Огляд Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

Огляд Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 – одна з тих ігор, в яких, незважаючи на всі її слабкості та проблеми, ви можете насолоджуватися нею один раз. Будьте з оглядом гри.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 – це остання версія серії Sniper: Ghost Warrior, що вийшла нещодавно. Серед ігор цієї серії можна знайти як хороші роботи, так і версії, які були не дуже цікавими.

Історія «Снайпер: Контракти воїна -привида 2» розповідає про досвідченого снайпера на ім’я Ворон. Снайпера відправили в уявну країну під назвою Квамар, яка не в хорошому внутрішньому становищі, і після смерті її лідера його дружина зараз заволодіє країною і повідомляє все про майбутню війну, яка призвела до втручання Захід і ліквідація цих людей. Загалом, історія гри дуже проста і досить кліше; З тих знайомих історій протистояння добра і зла, які ми неодноразово бачили у різних фільмах та іграх, які починаються без особливого сюрпризу чи складності, продовжуються вбивством різних мішеней і закінчуються звичайним кінцем.

Хоча Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 не має багато чого сказати про історію, його творці добре підготували його, щоб розважати гравця за допомогою ігрового процесу, і це головна особливість гри, яка заслуговує на те, щоб пережити. Як ми вже згадували, Ворон – досвідчений снайпер або снайпер, який повинен робити різні речі в грі та в країні Квамар. Основною частиною цієї снайперської місії є вбивство ідентифікованих людей, але крім цього ми також бачимо деякі інші дії, такі як бомбардування кількох цілей або навіть порятунок людей.

Гра має кілька загальних етапів, кожен з яких знаходиться в районі Квамар, і, звичайно, вони поділяються на більш детальні завдання. Вибравши загальний крок, ви повинні переслідувати кілька цілей на цьому кроці і, наприклад, постригти певних людей, деякі з яких знаходяться на відстанях понад тисячу метрів, викрасти звідкись низку інформації та зробити інші речі, які вони завершать цей загальний етап. Звичайно, на додаток до цих місій, існує ще низка викликів, і якщо ви зможете їх виконати, ви отримаєте більше очок і нагород, про що я поясню пізніше.

Але загальний процес гри та її місії можуть здатися простими, але проблема, яка робить гру не монотонним досвідом, і після закінчення 8-9 годин досвіду ви встаєте із загальним задоволенням, це те, що творці спробували Рука гравця Залиште вибір того, як проходити кроки, і розгляньте ряд інших деталей так само, щоб рішення та смаки гравців відігравали велику роль у тому, як грати в Sniper: Ghost Warrior Contracts 2.

Наприклад, незважаючи на те, що Ворон снайпер, це не означає, що на будь -якому етапі ви вирватимете свою ціль лише з певної зони, і все. Кожен етап починається, коли ви приземляєтесь на стартовій точці, і звідси ви можете самі вирішувати, як і в якому порядку (за деякими винятками) виконувати місії на етапі. Наприклад, якщо ваша місія – вбити ціль на відстані 1200 метрів, ви повинні спочатку дістатися до певної точки, яка має гарний огляд, а потім полювати на ціль, і навіть це дуже залежить від ваших рішень; Наприклад, ви можете перейти до цього пункту таємно; Виберіть, наприклад, Кольта, оснащеного глушником, вбийте ним деяких ворогів, а інших, повзаючи за ними та використовуючи ніж; Ви навіть можете отримати корисну інформацію, а не вбивати їх безпосередньо в цьому випадку за допомогою опції допиту.

