вас за межі світу.

Боротьба, хоча в цілому проста, дуже приносить задоволення, а те, як ви перезаряджаєте свої зілля, долаючи ворогів, прискорює і змушує вас рухатися вперед. .
Але я мушу зазначити, що хоча бій приносить задоволення, дизайн підземелля іноді може повторюватися. Дуже нагадує стару гру Zelda, є багато ворогів для відкриття дверей і пошуку ключів. На цьому шляху є хитрощі, включаючи більш складні способи активації перемикачів і деякі розумні головоломки в більш пізніх підземеллях, але вони все ще виглядають дуже схожими протягом тривалого часу.

2D-графіка Sprite дуже приваблива, а музика дуже підходить для такої гри, з надихаючою та щасливою піснею у всеохопному світі та більш насиченими темами в підземеллях. Інколи діалогів багато, але в історії є цікаві повороти, зокрема діалоги, що запам’ятовуються ближче до кінця. Основна місія займає близько 10 годин і може виконуватися локально для 2 осіб, що я не зміг спробувати, з опцією режиму «Нова гра +», яка дозволяє вам зберігати всю вашу зброю та оновлення, і перетинати це приємно. Світ знову як надпотужний чарівник.

Поєднуючи дві класичні ідеї, подвійну стрілянину та пригодницький бойовик, Trigger Witch створює зілля для відеоігор, яке відрізняється на смак і в цілому залишається смачним. Хоча в цих іграх є деякі недоліки, боротьба настільки міцна, що це легко.

Trigger Witch — це стрілялка-близнюк зверху вниз з елементами головоломки. Гра починається з закінчення навчання і початку експерименту під назвою «Рукавиця». Після завершення вам буде дозволено увійти в священний орден «кліпса» – групи магів, що займаються балістикою, яка замінила всі традиційні магічні мистецтва.
Щодо візуальних ефектів, то можу сказати, що дуже вдало! Світ Trigger Witch прекрасний і пасторальний, весь відтворений за допомогою пікселів і чарівний. Тобто поки не почнеш стріляти. Вороги, які є чарівними грибами та дивними тваринами Nintendo, не мають жодних шансів проти ваших куль. Хоча Trigger Witch не повністю безкоштовна, це, безперечно, був перший раз, коли я напав на ворогів і побачив, що вони перетворилися на плями крові. Хоча це весело.

На щастя, усі ваші проблеми Trigger Witch можна вирішити за допомогою пістолета – і це весело. Навіть головоломки вимагають стрільби, іноді з використанням спеціальних кристалів, щоб відбивати кулі або стрибати їх у складних напрямках. Деякі головоломки вимагають точного визначення часу або швидкого руху. Існує приладова панель, яка допомагає вам швидко пересуватися, а також використовується в бою як ухилення, що дає вам непереможність протягом короткого періоду часу.

7.5
7
7.5
7

Моє останнє слово полягає в тому, що якщо ви не візьметеся за це і не подивіться на це для короткої розваги, ви отримаєте від цього насолоду, хоча іноді це може здатися нудним, але з його бойовим механізмом і його прекрасним світом мистецтва він витримає втому з тебе!

7.3