Xuan Yuan Sword 7 огляд

Xuan Yuan Sword 7 огляд

Незважаючи на назву, Xuan Yuan Sword 7 насправді є тринадцятою грою з довготривалої серії Xuan Yuan Sword. Це також пряме продовження серії основних ліній, а решта ігор виходять у формі побічних історій Гайдена. Це також серія, про яку я ніколи не чув, хоча перша гра вийшла в 1990 році.

Розроблений студією DOMO, Xuan Yuan Sword 7-це китайська міфологія та історична екшн-рольова гра з впливом багатьох інших ігор. Uncharted, Dark Souls, дрібниця Devil May Cry – це лише деякі з ігор, які надихнули механіку Сюань Юаня. Хоча шви все -таки проступають, меч Xuan Yuan 7 уособлює вислів, що сума частин більша за окремі компоненти.

Починаючи огляд останньої гри в цій серії Xbox Tavern, дві основні скарги полягали в тому, що це візуально розчарувало і що переклад підірвав роботу, вкладену в історію. Сюань-Юань 7 доклав чимало зусиль, щоб вирішити ці питання.

З візуальної точки зору, головний герой, його супутники та більшість великих антагоністів мають масу деталей. Багато роботи пішло на рух та анімацію – маленький процвітання Чжао дарує щоразу, коли він спускається на високу платформу, проявляючи турботу та увагу. Деякі фони не настільки чисті, щоб дивитися на них, і багато допоміжних персонажів вирізають печиво – але ніщо, на мою думку, не зіпсує нікому задоволення.

Моя єдина реальна скарга полягає в тому, що боротьба, яка включає всі хороші частини Xuan-Yuan 7, є лише компетентною. Ні в якому разі я не відчував, що справді оволодів цим, або що є чим опанувати. Кілька боїв з босами змушували мене випивати зілля для здоров’я та вибирати сприятливі моменти, щоб обсипати їх шматочками мечів. Мені ніколи не було нудно, і цього було достатньо, але мені було б важко схвалити цю гру для тих, хто прагне еволюціонованого бою.

Дія розгортається під час пізньої династії Західної Хань, ви берете на себе роль Тайші Чжао, найманого фехтувальника, чиє єдине бажання захистити свою сестру будь -якою ціною. Але коли робота йде на південь і напад монстра залишає його сестру смертельно загрозливою, Тайші вирушає на пошуки, щоб врятувати її, поки її переслідують різні фракції за щось приховане у його минулому. Весь цей час напади монстрів у світі погіршувалися, а громадянська війна – ще більш запеклою. Завдання Тайші возз’єднає його зі старим другом, а також поставить на різні важливі посади.
Якщо ви стурбовані тим, що, як сьомий запис у серії, можливо, вам доведеться зіграти попередні, відповідь на це переважно ні. Знання китайської історії та міфології, безумовно, стане вам у пригоді, але гра сама по собі справляється з цією роботою досить добре, що мою первинну балаканину, ніби я ступив у середину триваючої саги, незабаром поклали кінець. Під час завантаження на екрані відображається достатня кількість описів та історичних пояснень, пов’язаних з епохою, щоб пришвидшити роботу. Журнал, доступ до якого можна отримати через меню персонажів, надає додаткову інформацію про світ, монстрів та персонажів. Зрештою, навіть із більшою зосередженістю, яка вступає у гру між воюючими угрупованнями, все ще зосереджується на сім’ї та на тому, наскільки Тайші піде для своєї сестри.

Xuan-Yuan Sword 7 зроблений дуже грамотно і пропонує цікаве уявлення про тематику його теми. Це обов’язкова умова для всіх, кому цікаво подивитися невідому досі гру та шукати гарного часу. Для тих, хто є шанувальниками цієї ігрової серії, я хотів би почути, як цей поворот від RPG склався в їхніх очах.

Розробник DOMO Studio також розширив та включив власну міфологію серії до гри, наповнивши світ бандитами, солдатами та монстрами. Найбільш вражаючі та найкрасивіші з них – це Gear Beasts, механічні годинникові конструкції, які забезпечують справді жорсткий виклик.
У іграх є багато історій, які складають приблизно 20+ годин гри. Основна частина з них зосереджена на розширенні характерів та стосунках між нашими героями. Як таких, є також багато катсцен, усі з повною озвучкою. Зверніть увагу, що є лише китайський голосовий трек, тому ви будете багато читати. Позичаючи із серії Uncharted, герої досить багато розмовляють під час дослідження, що надає їм відчуття життя поза катсценями.
Меч Сюань Юань 7 дуже схожий на фільм періоду або, точніше, на фантастичні фільми Вуся – хоча під час битви не літає навколо екрану. Написано таке враження, ніби його також зірвали з одного з цих фільмів. Переклади тут і там трохи хитрі, але в цілому непогані.

7.5
8
7.5
7

Xuan Yuan Sword 7 має кілька цікавих ідей та захоплюючого фону, але це не для всіх. Бойова система гри пристойна, але їй не вистачає глибини, яка робить дійсно гру незабутньою. Існують також тривалі та непослідовні кат -сцени та нерівномірні драми, які можуть не пов’язати із західною аудиторією, але зіркою гри є стосунки між братом і сестрою. Мені було б цікаво подивитися, як покращиться наступна гра, але Xuan Yuan Sword 7 розвалюється, перевантажуючи вміст.

7.5