Але якщо ви не великий шанувальник стелса, гра навіть дозволяє додати трохи роботи до вашої роботи. Окрім снайперської гвинтівки, для Ворона є також другорядна зброя, пістолет та корисні предмети, і якщо ви пропустите дію та вбивство, іноді таким чином можна пограти зі своєю другою зброєю; Звичайно, враховуючи, що Ворон все одно снайпер, а не солдат, а значить, йому буде не дуже зручно в ближньому бою. Окрім питання про вільні руки гравця при виборі способу просування своєї роботи в грі, ця свобода дій відіграє значну роль навіть у вбивстві самих основних цілей. Таким чином, коли ви потрапляєте в потрібну точку, щоб будь -яким чином підстригти ворога, ви можете використовувати камеру для огляду навколишнього середовища, щоб добре уявити різні методи, якими ви можете його вбити, окрім ідентифікації вашого ціль, і заради справедливості будь -яка мета може бути досягнута відносно великою кількістю способів, вибір яких залежить від вашої творчості та смаку. В одному прикладі припустимо, що ви можете зачепити ціль у першому правильному положенні, не турбуючи себе чи ні. Він намагався виконати свою місію, підірвавши човен.

Ще одна особливість, яка робить ігровий процес ще кращим, – це велика різноманітність зброї та спорядження в грі. Виробники змоделювали кілька різних моделей основної зброї або снайпера, кожна з яких, крім відмінностей у зовнішньому вигляді, також має особливі особливості; Наприклад, деякі важчі і більші, що призводить до посилення куль і більшої вогневої потужності, але їх велика вага викликає невеликі клопоти. З іншого боку, у нас є більш легкі снайпери, які мають більшу швидкість стрільби, але трохи слабкіші з точки зору потужності. Велика різноманітність снайперських гвинтівок дозволяє вам прочитати подробиці перед початком кожного кроку, а потім вибрати зброю залежно від того, що вам потрібно зробити.

Ми згадували, що крім основної зброї, у вас також є друга зброя, для якої у вас є хороший вибір, і ви можете вибрати з кількох моделей кулеметів і рушниць і навіть рогатки. Те ж саме стосується і куль, і окрім обговорення різноманітності, ви також можете налаштувати всю зброю в грі, наприклад, якщо ви її підтримуєте, купите їй глушник або виберіть камеру своєї снайперської гвинтівки залежно від дальності ціль, яку ви повинні знищити. Декоративні та візуальні предмети – це інші доступні варіанти зброї, і, звичайно, можна вибрати ряд аксесуарів, таких як безпілотники або тістечка, які є практичними варіантами для просування етапів. Ігрову зброю та супутні аксесуари можна придбати за гроші, зароблені за виконання місій.

Але, виконуючи місії, ви не тільки заробляєте гроші, але і гра надає вам своєрідну точку досвіду, за допомогою якої ви можете покращити свої можливості або обладнання Ворона. Наприклад, ви можете завершити оновлення рухових навичок, щоб приглушити свої кроки під час бігу. Або купуйте оновлення безпілотників і стріляйте у ворогів цією отруйною стрілою! Цей аспект гри також є позитивною рисою для її ігрового процесу і особливо мотивує витрачати більше творчості на виконання завдань кожного етапу і таким чином набирати більше очок, які можна витратити на оновлення.

Загалом, можна сказати, що позитивною рисою Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, яка також є основним чинником її привабливості, є обговорення свободи дій, яку гра надає гравцеві; Це очевидно як у виборі прогресу, так і в обладнанні обладнання, з яким ви хочете виконувати місію, і в результаті виникає відчуття, що, незважаючи на послідовність місії та завдань, це ви можете зробити Ви самі насолоджуєтесь цим, і гра чесно залишає вас вільними.

Не забуваймо, що одна з цілей Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 – прищепити почуття снайпера, а щоб краще зрозуміти цей сенс, треба трохи ризикувати та йти на вищі рівні складності. На низьких рівнях складності гра має кілька варіантів допомоги гравцеві. Але чим вище рівень складності, тим менше цих допоміжних засобів, і, наприклад, на останньому рівні складності багато компонентів HUD руйнуються, і гра практично не допомагає гравцю сильно націлитися на противника, а отже, і ви самі відповідно до відстань до противника та чинники. Як і інтенсивність вітру, вам потрібно розрахувати місце розташування кулі, що важко, але й приємно.

