Огляд гри True Colours – A Date With Deception

Депресія – це тема, яку багато людей часто ігнорують, і я просто хочу сказати, що навіть якщо ви вважаєте чиїсь проблеми дріб’язковими, можливо, вам (загалом) варто поглянути ще раз і спробувати зрозуміти, що вони є, як вони Відчуйте їх, а не відкидайте.

True Colours – A Date With Deception, випущений 10 липня 2020 року для Nintendo Switch, стосується емоційних тем і депресії, і, як не дивно, я прочитав цей візуальний роман, хоча він мені не подобається Тому що, зрештою, найгірша історія – це та, яка залишає вас байдужим, а «Справжні кольори» точно не викликали у мене таких відчуттів. Я часто відчував дискомфорт, виклик, і деякі моменти шляху, який я обрав, були справді приємними.

True Colours — це романтичний візуальний роман, розроблений і опублікований Borealis. Ви берете на себе роль безстатевого MC (із змінним іменем), який працює в офісі. Однак усе змінюється, коли ваш бос наймає трьох нових співробітників і призначає їх у ваш відділ. У минулому MC був відкинутий коханням, але, можливо, вони знайдуть роман з кимось із нових співробітників. Однак чи є ці нові працівники чи навіть MC такими, якими вони видаються, чи вони приховують глибокі темні таємниці? Я закінчу свій короткий виклад на цьому, щоб уникнути ризику розкриття змісту історії.

Що стосується ігрового процесу, можна сказати, що під час історії є багато варіантів. Є коротка вступна сцена, а потім ви можете вибрати з трьох співробітників для роману: Бріанна (жінка, яка є жвавою та професійною), Малік (чоловік-бісексуал, який кумедний і невимушений) або Еш (небінарний, часто тихий чоловік). людина). Коли ви пройдете історію, ви отримаєте одну з чотирьох можливих кінцівок залежно від вибору, який ви зробите.

Три з них мають поганий кінець, а лише один веде до хорошого кінця. Два з поганих кінців відбуваються в першій половині історії, і якщо обидва варіанти MC і романтика виживають, друга половина розігрується, де ви отримуєте інший поганий кінець або хороший кінець. Показано багато CG, а також різноманітний саундтрек і часткову озвучку. Крім того, є багато досягнень.

Тепер, коли я переглянув історію та геймплей, я збираюся висловити свої думки. True Colours – A Date With Deception давно була в моєму обов’язковому списку відтворення. Однак мені знадобився час, щоб потрапити туди, і я хочу вибачитися перед розробником. Спочатку я розповім про історію. Спочатку це починається дуже повільно і буденно. MC відчуває себе своїм звичайним хлопцем, у якому немає нічого особливого. Звичайно, вони шукають романтики, але це не в першу чергу їхньої думки.

Після цього MC приходить в офіс і, пожартувавши з колегами, бос представляє нових співробітників. Одразу MC вважає, що це добре, оскільки нові співробітники роблять роботу в офісі (і, можливо, в особистому житті) пожвавленішою. Тоді бос каже MC та їхнім колегам, що їм потрібно об’єднатися, щоб допомогти новим працівникам пристосуватися до роботи в офісі, і саме тут MC вирішує, з ким йому проводити час і, можливо, роман.

Звідти події від MC і романтичний варіант стати друзями для романтичних партнерів досить поширені. Однак тут виникає подив і, можливо, шок. Виявляється, коли MC планує дуже особливе романтичне побачення, це закінчується психологічною сценою жахів, де MC стає психом і намагається зловити романтичний варіант. Коли я дізнався про MC і цей божевільний поворот, це мене вразило. Я не хочу надто спойлерити, але якщо ви не можете впоратися з погрозами смерті, невеликими балаками, викраденням тощо, можливо, вам доведеться стриматися.

Візуально це гарна гра, особливо CGs, на які приємно дивитися. Звичайно, у грі з візуальним романом графіка є найважливішою частиною поряд із історією, яка тут добре виконана. Музика також дуже ефективно покращує атмосферу гри.

Зрештою, «Справжні кольори — побачення з обманом» — це досить привабливий візуальний роман, хоч і з низькою цінністю повтору та без стимулу повторювати його навіть після досягнення всіх можливих кінцівок історії. Я також хочу визнати, що розробник цієї гри був дуже уважним, коли я висловив занепокоєння щодо їхнього роману. Отже, якщо ви шукаєте незалежних розробників, яких варто підтримати, Borealis, здається, один із них. Я точно перегляну інші їхні графічні романи.

8
6.5
7
7.5

Якщо вам подобаються візуальні романи, ви хочете пограти в роман з оригінальним сюжетом і можете пропустити частину жахів, то True Colours - A Date With Deception варто перевірити. Я ціную, що розробник створив історію, яка стосується депресії та емоційних проблем і наголошує на важливості їх розпізнавання та того, як стати на шлях одужання.

7.3