Але, незважаючи на те, що загальний ігровий процес має хороші принади, він не є ідеальним, і одним із впливових питань у ньому є обговорення штучного інтелекту. Я не хочу називати гру штучно слабкою, тому що це насправді не так; Вороги, особливо коли вони помічають вашу присутність, завдають чимало неприємностей, але іноді здається, що штучний інтелект має дивні помилки, і, наприклад, іноді вороги, навіть якщо ви точно перед ними і не приховані, не помічають ваша присутність або навіть просто дивляться на вас, коли вони бачать вас. Це має невеликий негативний вплив на реалістичну атмосферу гри. Інша річ, яка іноді дуже дратує у грі, – це обговорення дивних викликів під час підйому на перешкоди, так що, наприклад, коли вам доведеться піднятися зі скелі, гра дозволяє це лише з певної точки, а отже, для такого простого завдання ти маєш спробувати Келлі!

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 побудований за допомогою двигуна двигуна і не є ідеальним, але прийнятним з точки зору надання сцен, які мають хороші візуальні деталі. Ігрове середовище має велику різноманітність і іноді переносить вас на відносно зелені зони, а іноді в сухому та пустельному середовищі вам доводиться шукати свої цілі, що, чесно кажучи, у цілому, загальна якість дизайну середовищ задовільна. Навіть деякі етапи гри відбуваються всередині ворожих структур, і в цих районах якість освітлення може бути задоволена. Крім того, у цій версії гри все ще є ті кінематографічні сцени стрільби з снайпера, і в уповільненому режимі, від пострілу кулі до моменту, коли вона влучить у ворога, і зазвичай вони розбиваються в результаті цієї події, вони є прекрасно зображені завдяки великій різноманітності цих сцен., Задоволення від їх перегляду зберігається до кінця гри.

Не менш точною є здатність імітувати деталі зброї. Але з цими позитивними особливостями гра графічно працює дуже погано в таких аспектах, як вибухові ефекти, а в дизайні ворогів не вистачає трохи різноманітності! У грі також є деякі технічні помилки; Від того, щоб один -два рази забавно полетіти з ворогами, навіть застрягнути в об’єктах навколишнього середовища, які, звичайно, не дуже ефективні і дратують, і за винятком цих випадків, гра технічно дуже гладка і хороша, принаймні у версія ПК, яку ми перевірили. Нарешті, ми повинні згадати, що Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 – це справді хороший досвід з точки зору звуку, а звук гармат та музика, яка вибирається для ігрового простору, є дуже якісною.

Загалом, Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 аж ніяк не ідеальна гра, і вона нічого не додає до жанру тактичних шутерів. Однак, якщо вам потрібна моя думка, досить бути маленьким шанувальником стилю шутера, щоб насолодитися досвідом одного разу в тій же ситуації. З усіма вадами, це відчуття снайпера, точного прицілювання з рушниці та натискання на спусковий гачок, що в подальшому призводить до кінематографічних сцен кулі, що влучає ворога, залишається приємним до кінця гри і хорошим 8-9 годинним досвідом для шанувальників таких творів розбираються.

6.8
Штучний інтелект
6.4
Саундтрек
8
Графіка
7.1

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - одна з тих ігор, яка не є ні досконалою, ні навіть першокласною; Тим не менш, ви можете веселитися з ним один раз і насолоджуватися відчуттям вмілого снайпера. Це більше, ніж будь -що інше через цікавий ігровий процес і загалом хороший ігровий процес, який дає гравцеві особливо хорошу свободу дій для виконання своєї місії та знищення своєї мети так, як він хоче. Ця функція навіть охоплює такі слабкі місця, як дуже проста історія та кліше гри, і, звичайно, моделювання снайперських гвинтівок різних типів та можливість їх персоналізації - це ще один фактор, який надає грі більшої глибини. Тож якщо вам цікаві тактичні стрільці і особливо хочете відчути себе снайпером, варто спробувати Sniper: Ghost Warrior Contracts 2.

7.1